WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Łooo matko mnie też tak cycki swędzą........ tragedia :P
    Smarujcie swedzace cycki kilka razy dziennie bo będą rozstepy

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj też właśnie zauważyłam, że już dziennie boli mnie kręgosłup a wcale nie mam wielkiego brzucha - każdy mi mówi, że po mnie nic nie widac :p swoją drogą zastanawiam się, gdzie Hanka się mieści ?

Zastanawia mnie jeszcze jedno. Wylosowałam wczoraj siostrę męża, tą z którą w ogóle nie rozmawiam bo nie mamy o czym. Czy dobrym pomysłem na prezent dla Niej będzie jakaś karta podarunkowa do jakiejś sieciówki? Czy kupić coś 'byle by było'?

28latkaa lubi tę wiadomość

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

Ja smaruje cycuchy od początku, a mój lewy balonik pokrył się rozstępami już na początku, prawy teraz zamienia się w tygrysa. Męża już uprzedziłam, ze jak już urodzę wszystkie dzieciaki przewidziane w planie to idę pod nóż ;) hehe. Niestety w moim przypadku wygrywają geny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Ja cycki właśnie natłuszczam olejem kokosowym chyba z 6 czy 7 razy dziennie a i tak swedza ;p chyba że to po tym oleju :p ale ja sie nim smaruje juz kilka dobrych lat haha ;p

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Ja wczoraj też właśnie zauważyłam, że już dziennie boli mnie kręgosłup a wcale nie mam wielkiego brzucha - każdy mi mówi, że po mnie nic nie widac :p swoją drogą zastanawiam się, gdzie Hanka się mieści ?

Zastanawia mnie jeszcze jedno. Wylosowałam wczoraj siostrę męża, tą z którą w ogóle nie rozmawiam bo nie mamy o czym. Czy dobrym pomysłem na prezent dla Niej będzie jakaś karta podarunkowa do jakiejś sieciówki? Czy kupić coś 'byle by było'?

U mnie za to duży brzuszek, porównywalny z brzuszkami mamusiek, które chodzą w ciąży po raz drugi. Wczoraj jak byłam w centrum handlowym to zauważyłam, że dużo ludzi zerka na brzuszek, a wielu mężczyzn robi przy tym dziwną minę ;) aż śmiać mi się chciało.. no i myślę, że z ich strony to było raczej nieświadome.

Ja bym dała kartę podarunkową do sieciówki :)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Rotenkopf ja też mam wizytę w czwartek :-) Mnie już nie swędzą piersi, ale tak jak Anastazjaa napisała, smarujcie je, bo jak skóra swędzi to mogą się rozstępy robić. Kręgosłup już mnie nie napierdziela, ale był czas że mocno mnie bolał, schylić się nie mogłam. Miałam ciężką noc, pożarłam wczoraj u teściów, zwłaszcza ciasta, a w nocy trzustka mnie nap... i całą noc tak spałam w kratkę. Za to dzieć miał niezłą zabawę w brzuszku :-) Katarek lekki też jest, więc dzień jak co dzień :-)

• 28latkaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle ze karta podarunkowa jest dobrym pomysłem bo każdy by sie cieszył z takiego prezentu bo można sobie kupić co sie chce i potrzebne :) sama myśle kupić taka kartę bratu tylko zastanawiam sie czy lepsza bedzie karta do Empiku czy do rossmana :)

km5smg7yv4tozota.png
  • Karatka81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf z tą kartą podarunkową to niezły pomysł, zwłaszcza, że nie wiesz co by się jej podobało. W szkole tak losowaliśmy komu robimy paczkę ha,ha

• Straciatellaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam problem ze smarowaniem bo ciągle zapominam :P

Rotenkopf też bym dała kartę podarunkową, sama lubię dostawać karty upominkowe bo zawsze coś sobie sama wybiorę :D

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Myśle ze karta podarunkowa jest dobrym pomysłem bo każdy by sie cieszył z takiego prezentu bo można sobie kupić co sie chce i potrzebne :) sama myśle kupić taka kartę bratu tylko zastanawiam sie czy lepsza bedzie karta do Empiku czy do rossmana :)
    Dla faceta do Empiku :P Mój by się bardzo ucieszył

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :). Ja dziś jak nigdy obudziłam się po 8 :P - w szoku jestem :P

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    zdecydowanie do Empiku :)

Alicja92 lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:

Taaaak, karta podarunkowa zawsze spoko! :)

• 28latkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już nie mam watpliwości ;) dziękuje ;)

km5smg7yv4tozota.png
  • Karatka81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M nam rano kupił chałkę, właśnie pożarliśmy z Niko, nawet kakao sobie zrobiłam też ;-) Mnie tylko mięsień na brzuszku zabolał jak wstawałam, muszę bardziej myśleć jak się tak zrywam nad taktyką :-) Mega nieprzyjemne to było, od razu z powrotem usiadłam.

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karatka81 wrote:
    M nam rano kupił chałkę, właśnie pożarliśmy z Niko, nawet kakao sobie zrobiłam też ;-) Mnie tylko mięsień na brzuszku zabolał jak wstawałam, muszę bardziej myśleć jak się tak zrywam nad taktyką :-) Mega nieprzyjemne to było, od razu z powrotem usiadłam.
    Ale mi narobiłaś ochoty na chałkę z dżemem :P. Cały dzień o tym będę myślała :P

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój polował na tą chałkę ha,ha nie zawsze mają w sklepie :-) U mnie z masełkiem, pychotka :-)

• mania Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Oj tak chałkę z masełkiem też bym zjadła wczoraj chciałam kupic w biedrze bo są takie małe chałki fajne ale juz nie było :( będzie pączek i kanapki z twarożkiem ze szczypiorkiem :)
    Ja dopiero wstaje to był mega intensywny weekend na kanapie przed tv z mężem więc musiałam odespać to nic nierobienie :)

Mamy wizytę w środę w końcu to połówkowe więc Zobaczę moją córeńkę z każdej strony :D

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to spoko, karta ;) tylko teraz potrzebuje Waszej pomocy - po raz enty xD bo ja nie bardzo ogarniam takie sklepy, jaki sklep polecicie dla 23letniej matki prawie rocznego dziecka? Nie wiem też jakie rozmiarówki posiadają takie sklepy bo nie urażając nikogo ona jest ... duża. I raczej stawia na 'elegancje' niż wygode i estetyke innymi słowy źle dobiera rozmiar i wszystko się wylewa tu i tam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam na śniadanie owsiankę jabłkową :) Na obiad zrobię jakiś makaron, bo nic nie ma do jedzenia. Oczywiście tylko dla siebie, mąż niech sobie robi sam. Ciekawa jestem czy w końcu dzisiaj coś zrozumie... Powiem Wam że my nigdy nie byliśmy skłóceni dłużej niż pół dnia...

‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ