Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. U kogo był mikołaj? Bo u mnie był :p jeszcze mama dzwoniła ze zostawił coś dla mnie u niej haha :p corcia tez zadowolona, a to dopiero początek prezentów dla niej bo dziś 3/4 rodziny się zjeżdża do mnie z Mikołajem dla Zuzi. Są plusy bycia jedynym tak małym dzieckiem w rodzinie :p
Miłego!! -
My dzisiaj z mężem spedzamy Mikolajki w domu, bo on przyniósł jakiegoś wirusa z pracy i jest chory, a mnie drapie w gardle lekko jednak mam nadzieję, że się nic nie rozwinie. Z moją przyjaciółką kupilysmy sobie na Mikołaja nowe zapachy wosków z Yankee Candle i dzisiaj będę się nimi jarac
Odpale sobie u będzie przyjemnie
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Synek się cieszy z prezentów , maleńki ale uczymy go tradycji zaglądania pod poduche
ja kupiłam mu rowerek biegowy a tata.. trafił w sedno lego duplo ze zwierzakami
My dziś do sresciowej... potem w domumam nadzieje ze nie zepsuje mi klimatu kobita
bo ja rozszarpie na miejscu
Miłego dnia
P.S jamniczakuchnia, poczekaj na wigilie zakładowa , u nas nikt nie wychodzi trzeźwyniektórych leśnych trzeba wynosić i do taksówki wsadzac
u malza elita jeszcze gorzej
a polowanie świąteczne oł je, już zbieram cierpliwość ... buahahahaaa :*
-
U nas dzisiaj bez Mikołajek, bo i u mnie i u męża w rodzinie obchodzą je tylko dzieci:) ale i tak fajny dzień. Jeszcze jestem u rodziców, zaraz zbieramy się na cmentarz. Jest piękna pogoda, więc sprzyja spacerem, a później obiad i jedziemy do nas. I w końcu wraca mąż z belgijska czekolada w bagażu
Stesknilysmy się z Pola za nim bardzo:)
-
Cześć dziewczyny,
Wesołych Mikołajek dla was i waszych pociech.
U mnie zakupy pełna para. Ciuszków mam już stanowczo za dużo, mam ich tak dużo że zaczęłam już kupować rozmiar 68/74 po co? Sama nie wiem....
Wybrałam bujaczek mam nadzieję że będziemy z niego zadowoleni
http://www.vanastenbabysuperstore.nl/babyswing-convert-me-swing-brighton.htmlLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czytałam ostatnio artykuł o kaszkach dostępnych na polskim rynku, bobovita czy Nestlé, Rety jestem w szoku jakie to niezdrowe dla dzieci
A Tiago jak był mały to tak się tym zajadal. Kupując taka kaszke byłam przekonana że kupuję dziecku samo zdrowie tymczasem.... Brak słów, skoro to takie niezdrowe jak można to produkować i wciskać rodzicom.... Jestem zniesmaczona
Wiem ze do kaszek mamy sporo czasu ale radzę wam również poczytać o składzie tych kaszek zanim kupicie je dzieciomLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Cześć cioteczki
Kawuszka, dzięki za link - kurczę, fajny ten mebelekSzkoda tylko, że jedynie różowy lub zielony.
U mnie też Mikołaja nie było - ani u mnie w domu ani u męża się jakoś za bardzo nie obchodziło Mikołajek, więc i my bardziej się nastawiamy na prezenty świąteczne. Ale przykro mi trochę, bo w piątek miałam imieniny, to mąż mi tylko smsem złożył życzenia, z jednej pracy poleciał do drugiej i tyle go widziałam
Anastazjaaa, a co do tych kaszek - ja co prawda z uwagi na brak dzieci jeszcze ich nie kupowałam (chyba że sobie od wielkiego dzwonu, bo czasem najdzie mnie ochota) ale pamiętam, że jeszcze 100 lat temu nasza nauczycielka od chemii nas przestrzegała przed produktami Nestlé. Już nie pamiętam, co tam dokładnie było, ale czytała nam etykietę zwykłej wody i opowiadała co się tam znajduje (zresztą kiedyś pracowała w tej firmie, właśnie od strony składów produktów) - normalnie łapaliśmy się za głowy.
A jeszcze teraz ostatnio wypłynęła afera o tym, jaką gospodarkę wodną firma prowadzi bodajże w Afryce, zabierając ludziom wodę pitną i każąc sobie płacić grube pieniądze... Ja już nigdy więcej nie kupię ich produktów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:03
-
Kawuszka wrote:My dzisiaj z mężem spedzamy Mikolajki w domu, bo on przyniósł jakiegoś wirusa z pracy i jest chory, a mnie drapie w gardle lekko jednak mam nadzieję, że się nic nie rozwinie. Z moją przyjaciółką kupilysmy sobie na Mikołaja nowe zapachy wosków z Yankee Candle i dzisiaj będę się nimi jarac
Odpale sobie u będzie przyjemnie
Ooo, Yankee są super, też się jaram - ja ostatnio kupuję w takim sklepiku w podziemiach pod CentralnymMam całe pudełeczko wosków
Właśnie, skorzystam z kilku godzin pod kocykiem z kompem i sobie zrobię przyjemny nastrój -muszę dalej walczyć z tymi nieszczęsnymi pracami na uczelnię, a mąż jak zwykle garażuje -
nick nieaktualnyOkej! Zdążyłam zapisać sobie jakie dane mam pozmieniać na liście. Teraz (niestety) muszę iść się szykować do wyjścia.
Boże! Pamiętacie jak pisałam Wam o losowaniu prezentów? W mojej rodzinie poszło to sprawnie. Dzisiaj mieliśmy losować w rodzinie męża...okazało się, że oni już sobie po losowali i zostały losy dla mnie i męża oraz Jego brata z żoną. Moja teściowa tego nie widzi, że sama rozdziela rodzinę? Wytłumaczyli się tym, że nie ma czasu (!) , ile czasu zajmuje wymyślenie i kupienie prezentu?
Bulimulia, jeśli pozwolisz to wrzucę Twoją listę pod Naszą listę na pierwszej stronie. Chyba, że nie chcesz to daj znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:18
-
Rotenkopf wrote:Okej! Zdążyłam zapisać sobie jakie dane mam pozmieniać na liście. Teraz (niestety) muszę iść się szykować do wyjścia.
Boże! Pamiętacie jak pisałam Wam o losowaniu prezentów? W mojej rodzinie poszło to sprawnie. Dzisiaj mieliśmy losować w rodzinie męża...okazało się, że oni już sobie po losowali i zostały losy dla mnie i męża oraz Jego brata z żoną. Moja teściowa tego nie widzi, że sama rozdziela rodzinę? Wytłumaczyli się tym, że nie ma czasu (!) , ile czasu zajmuje wymyślenie i kupienie prezentu?
Bulimulia, jeśli pozwolisz to wrzucę Twoją listę pod Naszą listę na pierwszej stronie. Chyba, że nie chcesz to daj znać
O, widzę, że możemy stworzyć cały gang anty-teściówekPrzecież zabrała Wam całą frajdę z losowania, a to chyba też o to w tym chodzi... I Wy teraz będziecie losować z czterech osób - super
-
Hej, hej
U mnie mikołajki raczej słabe bo właśnie się pokłóciłam z mężem (jego wina 100%) bo to taki wiecznie niezadowolony panicz czasem... bue.
No ale, sama sobie zrobię dobry humor, wknurzę coś pysznego, obejrzę filmik i na to z pół tony słodyczy
Co do teściowych to mogłabym mówić długo i na temat ale ograniczę się do stwierdzenia że moja cierpi na coś pomiędzy pierdolnięciem i nawiedzeniem ale raz na pół roku ma przebłyski człowieczeństwa
Babu, Lanusia93, Anastazjaaa, Rotenkopf, Wiolcia1405, jamniczakuchnia, mania lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Cześć dziewczyny,
Wybrałam bujaczek mam nadzieję że będziemy z niego zadowoleni
http://www.vanastenbabysuperstore.nl/babyswing-convert-me-swing-brighton.html
o my mamy taki bujeczek, tylko wersje ze slimaczkiem :)taki jak ten https://www.google.pl/search?q=bright+starts+slimaczek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5jKCOpcfJAhUJ8XIKHYGyC88Q_AUIBygB&biw=1280&bih=671#imgrc=Ltk_RhPWuFa7HM%3A
jest bardzo fajny i co mi sie bardzo podobało nie zajmuje wiele miejsca. Jak sie go nie uzywa mozna złozyc praktycznie na plasko:) Swój kupiłam jako używke juz po 2 dzieci, teraz trzymamy go dla drugiego dziecka a i dalej jeszcze pewnie pojdzie w swiat bo jest niezniszczalny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 14:07
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dobson wrote:Hej, hej
Co do teściowych to mogłabym mówić długo i na temat ale ograniczę się do stwierdzenia że moja cierpi na coś pomiędzy pierdolnięciem i nawiedzeniem ale raz na pół roku ma przebłyski człowieczeństwa
Swoją drogą drugi syn u mnie w drodze, ciekawe jaka będę ją teściowa -
nick nieaktualny
-
Ameiva wrote:o my mamy taki bujeczek, tylko wersje ze slimaczkiem :)taki jak ten https://www.google.pl/search?q=bright+starts+slimaczek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5jKCOpcfJAhUJ8XIKHYGyC88Q_AUIBygB&biw=1280&bih=671#imgrc=Ltk_RhPWuFa7HM%3A
jest bardzo fajny i co mi sie bardzo podobało nie zajmuje wiele miejsca. Jak sie go nie uzywa mozna złozyc praktycznie na plasko:) Swój kupiłam jako używke juz po 2 dzieci, teraz trzymamy go dla drugiego dziecka a i dalej jeszcze pewnie pojdzie w swiat bo jest niezniszczalny -
Dobson, Twój tekst hit
To moją teściowa przy Waszych to złoty człowiek
Chociaż też czasami potrafi swoje zaprezentować, ale to tak niegroźnie. Ogólnie kobitka z klasą, niezbyt wiele mam jej do zarzucenia.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33)