X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U kogo był mikołaj? Bo u mnie był :p jeszcze mama dzwoniła ze zostawił coś dla mnie u niej haha :p corcia tez zadowolona, a to dopiero początek prezentów dla niej bo dziś 3/4 rodziny się zjeżdża do mnie z Mikołajem dla Zuzi. Są plusy bycia jedynym tak małym dzieckiem w rodzinie :p

Miłego!!

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babu, tak ten przewijak jest do kupienia w IKEA i wygląda tak:
    http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/spr/79046590/

Babu lubi tę wiadomość

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj z mężem spedzamy Mikolajki w domu, bo on przyniósł jakiegoś wirusa z pracy i jest chory, a mnie drapie w gardle lekko jednak mam nadzieję, że się nic nie rozwinie. Z moją przyjaciółką kupilysmy sobie na Mikołaja nowe zapachy wosków z Yankee Candle i dzisiaj będę się nimi jarac :) Odpale sobie u będzie przyjemnie :)

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    (Mt 6,33)
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synek się cieszy z prezentów , maleńki ale uczymy go tradycji zaglądania pod poduche :) ja kupiłam mu rowerek biegowy a tata.. trafił w sedno lego duplo ze zwierzakami :)

My dziś do sresciowej... potem w domu :) mam nadzieje ze nie zepsuje mi klimatu kobita :) bo ja rozszarpie na miejscu :)
    Miłego dnia :)

P.S jamniczakuchnia, poczekaj na wigilie zakładowa , u nas nikt nie wychodzi trzeźwy ;) niektórych leśnych trzeba wynosić i do taksówki wsadzac :D u malza elita jeszcze gorzej :D a polowanie świąteczne oł je, już zbieram cierpliwość ... buahahahaaa :*

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj bez Mikołajek, bo i u mnie i u męża w rodzinie obchodzą je tylko dzieci:) ale i tak fajny dzień. Jeszcze jestem u rodziców, zaraz zbieramy się na cmentarz. Jest piękna pogoda, więc sprzyja spacerem, a później obiad i jedziemy do nas. I w końcu wraca mąż z belgijska czekolada w bagażu :P Stesknilysmy się z Pola za nim bardzo:)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Wesołych Mikołajek dla was i waszych pociech.

U mnie zakupy pełna para. Ciuszków mam już stanowczo za dużo, mam ich tak dużo że zaczęłam już kupować rozmiar 68/74 po co? Sama nie wiem....

Wybrałam bujaczek mam nadzieję że będziemy z niego zadowoleni
    http://www.vanastenbabysuperstore.nl/babyswing-convert-me-swing-brighton.html

Lanusia93 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:35

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam ostatnio artykuł o kaszkach dostępnych na polskim rynku, bobovita czy Nestlé, Rety jestem w szoku jakie to niezdrowe dla dzieci :/ A Tiago jak był mały to tak się tym zajadal. Kupując taka kaszke byłam przekonana że kupuję dziecku samo zdrowie tymczasem.... Brak słów, skoro to takie niezdrowe jak można to produkować i wciskać rodzicom.... Jestem zniesmaczona

Wiem ze do kaszek mamy sporo czasu ale radzę wam również poczytać o składzie tych kaszek zanim kupicie je dzieciom

Lanusia93 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Babu Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć cioteczki :)
    Kawuszka, dzięki za link - kurczę, fajny ten mebelek :) Szkoda tylko, że jedynie różowy lub zielony.

U mnie też Mikołaja nie było - ani u mnie w domu ani u męża się jakoś za bardzo nie obchodziło Mikołajek, więc i my bardziej się nastawiamy na prezenty świąteczne. Ale przykro mi trochę, bo w piątek miałam imieniny, to mąż mi tylko smsem złożył życzenia, z jednej pracy poleciał do drugiej i tyle go widziałam :(

Anastazjaaa, a co do tych kaszek - ja co prawda z uwagi na brak dzieci jeszcze ich nie kupowałam (chyba że sobie od wielkiego dzwonu, bo czasem najdzie mnie ochota :P ) ale pamiętam, że jeszcze 100 lat temu nasza nauczycielka od chemii nas przestrzegała przed produktami Nestlé. Już nie pamiętam, co tam dokładnie było, ale czytała nam etykietę zwykłej wody i opowiadała co się tam znajduje (zresztą kiedyś pracowała w tej firmie, właśnie od strony składów produktów) - normalnie łapaliśmy się za głowy.
    A jeszcze teraz ostatnio wypłynęła afera o tym, jaką gospodarkę wodną firma prowadzi bodajże w Afryce, zabierając ludziom wodę pitną i każąc sobie płacić grube pieniądze... Ja już nigdy więcej nie kupię ich produktów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:03

ckai3e3k0s8hy0lf.png
  • Babu Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawuszka wrote:
    My dzisiaj z mężem spedzamy Mikolajki w domu, bo on przyniósł jakiegoś wirusa z pracy i jest chory, a mnie drapie w gardle lekko jednak mam nadzieję, że się nic nie rozwinie. Z moją przyjaciółką kupilysmy sobie na Mikołaja nowe zapachy wosków z Yankee Candle i dzisiaj będę się nimi jarac :) Odpale sobie u będzie przyjemnie :)

Ooo, Yankee są super, też się jaram - ja ostatnio kupuję w takim sklepiku w podziemiach pod Centralnym :D Mam całe pudełeczko wosków :D
    Właśnie, skorzystam z kilku godzin pod kocykiem z kompem i sobie zrobię przyjemny nastrój -muszę dalej walczyć z tymi nieszczęsnymi pracami na uczelnię, a mąż jak zwykle garażuje :/

ckai3e3k0s8hy0lf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej! Zdążyłam zapisać sobie jakie dane mam pozmieniać na liście. Teraz (niestety) muszę iść się szykować do wyjścia.

Boże! Pamiętacie jak pisałam Wam o losowaniu prezentów? W mojej rodzinie poszło to sprawnie. Dzisiaj mieliśmy losować w rodzinie męża...okazało się, że oni już sobie po losowali i zostały losy dla mnie i męża oraz Jego brata z żoną. Moja teściowa tego nie widzi, że sama rozdziela rodzinę? Wytłumaczyli się tym, że nie ma czasu (!) , ile czasu zajmuje wymyślenie i kupienie prezentu?

Bulimulia, jeśli pozwolisz to wrzucę Twoją listę pod Naszą listę na pierwszej stronie. Chyba, że nie chcesz to daj znać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:18

• Babu Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Okej! Zdążyłam zapisać sobie jakie dane mam pozmieniać na liście. Teraz (niestety) muszę iść się szykować do wyjścia.

Boże! Pamiętacie jak pisałam Wam o losowaniu prezentów? W mojej rodzinie poszło to sprawnie. Dzisiaj mieliśmy losować w rodzinie męża...okazało się, że oni już sobie po losowali i zostały losy dla mnie i męża oraz Jego brata z żoną. Moja teściowa tego nie widzi, że sama rozdziela rodzinę? Wytłumaczyli się tym, że nie ma czasu (!) , ile czasu zajmuje wymyślenie i kupienie prezentu?

Bulimulia, jeśli pozwolisz to wrzucę Twoją listę pod Naszą listę na pierwszej stronie. Chyba, że nie chcesz to daj znać ;)

O, widzę, że możemy stworzyć cały gang anty-teściówek :P Przecież zabrała Wam całą frajdę z losowania, a to chyba też o to w tym chodzi... I Wy teraz będziecie losować z czterech osób - super :/

ckai3e3k0s8hy0lf.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :D

U mnie mikołajki raczej słabe bo właśnie się pokłóciłam z mężem (jego wina 100%) bo to taki wiecznie niezadowolony panicz czasem... bue.
    No ale, sama sobie zrobię dobry humor, wknurzę coś pysznego, obejrzę filmik i na to z pół tony słodyczy <3

Co do teściowych to mogłabym mówić długo i na temat ale ograniczę się do stwierdzenia że moja cierpi na coś pomiędzy pierdolnięciem i nawiedzeniem ale raz na pół roku ma przebłyski człowieczeństwa :P

Babu, Lanusia93, Anastazjaaa, Rotenkopf, Wiolcia1405, jamniczakuchnia, mania lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Cześć dziewczyny,

Wybrałam bujaczek mam nadzieję że będziemy z niego zadowoleni
    http://www.vanastenbabysuperstore.nl/babyswing-convert-me-swing-brighton.html

o my mamy taki bujeczek, tylko wersje ze slimaczkiem :)taki jak ten https://www.google.pl/search?q=bright+starts+slimaczek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5jKCOpcfJAhUJ8XIKHYGyC88Q_AUIBygB&biw=1280&bih=671#imgrc=Ltk_RhPWuFa7HM%3A
    jest bardzo fajny i co mi sie bardzo podobało nie zajmuje wiele miejsca. Jak sie go nie uzywa mozna złozyc praktycznie na plasko:) Swój kupiłam jako używke juz po 2 dzieci, teraz trzymamy go dla drugiego dziecka a i dalej jeszcze pewnie pojdzie w swiat bo jest niezniszczalny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 14:07

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobson wrote:
    Hej, hej :D

Co do teściowych to mogłabym mówić długo i na temat ale ograniczę się do stwierdzenia że moja cierpi na coś pomiędzy pierdolnięciem i nawiedzeniem ale raz na pół roku ma przebłyski człowieczeństwa :P
    No to moja ma identycznie.

Swoją drogą drugi syn u mnie w drodze, ciekawe jaka będę ją teściowa :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobson wrote:

Leże i becze ;D

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    o my mamy taki bujeczek, tylko wersje ze slimaczkiem :)taki jak ten https://www.google.pl/search?q=bright+starts+slimaczek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5jKCOpcfJAhUJ8XIKHYGyC88Q_AUIBygB&biw=1280&bih=671#imgrc=Ltk_RhPWuFa7HM%3A
    jest bardzo fajny i co mi sie bardzo podobało nie zajmuje wiele miejsca. Jak sie go nie uzywa mozna złozyc praktycznie na plasko:) Swój kupiłam jako używke juz po 2 dzieci, teraz trzymamy go dla drugiego dziecka a i dalej jeszcze pewnie pojdzie w swiat bo jest niezniszczalny :)
    Oooo jak super, cieszę się że jesteś zadowolona to oznacza że dobry produkt ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Dziewczyny dzisiaj w Mikołajkowych nastrojach bo Hanie odwiedził Mikołaj- mój Tata ;) było dobrze do póki dawał prezenty, jak się prezenty skończyły to się przestało Hani podobać :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a8b8ae7440909888med.jpg

Lanusia93, Straciatellaa, Endzis, Aleksandrakili, Rotenkopf, wiecznie lubią tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobson, Twój tekst hit :) To moją teściowa przy Waszych to złoty człowiek :) Chociaż też czasami potrafi swoje zaprezentować, ale to tak niegroźnie. Ogólnie kobitka z klasą, niezbyt wiele mam jej do zarzucenia.

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    (Mt 6,33)
‹‹ 475 476 477 478 479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ