Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wczoraj też właśnie zauważyłam, że już dziennie boli mnie kręgosłup a wcale nie mam wielkiego brzucha - każdy mi mówi, że po mnie nic nie widac :p swoją drogą zastanawiam się, gdzie Hanka się mieści ?
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Wylosowałam wczoraj siostrę męża, tą z którą w ogóle nie rozmawiam bo nie mamy o czym. Czy dobrym pomysłem na prezent dla Niej będzie jakaś karta podarunkowa do jakiejś sieciówki? Czy kupić coś 'byle by było'?28latkaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Smarujcie swedzace cycki kilka razy dziennie bo będą rozstepy
Ja smaruje cycuchy od początku, a mój lewy balonik pokrył się rozstępami już na początku, prawy teraz zamienia się w tygrysa. Męża już uprzedziłam, ze jak już urodzę wszystkie dzieciaki przewidziane w planie to idę pod nóżhehe. Niestety w moim przypadku wygrywają geny...
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Smarujcie swedzace cycki kilka razy dziennie bo będą rozstepy
-
Rotenkopf wrote:Ja wczoraj też właśnie zauważyłam, że już dziennie boli mnie kręgosłup a wcale nie mam wielkiego brzucha - każdy mi mówi, że po mnie nic nie widac :p swoją drogą zastanawiam się, gdzie Hanka się mieści ?
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Wylosowałam wczoraj siostrę męża, tą z którą w ogóle nie rozmawiam bo nie mamy o czym. Czy dobrym pomysłem na prezent dla Niej będzie jakaś karta podarunkowa do jakiejś sieciówki? Czy kupić coś 'byle by było'?
U mnie za to duży brzuszek, porównywalny z brzuszkami mamusiek, które chodzą w ciąży po raz drugi. Wczoraj jak byłam w centrum handlowym to zauważyłam, że dużo ludzi zerka na brzuszek, a wielu mężczyzn robi przy tym dziwną minęaż śmiać mi się chciało.. no i myślę, że z ich strony to było raczej nieświadome.
Ja bym dała kartę podarunkową do sieciówki -
Dzień dobry
Rotenkopf ja też mam wizytę w czwartekMnie już nie swędzą piersi, ale tak jak Anastazjaa napisała, smarujcie je, bo jak skóra swędzi to mogą się rozstępy robić. Kręgosłup już mnie nie napierdziela, ale był czas że mocno mnie bolał, schylić się nie mogłam. Miałam ciężką noc, pożarłam wczoraj u teściów, zwłaszcza ciasta, a w nocy trzustka mnie nap... i całą noc tak spałam w kratkę. Za to dzieć miał niezłą zabawę w brzuszku
Katarek lekki też jest, więc dzień jak co dzień
-
28latkaa wrote:Myśle ze karta podarunkowa jest dobrym pomysłem bo każdy by sie cieszył z takiego prezentu bo można sobie kupić co sie chce i potrzebne
sama myśle kupić taka kartę bratu tylko zastanawiam sie czy lepsza bedzie karta do Empiku czy do rossmana
Mój by się bardzo ucieszył
-
28latkaa wrote:Myśle ze karta podarunkowa jest dobrym pomysłem bo każdy by sie cieszył z takiego prezentu bo można sobie kupić co sie chce i potrzebne
sama myśle kupić taka kartę bratu tylko zastanawiam sie czy lepsza bedzie karta do Empiku czy do rossmana
Alicja92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Ja wczoraj też właśnie zauważyłam, że już dziennie boli mnie kręgosłup a wcale nie mam wielkiego brzucha - każdy mi mówi, że po mnie nic nie widac :p swoją drogą zastanawiam się, gdzie Hanka się mieści ?
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Wylosowałam wczoraj siostrę męża, tą z którą w ogóle nie rozmawiam bo nie mamy o czym. Czy dobrym pomysłem na prezent dla Niej będzie jakaś karta podarunkowa do jakiejś sieciówki? Czy kupić coś 'byle by było'?
Taaaak, karta podarunkowa zawsze spoko! -
Karatka81 wrote:M nam rano kupił chałkę, właśnie pożarliśmy z Niko, nawet kakao sobie zrobiłam też
Mnie tylko mięsień na brzuszku zabolał jak wstawałam, muszę bardziej myśleć jak się tak zrywam nad taktyką
Mega nieprzyjemne to było, od razu z powrotem usiadłam.
. Cały dzień o tym będę myślała
-
Dzień dobry,
Oj tak chałkę z masełkiem też bym zjadła wczoraj chciałam kupic w biedrze bo są takie małe chałki fajne ale juz nie byłobędzie pączek i kanapki z twarożkiem ze szczypiorkiem
Ja dopiero wstaje to był mega intensywny weekend na kanapie przed tv z mężem więc musiałam odespać to nic nierobienie
Mamy wizytę w środę w końcu to połówkowe więc Zobaczę moją córeńkę z każdej strony -
nick nieaktualnyNo to spoko, karta
tylko teraz potrzebuje Waszej pomocy - po raz enty xD bo ja nie bardzo ogarniam takie sklepy, jaki sklep polecicie dla 23letniej matki prawie rocznego dziecka? Nie wiem też jakie rozmiarówki posiadają takie sklepy bo nie urażając nikogo ona jest ... duża. I raczej stawia na 'elegancje' niż wygode i estetyke innymi słowy źle dobiera rozmiar i wszystko się wylewa tu i tam.
-
nick nieaktualnyJa miałam na śniadanie owsiankę jabłkową
Na obiad zrobię jakiś makaron, bo nic nie ma do jedzenia. Oczywiście tylko dla siebie, mąż niech sobie robi sam. Ciekawa jestem czy w końcu dzisiaj coś zrozumie... Powiem Wam że my nigdy nie byliśmy skłóceni dłużej niż pół dnia...