WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U kogo był mikołaj? Bo u mnie był :p jeszcze mama dzwoniła ze zostawił coś dla mnie u niej haha :p corcia tez zadowolona, a to dopiero początek prezentów dla niej bo dziś 3/4 rodziny się zjeżdża do mnie z Mikołajem dla Zuzi. Są plusy bycia jedynym tak małym dzieckiem w rodzinie :p

Miłego!!

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babu, tak ten przewijak jest do kupienia w IKEA i wygląda tak:
    http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/spr/79046590/

Babu lubi tę wiadomość

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj z mężem spedzamy Mikolajki w domu, bo on przyniósł jakiegoś wirusa z pracy i jest chory, a mnie drapie w gardle lekko jednak mam nadzieję, że się nic nie rozwinie. Z moją przyjaciółką kupilysmy sobie na Mikołaja nowe zapachy wosków z Yankee Candle i dzisiaj będę się nimi jarac :) Odpale sobie u będzie przyjemnie :)

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    (Mt 6,33)
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synek się cieszy z prezentów , maleńki ale uczymy go tradycji zaglądania pod poduche :) ja kupiłam mu rowerek biegowy a tata.. trafił w sedno lego duplo ze zwierzakami :)

My dziś do sresciowej... potem w domu :) mam nadzieje ze nie zepsuje mi klimatu kobita :) bo ja rozszarpie na miejscu :)
    Miłego dnia :)

P.S jamniczakuchnia, poczekaj na wigilie zakładowa , u nas nikt nie wychodzi trzeźwy ;) niektórych leśnych trzeba wynosić i do taksówki wsadzac :D u malza elita jeszcze gorzej :D a polowanie świąteczne oł je, już zbieram cierpliwość ... buahahahaaa :*

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj bez Mikołajek, bo i u mnie i u męża w rodzinie obchodzą je tylko dzieci:) ale i tak fajny dzień. Jeszcze jestem u rodziców, zaraz zbieramy się na cmentarz. Jest piękna pogoda, więc sprzyja spacerem, a później obiad i jedziemy do nas. I w końcu wraca mąż z belgijska czekolada w bagażu :P Stesknilysmy się z Pola za nim bardzo:)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Wesołych Mikołajek dla was i waszych pociech.

U mnie zakupy pełna para. Ciuszków mam już stanowczo za dużo, mam ich tak dużo że zaczęłam już kupować rozmiar 68/74 po co? Sama nie wiem....

Wybrałam bujaczek mam nadzieję że będziemy z niego zadowoleni
    http://www.vanastenbabysuperstore.nl/babyswing-convert-me-swing-brighton.html

Lanusia93 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:35

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam ostatnio artykuł o kaszkach dostępnych na polskim rynku, bobovita czy Nestlé, Rety jestem w szoku jakie to niezdrowe dla dzieci :/ A Tiago jak był mały to tak się tym zajadal. Kupując taka kaszke byłam przekonana że kupuję dziecku samo zdrowie tymczasem.... Brak słów, skoro to takie niezdrowe jak można to produkować i wciskać rodzicom.... Jestem zniesmaczona

Wiem ze do kaszek mamy sporo czasu ale radzę wam również poczytać o składzie tych kaszek zanim kupicie je dzieciom

Lanusia93 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Babu Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć cioteczki :)
    Kawuszka, dzięki za link - kurczę, fajny ten mebelek :) Szkoda tylko, że jedynie różowy lub zielony.

U mnie też Mikołaja nie było - ani u mnie w domu ani u męża się jakoś za bardzo nie obchodziło Mikołajek, więc i my bardziej się nastawiamy na prezenty świąteczne. Ale przykro mi trochę, bo w piątek miałam imieniny, to mąż mi tylko smsem złożył życzenia, z jednej pracy poleciał do drugiej i tyle go widziałam :(

Anastazjaaa, a co do tych kaszek - ja co prawda z uwagi na brak dzieci jeszcze ich nie kupowałam (chyba że sobie od wielkiego dzwonu, bo czasem najdzie mnie ochota :P ) ale pamiętam, że jeszcze 100 lat temu nasza nauczycielka od chemii nas przestrzegała przed produktami Nestlé. Już nie pamiętam, co tam dokładnie było, ale czytała nam etykietę zwykłej wody i opowiadała co się tam znajduje (zresztą kiedyś pracowała w tej firmie, właśnie od strony składów produktów) - normalnie łapaliśmy się za głowy.
    A jeszcze teraz ostatnio wypłynęła afera o tym, jaką gospodarkę wodną firma prowadzi bodajże w Afryce, zabierając ludziom wodę pitną i każąc sobie płacić grube pieniądze... Ja już nigdy więcej nie kupię ich produktów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:03

ckai3e3k0s8hy0lf.png
  • Babu Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawuszka wrote:
    My dzisiaj z mężem spedzamy Mikolajki w domu, bo on przyniósł jakiegoś wirusa z pracy i jest chory, a mnie drapie w gardle lekko jednak mam nadzieję, że się nic nie rozwinie. Z moją przyjaciółką kupilysmy sobie na Mikołaja nowe zapachy wosków z Yankee Candle i dzisiaj będę się nimi jarac :) Odpale sobie u będzie przyjemnie :)

Ooo, Yankee są super, też się jaram - ja ostatnio kupuję w takim sklepiku w podziemiach pod Centralnym :D Mam całe pudełeczko wosków :D
    Właśnie, skorzystam z kilku godzin pod kocykiem z kompem i sobie zrobię przyjemny nastrój -muszę dalej walczyć z tymi nieszczęsnymi pracami na uczelnię, a mąż jak zwykle garażuje :/

ckai3e3k0s8hy0lf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej! Zdążyłam zapisać sobie jakie dane mam pozmieniać na liście. Teraz (niestety) muszę iść się szykować do wyjścia.

Boże! Pamiętacie jak pisałam Wam o losowaniu prezentów? W mojej rodzinie poszło to sprawnie. Dzisiaj mieliśmy losować w rodzinie męża...okazało się, że oni już sobie po losowali i zostały losy dla mnie i męża oraz Jego brata z żoną. Moja teściowa tego nie widzi, że sama rozdziela rodzinę? Wytłumaczyli się tym, że nie ma czasu (!) , ile czasu zajmuje wymyślenie i kupienie prezentu?

Bulimulia, jeśli pozwolisz to wrzucę Twoją listę pod Naszą listę na pierwszej stronie. Chyba, że nie chcesz to daj znać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:18

• Babu Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Okej! Zdążyłam zapisać sobie jakie dane mam pozmieniać na liście. Teraz (niestety) muszę iść się szykować do wyjścia.

Boże! Pamiętacie jak pisałam Wam o losowaniu prezentów? W mojej rodzinie poszło to sprawnie. Dzisiaj mieliśmy losować w rodzinie męża...okazało się, że oni już sobie po losowali i zostały losy dla mnie i męża oraz Jego brata z żoną. Moja teściowa tego nie widzi, że sama rozdziela rodzinę? Wytłumaczyli się tym, że nie ma czasu (!) , ile czasu zajmuje wymyślenie i kupienie prezentu?

Bulimulia, jeśli pozwolisz to wrzucę Twoją listę pod Naszą listę na pierwszej stronie. Chyba, że nie chcesz to daj znać ;)

O, widzę, że możemy stworzyć cały gang anty-teściówek :P Przecież zabrała Wam całą frajdę z losowania, a to chyba też o to w tym chodzi... I Wy teraz będziecie losować z czterech osób - super :/

ckai3e3k0s8hy0lf.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :D

U mnie mikołajki raczej słabe bo właśnie się pokłóciłam z mężem (jego wina 100%) bo to taki wiecznie niezadowolony panicz czasem... bue.
    No ale, sama sobie zrobię dobry humor, wknurzę coś pysznego, obejrzę filmik i na to z pół tony słodyczy <3

Co do teściowych to mogłabym mówić długo i na temat ale ograniczę się do stwierdzenia że moja cierpi na coś pomiędzy pierdolnięciem i nawiedzeniem ale raz na pół roku ma przebłyski człowieczeństwa :P

Babu, Lanusia93, Anastazjaaa, Rotenkopf, Wiolcia1405, jamniczakuchnia, mania lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Cześć dziewczyny,

Wybrałam bujaczek mam nadzieję że będziemy z niego zadowoleni
    http://www.vanastenbabysuperstore.nl/babyswing-convert-me-swing-brighton.html

o my mamy taki bujeczek, tylko wersje ze slimaczkiem :)taki jak ten https://www.google.pl/search?q=bright+starts+slimaczek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5jKCOpcfJAhUJ8XIKHYGyC88Q_AUIBygB&biw=1280&bih=671#imgrc=Ltk_RhPWuFa7HM%3A
    jest bardzo fajny i co mi sie bardzo podobało nie zajmuje wiele miejsca. Jak sie go nie uzywa mozna złozyc praktycznie na plasko:) Swój kupiłam jako używke juz po 2 dzieci, teraz trzymamy go dla drugiego dziecka a i dalej jeszcze pewnie pojdzie w swiat bo jest niezniszczalny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 14:07

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobson wrote:
    Hej, hej :D

Co do teściowych to mogłabym mówić długo i na temat ale ograniczę się do stwierdzenia że moja cierpi na coś pomiędzy pierdolnięciem i nawiedzeniem ale raz na pół roku ma przebłyski człowieczeństwa :P
    No to moja ma identycznie.

Swoją drogą drugi syn u mnie w drodze, ciekawe jaka będę ją teściowa :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobson wrote:

Leże i becze ;D

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    o my mamy taki bujeczek, tylko wersje ze slimaczkiem :)taki jak ten https://www.google.pl/search?q=bright+starts+slimaczek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5jKCOpcfJAhUJ8XIKHYGyC88Q_AUIBygB&biw=1280&bih=671#imgrc=Ltk_RhPWuFa7HM%3A
    jest bardzo fajny i co mi sie bardzo podobało nie zajmuje wiele miejsca. Jak sie go nie uzywa mozna złozyc praktycznie na plasko:) Swój kupiłam jako używke juz po 2 dzieci, teraz trzymamy go dla drugiego dziecka a i dalej jeszcze pewnie pojdzie w swiat bo jest niezniszczalny :)
    Oooo jak super, cieszę się że jesteś zadowolona to oznacza że dobry produkt ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Dziewczyny dzisiaj w Mikołajkowych nastrojach bo Hanie odwiedził Mikołaj- mój Tata ;) było dobrze do póki dawał prezenty, jak się prezenty skończyły to się przestało Hani podobać :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a8b8ae7440909888med.jpg

Lanusia93, Straciatellaa, Endzis, Aleksandrakili, Rotenkopf, wiecznie lubią tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobson, Twój tekst hit :) To moją teściowa przy Waszych to złoty człowiek :) Chociaż też czasami potrafi swoje zaprezentować, ale to tak niegroźnie. Ogólnie kobitka z klasą, niezbyt wiele mam jej do zarzucenia.

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    (Mt 6,33)
‹‹ 475 476 477 478 479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ