Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamki
My wróciliśmy z zakupów, prezenty na imieniny dla teściów i tp. Fajne przeceny w aparcie, 30%
Rotenkopf jeśli mogę swoja opinie tu wtrącić... Miałam psa wziętego ze schroniska, kocham zwierzęta. Samo zaproszenie zwierzaka do domu to już jest duża odpowiedzialność, a co dopiero ze schroniska, po przejściach. Tu wszystko jest wielką niewiadomą, a z drugiej stronie takiemu biedakowi dajesz dom. Ja kupiłam teraz kota rasowego, chciałam aby miał charakter itd. przyjazny dzieciom, był choć trochę przewidywalny i od małego z Niko. Wtedy drugiego bąbla jeszcze nie planowałam, teraz się nie martwię jak to będzie z małym dzieckiem, bo Karat jest już wyćwiczony przez Nikono i kot już śpi po nocach ha,ha W ciąży nie zdecydowałabym się na zwierzaka, choć nigdy nie mów nigdy ha,ha Myślę, że te ataki Hugo przejdą, ale weterynarzem nie jestem. Sądzę tylko, że trochę oboje nie przemyśleliście tematu, widocznie pora na psa nie była właściwa, a Twój mąż przecież nie jest dzieckiem, niedługo zostanie tatą.
Babu lubi tę wiadomość
-
Karatka81 wrote:Wiecznie to łóżeczko bardzo mi się podoba, co to za firma?
. Niestety ani nazwy producenta ani firmy dla której były produkowane też nie znam
-
wiecznie wrote:Łóżeczko jest "bez firmowe", bo kupiliśmy od producenta mebli dziecięcych dla jakieś firmy na rynek duński
. Niestety ani nazwy producenta ani firmy dla której były produkowane też nie znam
-
nick nieaktualny
-
Wiecznie - cuuudne łóżeczko
Tak jak już któraś z Was napisała, proste ale inne. Reszta też oczywiście super, sama kupię podobny zestaw z Ikei tylko zamiast regału z przewijakiem zainwestuję w komódkę z przewijakiem
Rotenkopf - jako, że jestem dość empatyczną osobą to nie zamierzam cię w żaden sposób krytykować bo sama ryczę jak tylko ktoś mi powie że coś ze mną nie takJedyne co mogę ci polecić, to żebyś najnormalniej w świecie się uspokoiła, weź głęboki oddech, poproś mamę/tatę żeby przyjechali i pomogli ci z Hugo, wypij herbatę z cytryną albo meliskę jak musisz i przestań się wpędzać w taki stan. Trzymam za Ciebie kciuki i za to żebyś podjęła dobrą decyzję :*
Aaa mi dziś stuknął 23 tydzień wg BellySynuś już taki duży i silny, wow
A mąż mówił, że dziś mu się synek śnił, i że był piękny, ale po chwili dodał z wyrzutem, że nos chyba będzie miał jednak po mnie... Myślałam, że go uduszę! Z moim nosem wszystko all right, geez
fabdorota lubi tę wiadomość
-
Mój M się dzisiaj uparł i na drugie danie/przedkolacje
robi placki ziemniaczane mmm Kilka już lat temu o coś się popstrykaliśmy, miałam robić placki ale focha strzeliłam jak nigdy i on sam je pierwszy raz w życiu zrobił (przepis z netu wziął). Zimne zjadłam (po kryjomu ha,ha żeby nie było) i to były najlepsze placki jakie jadłam
Od tamtej pory to on robi placki ha,ha Warto czasem się delikatnie pokłócić
-
A ja zadowolona jak nie wiem. Kilka bodziakow znów Poli kupiłam, moja mama poszalala i dokupila dwa pajace i dla mnie dwie koszule do karmienia i szlafroczek
Oszaleli z tatą na punkcie wnusi. I wracając do wczorajszej dyskusji o imionach. Mama jest zachwycona Pola, tata znieść imienia nie może:P a teraz mi mamusia pierogi szykuje. Żyć nie umierać
mania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:U mnie tak samo naskrobalam post ale usunelam, szkoda mi moich nerwów zwłaszcza ze mała je odczuwa
Powiedz kochana lepiej jak tam mężu w nowej pracy ?
A jak myślisz?Zadowolony jak jeleń na rykowisku!
Babu, Wiolcia1405 lubią tę wiadomość
-
Karatka81 wrote:Mój M się dzisiaj uparł i na drugie danie/przedkolacje
robi placki ziemniaczane mmm Kilka już lat temu o coś się popstrykaliśmy, miałam robić placki ale focha strzeliłam jak nigdy i on sam je pierwszy raz w życiu zrobił (przepis z netu wziął). Zimne zjadłam (po kryjomu ha,ha żeby nie było) i to były najlepsze placki jakie jadłam
Od tamtej pory to on robi placki ha,ha Warto czasem się delikatnie pokłócić
Ja jak bylam nastolatka postanowiłam zrobic naleśniki bez niczyjej pomocy bo zawsze babcia mi lubiła wtracic swoje dobre radytez przepis wzielam z neta i od tej pory tylko ja robie naleśniki dla wszystkich domowników
a przepis najprostszy jaki znalazłam
czesto szukam przepisów w Internecie. Lubie zwłaszcza blog pt "moje wypieki"
-
Dzień dobry
Fabdorota, wzbudzasz u mnie zazdrość, z czym masz te pierogi?
Ja dziś do 14 nie wyszłam ze szlafroka, w końcu niedawno dopiero się zmotywowałam, wykąpałam się, posprzątałam w domku, a teraz zasiadam do kompa i czas na pisanie prac na uczelnię...Cieszę się, że jestem na tym zwolnieniu, bo obecnie na pewno nie dałabym rady połączyć pracy i studiów.
Wiecznie - śliczne mebelkiŁóżeczko też mi się bardzo podoba, ciekawe. I ta komoda z przewijakiem jest super!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 16:41
wiecznie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiedawno wróciłam z zakupów, poszalałam w pilskiej galerii
Kupiłam sobie boski plaszczyk w Mohito na czas ciąży i na następną zimę a do tego trochę kosmetyków
Mężowi sweterek na Mikołaja i resztę prezentów dla rodziny na święta, także wszystko już mam na szczęście!
wiecznie lubi tę wiadomość
-
wiecznie wrote:Ja też kocham białe meble
- mamy je w każdym pomieszczeniu w domu
. Biel, szarość i czerń to moje ulubione kolory w domu
. Pochwal się pokoikiem dzieciaków
.
-
Wiecznie zgodnie z życzeniem
to są fotki kącika mojego syncia jeszcze ze starego mieszkania, spaliśmy w jednej sypialni, mieszkanie było wynajęte więc fajerwerków nie ma. Fotki robione jeszcze przed porodem, później przybyło jeszcze kilka dodatków
edit. kurcze nie wiem czemu nie da się tych zdjęć obrócić ani powiekszyć ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 19:03
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Ameiva, jaki fajny baldachim!
Słuchajcie, a taka jedna komoda wystarcza dla maluszka? Bo właśnie nie wiem czy kupić komodę i na tym koniec czy przydałoby się coś jeszcze? Poza miejscem na przewijak i akcesoria pieluszkowe.Ameiva lubi tę wiadomość