Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. U kogo był mikołaj? Bo u mnie był :p jeszcze mama dzwoniła ze zostawił coś dla mnie u niej haha :p corcia tez zadowolona, a to dopiero początek prezentów dla niej bo dziś 3/4 rodziny się zjeżdża do mnie z Mikołajem dla Zuzi. Są plusy bycia jedynym tak małym dzieckiem w rodzinie :p
Miłego!! -
My dzisiaj z mężem spedzamy Mikolajki w domu, bo on przyniósł jakiegoś wirusa z pracy i jest chory, a mnie drapie w gardle lekko jednak mam nadzieję, że się nic nie rozwinie. Z moją przyjaciółką kupilysmy sobie na Mikołaja nowe zapachy wosków z Yankee Candle i dzisiaj będę się nimi jarac
Odpale sobie u będzie przyjemnie

Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Synek się cieszy z prezentów , maleńki ale uczymy go tradycji zaglądania pod poduche
ja kupiłam mu rowerek biegowy a tata.. trafił w sedno lego duplo ze zwierzakami 
My dziś do sresciowej... potem w domu
mam nadzieje ze nie zepsuje mi klimatu kobita
bo ja rozszarpie na miejscu 
Miłego dnia
P.S jamniczakuchnia, poczekaj na wigilie zakładowa , u nas nikt nie wychodzi trzeźwy
niektórych leśnych trzeba wynosić i do taksówki wsadzac
u malza elita jeszcze gorzej
a polowanie świąteczne oł je, już zbieram cierpliwość ... buahahahaaa :*
-
U nas dzisiaj bez Mikołajek, bo i u mnie i u męża w rodzinie obchodzą je tylko dzieci:) ale i tak fajny dzień. Jeszcze jestem u rodziców, zaraz zbieramy się na cmentarz. Jest piękna pogoda, więc sprzyja spacerem, a później obiad i jedziemy do nas. I w końcu wraca mąż z belgijska czekolada w bagażu
Stesknilysmy się z Pola za nim bardzo:)
-
Cześć dziewczyny,
Wesołych Mikołajek dla was i waszych pociech.
U mnie zakupy pełna para. Ciuszków mam już stanowczo za dużo, mam ich tak dużo że zaczęłam już kupować rozmiar 68/74 po co? Sama nie wiem....
Wybrałam bujaczek mam nadzieję że będziemy z niego zadowoleni
http://www.vanastenbabysuperstore.nl/babyswing-convert-me-swing-brighton.html
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czytałam ostatnio artykuł o kaszkach dostępnych na polskim rynku, bobovita czy Nestlé, Rety jestem w szoku jakie to niezdrowe dla dzieci
A Tiago jak był mały to tak się tym zajadal. Kupując taka kaszke byłam przekonana że kupuję dziecku samo zdrowie tymczasem.... Brak słów, skoro to takie niezdrowe jak można to produkować i wciskać rodzicom.... Jestem zniesmaczona
Wiem ze do kaszek mamy sporo czasu ale radzę wam również poczytać o składzie tych kaszek zanim kupicie je dzieciom
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Cześć cioteczki

Kawuszka, dzięki za link - kurczę, fajny ten mebelek
Szkoda tylko, że jedynie różowy lub zielony.
U mnie też Mikołaja nie było - ani u mnie w domu ani u męża się jakoś za bardzo nie obchodziło Mikołajek, więc i my bardziej się nastawiamy na prezenty świąteczne. Ale przykro mi trochę, bo w piątek miałam imieniny, to mąż mi tylko smsem złożył życzenia, z jednej pracy poleciał do drugiej i tyle go widziałam
Anastazjaaa, a co do tych kaszek - ja co prawda z uwagi na brak dzieci jeszcze ich nie kupowałam (chyba że sobie od wielkiego dzwonu, bo czasem najdzie mnie ochota
) ale pamiętam, że jeszcze 100 lat temu nasza nauczycielka od chemii nas przestrzegała przed produktami Nestlé. Już nie pamiętam, co tam dokładnie było, ale czytała nam etykietę zwykłej wody i opowiadała co się tam znajduje (zresztą kiedyś pracowała w tej firmie, właśnie od strony składów produktów) - normalnie łapaliśmy się za głowy.
A jeszcze teraz ostatnio wypłynęła afera o tym, jaką gospodarkę wodną firma prowadzi bodajże w Afryce, zabierając ludziom wodę pitną i każąc sobie płacić grube pieniądze... Ja już nigdy więcej nie kupię ich produktów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:03

-
Kawuszka wrote:My dzisiaj z mężem spedzamy Mikolajki w domu, bo on przyniósł jakiegoś wirusa z pracy i jest chory, a mnie drapie w gardle lekko jednak mam nadzieję, że się nic nie rozwinie. Z moją przyjaciółką kupilysmy sobie na Mikołaja nowe zapachy wosków z Yankee Candle i dzisiaj będę się nimi jarac
Odpale sobie u będzie przyjemnie 
Ooo, Yankee są super, też się jaram - ja ostatnio kupuję w takim sklepiku w podziemiach pod Centralnym
Mam całe pudełeczko wosków 
Właśnie, skorzystam z kilku godzin pod kocykiem z kompem i sobie zrobię przyjemny nastrój -muszę dalej walczyć z tymi nieszczęsnymi pracami na uczelnię, a mąż jak zwykle garażuje

-
nick nieaktualnyOkej! Zdążyłam zapisać sobie jakie dane mam pozmieniać na liście. Teraz (niestety) muszę iść się szykować do wyjścia.
Boże! Pamiętacie jak pisałam Wam o losowaniu prezentów? W mojej rodzinie poszło to sprawnie. Dzisiaj mieliśmy losować w rodzinie męża...okazało się, że oni już sobie po losowali i zostały losy dla mnie i męża oraz Jego brata z żoną. Moja teściowa tego nie widzi, że sama rozdziela rodzinę? Wytłumaczyli się tym, że nie ma czasu (!) , ile czasu zajmuje wymyślenie i kupienie prezentu?
Bulimulia, jeśli pozwolisz to wrzucę Twoją listę pod Naszą listę na pierwszej stronie. Chyba, że nie chcesz to daj znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:18
-
Rotenkopf wrote:Okej! Zdążyłam zapisać sobie jakie dane mam pozmieniać na liście. Teraz (niestety) muszę iść się szykować do wyjścia.
Boże! Pamiętacie jak pisałam Wam o losowaniu prezentów? W mojej rodzinie poszło to sprawnie. Dzisiaj mieliśmy losować w rodzinie męża...okazało się, że oni już sobie po losowali i zostały losy dla mnie i męża oraz Jego brata z żoną. Moja teściowa tego nie widzi, że sama rozdziela rodzinę? Wytłumaczyli się tym, że nie ma czasu (!) , ile czasu zajmuje wymyślenie i kupienie prezentu?
Bulimulia, jeśli pozwolisz to wrzucę Twoją listę pod Naszą listę na pierwszej stronie. Chyba, że nie chcesz to daj znać
O, widzę, że możemy stworzyć cały gang anty-teściówek
Przecież zabrała Wam całą frajdę z losowania, a to chyba też o to w tym chodzi... I Wy teraz będziecie losować z czterech osób - super

-
Hej, hej

U mnie mikołajki raczej słabe bo właśnie się pokłóciłam z mężem (jego wina 100%) bo to taki wiecznie niezadowolony panicz czasem... bue.
No ale, sama sobie zrobię dobry humor, wknurzę coś pysznego, obejrzę filmik i na to z pół tony słodyczy
Co do teściowych to mogłabym mówić długo i na temat ale ograniczę się do stwierdzenia że moja cierpi na coś pomiędzy pierdolnięciem i nawiedzeniem ale raz na pół roku ma przebłyski człowieczeństwa
Babu, Lanusia93, Anastazjaaa, Rotenkopf, Wiolcia1405, jamniczakuchnia, mania lubią tę wiadomość

-
Anastazjaaa wrote:Cześć dziewczyny,
Wybrałam bujaczek mam nadzieję że będziemy z niego zadowoleni
http://www.vanastenbabysuperstore.nl/babyswing-convert-me-swing-brighton.html
o my mamy taki bujeczek, tylko wersje ze slimaczkiem :)taki jak ten https://www.google.pl/search?q=bright+starts+slimaczek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5jKCOpcfJAhUJ8XIKHYGyC88Q_AUIBygB&biw=1280&bih=671#imgrc=Ltk_RhPWuFa7HM%3A
jest bardzo fajny i co mi sie bardzo podobało nie zajmuje wiele miejsca. Jak sie go nie uzywa mozna złozyc praktycznie na plasko:) Swój kupiłam jako używke juz po 2 dzieci, teraz trzymamy go dla drugiego dziecka a i dalej jeszcze pewnie pojdzie w swiat bo jest niezniszczalny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 14:07
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
No to moja ma identycznie.Dobson wrote:Hej, hej

Co do teściowych to mogłabym mówić długo i na temat ale ograniczę się do stwierdzenia że moja cierpi na coś pomiędzy pierdolnięciem i nawiedzeniem ale raz na pół roku ma przebłyski człowieczeństwa
Swoją drogą drugi syn u mnie w drodze, ciekawe jaka będę ją teściowa
-
nick nieaktualny
-
Oooo jak super, cieszę się że jesteś zadowolona to oznacza że dobry produktAmeiva wrote:o my mamy taki bujeczek, tylko wersje ze slimaczkiem :)taki jak ten https://www.google.pl/search?q=bright+starts+slimaczek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5jKCOpcfJAhUJ8XIKHYGyC88Q_AUIBygB&biw=1280&bih=671#imgrc=Ltk_RhPWuFa7HM%3A
jest bardzo fajny i co mi sie bardzo podobało nie zajmuje wiele miejsca. Jak sie go nie uzywa mozna złozyc praktycznie na plasko:) Swój kupiłam jako używke juz po 2 dzieci, teraz trzymamy go dla drugiego dziecka a i dalej jeszcze pewnie pojdzie w swiat bo jest niezniszczalny
-
Dobson, Twój tekst hit
To moją teściowa przy Waszych to złoty człowiek
Chociaż też czasami potrafi swoje zaprezentować, ale to tak niegroźnie. Ogólnie kobitka z klasą, niezbyt wiele mam jej do zarzucenia.

Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33)

[/url]