WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • mania Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama jak widzi jak ja buty zakładam to mi krzesło przynosi :) masakra a gdzie tu do kwietnia :)
    Wrzućcie zdjęcia tych biedronkowych kulek :)

Ja właśnie oglądam bujaczki/leżaczki i zgłupiałam...wiem, że kupowałyście te tiny love ale one nie mają funkcji bujana to taki typowy leżaczek a ja chcę kupić z bujaniem ale nie wiem co mam wybrać macie jakieś doświadczenie ??

patrzyłam na te:
    http://allegro.pl/hustawka-lezaczek-bujaczek-kinderkraft-easy-swing-i5500998580.html
    lub
    http://www.3kropki.pl/p/bright-starts-hustawka-hybrydowa-hipopotam-bs-60394.html?gclid=CKfzvKrbyckCFaoMcwodIEcIYQ ??

Fabdorota ja też dziś jestem mega śpiąca choć długo spałam...taki dzień chyba...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 13:09

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chciałam cotton balls ale nój mąż powiedział, że skoro mam ręke do robienia takich pierdółek to kupi mi potrzebne rzeczy i sama mam sobie zrobić :p tak więc w czwartek zabieram się do roboty :)

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Moja mama jak widzi jak ja buty zakładam to mi krzesło przynosi :) masakra a gdzie tu do kwietnia :)
    Wrzućcie zdjęcia tych biedronkowych kulek :)

Ja właśnie oglądam bujaczki/leżaczki i zgłupiałam...wiem, że kupowałyście te tiny love ale one nie mają funkcji bujana to taki typowy leżaczek a ja chcę kupić z bujaniem ale nie wiem co mam wybrać macie jakieś doświadczenie ??

patrzyłam na te:
    http://allegro.pl/hustawka-lezaczek-bujaczek-kinderkraft-easy-swing-i5500998580.html
    lub
    http://www.3kropki.pl/p/bright-starts-hustawka-hybrydowa-hipopotam-bs-60394.html?gclid=CKfzvKrbyckCFaoMcwodIEcIYQ ??

Fabdorota ja też dziś jestem mega śpiąca choć długo spałam...taki dzień chyba...

Ja już się zdecydowałam na kołyskę na kółkach z funkcją blokowania bujania, kół, nawet łóżeczka nie kupuję póki co i Tiny love też nie :P

będę mieć coś takiego
    http://www.darland.pl/kolyska-posciel-haft-szyfon-materac.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 13:17

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Ja już się zdecydowałam na kołyskę na kółkach z funkcją blokowania bujania, kół, nawet łóżeczka nie kupuję póki co i Tiny love też nie :P

będę mieć coś takiego
    http://www.darland.pl/kolyska-posciel-haft-szyfon-materac.html
    no fajna oglądałam w sklepie tylko tą kołyską trzeba samemu bujać :) a mi chodzi o Bujaczek, który sam będzie bujał malucha i da mamie chwilę wytchnienia :) koleżanki mi mówiły, że to mega pomocne a i widzę na all, że dużooo ludzi to kupuje :)

w57vyx8do68si190.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania ja mam taki bujaczek który sam sie huśta a przy tym nie zajmuje wiele miejsca i ma fajne melodyjki wyciszajace- ja nim jestem zachwycona. Kupiłam uzywke po 2 dzieci i zaraz moje druge sie w nim bedzie bujac a nadal swietnie wyglada :) Nawet wczoraj tu go wrzucałam, chyba Straciatella chciała taki kupić, http://archiwum.allegro.pl/oferta/bright-starts-hustawka-hybrydowa-slimaczek-do-11kg-i4198209033.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 13:27

mania lubi tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się po wizycie, Leoś waży 460g i ma ok. 16cm to nasz 22tc :)

Co do smarowania, ja mam z tym problem bo mojemu M nie odpowiada zapach balsamu i przed snem nie bardzo mogę się smarowac.

mania, Endzis, fabdorota, fabdorota, jamniczakuchnia, Babu, Funky09, Dobson, wiecznie, malala, Lanusia93, kamaaa, Rotenkopf lubią tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • mania Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    mania ja mam taki bujaczek który sam sie huśta a przy tym nie zajmuje wiele miejsca i ma fajne melodyjki wyciszajace- ja nim jestem zachwycona. Kupiłam uzywke po 2 dzieci i zaraz moje druge sie w nim bedzie bujac a nadal swietnie wyglada :) Nawet wczoraj tu go wrzucałam, chyba Straciatella chciała taki kupić, http://archiwum.allegro.pl/oferta/bright-starts-hustawka-hybrydowa-slimaczek-do-11kg-i4198209033.html
    no super to praktycznie ten sam co i ja oglądałam :D widocznie wczoraj przeoczyłam :) dziękuje za opinię o to własnie mi chodziło żeby doświadczona mama się wypowiedziała :) super zaraz po wypłacie go zamówię :)

w57vyx8do68si190.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    no super to praktycznie ten sam co i ja oglądałam :D widocznie wczoraj przeoczyłam :) dziękuje za opinię o to własnie mi chodziło żeby doświadczona mama się wypowiedziała :) super zaraz po wypłacie go zamówię :)
    mania dopiero teraz odpalilam linki ktore wkleilas i tak to ten sam bujaczek tylko ja mialam wersje ze slimaczkiem której teraz juz widze nie ma w sprzedazy :)

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    mania dopiero teraz odpalilam linki ktore wkleilas i tak to ten sam bujaczek tylko ja mialam wersje ze slimaczkiem której teraz juz widze nie ma w sprzedazy :)
    no dokładnie :) ale one są bardzo podobne tylko inne zwierzątka mają i kolory :) super są wszystkie :)

w57vyx8do68si190.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania mysle ze po zakupie bedziesz zadowolona o ile dzieciaczkowi przpadnie do gustu, podobno nie każde dziecko lubi bujaczki/lezaczki itp u niektórych tylko raczki wchodza w gre :P

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    mania mysle ze po zakupie bedziesz zadowolona o ile dzieciaczkowi przpadnie do gustu, podobno nie każde dziecko lubi bujaczki/lezaczki itp u niektórych tylko raczki wchodza w gre :P
    haha mam nadzieję, że córcia go polubi :) spróbować muszę :D

w57vyx8do68si190.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabiola no to co to będzie jak dzieć kupkę zrobi? ha,ha A serio, tołpa olejek prawie w ogóle nie ma zapachu, taki bardzo delikatny :-)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niko nie przepadał za leżaczkami, z fischera mieliśmy na szczęście pożyczony, nie powiem, coś tam go zainteresował, na całe 10 min w porywach :-) Dlatego teraz sama nie wiem, czy inwestować czy nie... Mata to faktycznie super sprawa, Niko uwielbiał na niej leżeć, a mamuśka mogła chatkę ogarnąć :-)

• mania Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karatka81 wrote:
    Niko nie przepadał za leżaczkami, z fischera mieliśmy na szczęście pożyczony, nie powiem, coś tam go zainteresował, na całe 10 min w porywach :-) Dlatego teraz sama nie wiem, czy inwestować czy nie... Mata to faktycznie super sprawa, Niko uwielbiał na niej leżeć, a mamuśka mogła chatkę ogarnąć :-)
    a matę też kupię :) nigdy nie wiadomo co dziecko polubi :)

w57vyx8do68si190.png
  • Funky09 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bujak po siostrze z fishera właśnie. Teraz zastanawiam się czy dokupić Tiny Love, którego największą zaletą jest to, że można go łatwo przenieść, a łóżeczka raczej nie można wystawić np. na taras.

Matę też mam, ale z niej największą radość to miał akurat mój pies i zawsze leżał z dzieciakami ;)

Teraz jak się zastanawiam to dużo akcesoriów mam po siostrze, przynajmniej łatwiej naciągnę męża na inne bibeloty, bo przecież aż tyle zaoszczędziliśmy ;) haha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 13:58

• Kawuszka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja zaczęłam swój poniedziałek bardzo nerwowo, ze względu na przeprowadzkę w pracy i perypetie jakie spotykają mnie z PGE i PGNiG, to jest po prostu kosmos! Nie mogę w PGNiG spokojnie popisać umowy, bo Pan z gazowni zdjął gazomierz, a Pan jest z PGL i oni nie potrafią dogadać się z PGNiG. Po prostu jaja :) A widzę, że wszyscy czują już klimat świąteczny i nie chce im się normalnie działać/ Trzeci raz będę tam jechała żeby coś załatwić!

Poza tym to ciągle myślę o jutrze, że już jutro mamy usg i chcę usłyszeć, że wszystko jest dobrze. I to będzie już jutro! :) Nie doczekam się :)

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niko też z psem na macie wojował :-) Co to będzie z kotem... On jest 100 razy bardziej ruchliwy niż pies, zachowuje się jak szczeniak. Już widzę jak ściąga te wiszące zabawki z pałąka... potrafi otworzyć szafę w pokoju Nikosia i spierdzielić z jego skarpetkami :-) M wczoraj 3 pary spod narożnika wyciągnał :-) Ja to wózek będę dawać na balkon, w sumie to bardziej taras więc nie ma problemu

• Dobson Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabiola, super, że mały zdrowy i robi masę :P
    Chyba też się przejadę do tej Biedronki, obczaję co to za cudo... A to taka Biedra wiejska bardziej to jest szansa, że jeszcze będą.

Co do leżaczków, te samobujające są super, ale ja chyba zostanę przy moim wymarzonym Tiny Love ze względu właśnie na te podnoszone ścianki i budkę. Poza tym TL ma jakieś tam 'kojące wibracje' - może starczy, jak nie, będziem bujać manualnie :P

Senność? Jak najbardziej, czuję jakbym miała w każdej chwili odpaść, a spałam dziś w sumie z 12 h :D Choć spanie to moje zdeklarowane hobby od lat więc mocno się nie opieram..

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieliśmy mate edukacyjna.. najgorzej wydane pieniądze na świecie ;) za to leżaczki huśtawki itp super sprawa. Wiec każda musi spróbować dla siebie co uważa za słuszne :) każde dziecko jest inne i lubi co innego :)

Spalam dziś 2h łącznie.. jadę do domu z synkiem czekam na męża i idę spać , pierdziele . Czekam tylko na pizze aż upieka aby miał na obiad :D

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie :-) Mój Niko do dziś dzień nie lubi huśtawek, na placu zabaw go tam nie uświadczysz... Mnie to szokuje, ja uwielbiam do dziś dzień ha,ha I bądź tu mądry, nawet w domu mieliśmy huśtawkę (chyba ja mam nawet jeszcze) taką na haki wieszaną, pohuśtał się chwilkę i tyle było. On wolał taki nieskrępowany być, mata to był jego żywioł :-)

‹‹ 479 480 481 482 483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ