Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karatka81 wrote:Fabiola no to co to będzie jak dzieć kupkę zrobi? ha,ha A serio, tołpa olejek prawie w ogóle nie ma zapachu, taki bardzo delikatny
Do kup to akurat jest przyzwyczajony bo Hania potrafi na prawdę porządna zasadzića ten balsam ma mocno kawowy zapach.
[/url]
-
Kawowy? To ładny, co to za balsam?
Wiolcia ja to chyba na jutro pizze sobie na obiad hmm sprawię ha,ha Nikoś do łazienki wchodzi i się mnie pyta: mamo, co to jest zachcianka? Trafił pod dobry adres ha,ha Spadam obiad robić, bo zjemy i Niko do fryzjera idzie, mamka w sobotę -
Cześć dziewczyny
Ależ dobrze, że mi przypomniałyście o tej nowej ofercie Biedry - swoje cotton ballsy mam już zatem i ja
Wzięłam te z szarym, chociaż zastanawiam się czy nie będą za smutne do kącika dziecinnego..? Ale niebieskie zbyt oczywiste, białe nieco nudne i zaraz się zakurzą...
Kurczę, Wy tu się wymieniacie opiniami na temat bujaczków, huśtawek i innych, a ja w ogóle jeszcze się nie rozglądałam za takimi rzeczamiPewnie jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę będziemy ogarniać. Ale w sumie teraz mam inne rzeczy na głowie, to nie będę sobie wyrzucać
-
Ja tak nieśmiało liczę, że bujaczek dostaniemy od teściów na gwiazdkę, bo jakiś czas temu o tym przebąkiwali... Najbardziej mi się podobają te kinder kraft- easy swing. Ten 3w1 tiny love mi się wydaje taki gigantyczny, no i żadna budka czy daszek nam niepotrzebne, bo nie mamy ogrodu/ tarasu ani nawet balkonu
Także dla nas największą wartość ma bujanie i kompaktowy rozmiar
.
Dzisiaj jakoś cały dzień siedzę w temacie pieluch. Myślałam, żeby zaraz po porodzie używać pampersów a później przerzucić się na biedronkową Dadę. a teraz widzę, że wszystkie mamy baaaardzo chwalą Tesco Loves Baby. Ciekawa jestem, czy 1 i 2 są też takie super, jak większe rozmiarki, bo może jednak bym sobie dała spokój z tymi Pampersami... Macie jakieś doświadczenia z tymi tescowymi cudami? -
nick nieaktualnyhttp://www.mohito.com/pl/pl/collection/all/kurtki-plaszcze/mf850-95x/tie-waist-coat
O taki płaszczyk sobie kupiłam na czas ciąży i dobry będzie też poMam rozmiar 36, na mnie wygląda zupełnie inaczej, bo ta modelka to wysoka i chuda jest
Co najważniejsze - spokojnie zmieści się pod nim spory brzuszek, ma wiązanie w fajnym miejscu, bo pod biustem i jest cieplutki.
Aha i nie kupiłam go w tej powalającej cenie, tylko 200 zł taniej - miałam zniżkę 30% z newslettera i drugie 100 Tata mi dołożyłWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:25
fabdorota, Babu lubią tę wiadomość
-
Ameiva wrote:Babu ja tez mam szare
te niebieskie i rozowe wiadomo fajne dla chłopca albo tylko dla dziewczynki a moje dzieciaczki beda mialy wspólny pokoik wiec szaro/biało/beżowe wydawały mi się najbardziej neutralne dla parki
tez mam szareAmeiva, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:Ja tak nieśmiało liczę, że bujaczek dostaniemy od teściów na gwiazdkę, bo jakiś czas temu o tym przebąkiwali... Najbardziej mi się podobają te kinder kraft- easy swing. Ten 3w1 tiny love mi się wydaje taki gigantyczny, no i żadna budka czy daszek nam niepotrzebne, bo nie mamy ogrodu/ tarasu ani nawet balkonu
.
Dzisiaj jakoś cały dzień siedzę w temacie pieluch. Myślałam, żeby zaraz po porodzie używać pampersów a później przerzucić się na biedronkową Dadę. a teraz widzę, że wszystkie mamy baaaardzo chwalą Tesco Loves Baby. Ciekawa jestem, czy 1 i 2 są też takie super, jak większe rozmiarki, bo może jednak bym sobie dała spokój z tymi Pampersami... Macie jakieś doświadczenia z tymi tescowymi cudami?
O tescowych nic nie słyszałam, ale wiem na pewno że nie będę używać PampersówPóki co w grę wchodzi Dada lub Rossmann.
-
jamniczakuchnia wrote:http://www.mohito.com/pl/pl/collection/all/kurtki-plaszcze/mf850-95x/tie-waist-coat
O taki płaszczyk sobie kupiłam na czas ciąży i dobry będzie też poMam rozmiar 36, na mnie wygląda zupełnie inaczej, bo ta modelka to wysoka i chuda jest
Co najważniejsze - spokojnie zmieści się pod nim spory brzuszek, ma wiązanie w fajnym miejscu, bo pod biustem i jest cieplutki.
Ja zawsze uwielbiałam tego typu płaszcze i pierwszy raz od czasów gimnazjalnych mam bardziej sportowy, pikowany
Ale jest mi ciepło, wygodnie i doceniłam bardzo taką opcję
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:Bardzo ładny
Ja zawsze uwielbiałam tego typu płaszcze i pierwszy raz od czasów gimnazjalnych mam bardziej sportowy, pikowany
Ale jest mi ciepło, wygodnie i doceniłam bardzo taką opcję
Ja chciałam kupić ciepłą, zieloną parkę, ale wyglądałam w nich brzydko. Taki płaszczyk jest jednak dla mnie najlepszy, bo pasuje zarówno do botków jak i do emu
-
jamniczakuchnia wrote:O tescowych nic nie słyszałam, ale wiem na pewno że nie będę używać Pampersów
Póki co w grę wchodzi Dada lub Rossmann.
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:Większość moich dzieciatych koleżanek nie jest zadowolona z Rossmanna, ale Dadę chwalą prawie wszystkie. Za to po ostatnim spotkaniu z przyjaciółką, nasłuchałam się peanów właśnie o tych z tesco. Ponoć wszystkie marki dyskontowe biją na głowę, ale ona je używa od niedawna, więc nie wie, jak się sprawdzają te newborny ;/.
Hmmm, no o Dadzie też słyszałam same dobre opinie. O rossmanowskich jedynie tyle, że siostra je kiedyś tam używała. Trzeba w takim razie poczytać i zagłębić się w temat tych tescowskich -
fabdorota wrote:Ja tak nieśmiało liczę, że bujaczek dostaniemy od teściów na gwiazdkę, bo jakiś czas temu o tym przebąkiwali... Najbardziej mi się podobają te kinder kraft- easy swing. Ten 3w1 tiny love mi się wydaje taki gigantyczny, no i żadna budka czy daszek nam niepotrzebne, bo nie mamy ogrodu/ tarasu ani nawet balkonu
.
Dzisiaj jakoś cały dzień siedzę w temacie pieluch. Myślałam, żeby zaraz po porodzie używać pampersów a później przerzucić się na biedronkową Dadę. a teraz widzę, że wszystkie mamy baaaardzo chwalą Tesco Loves Baby. Ciekawa jestem, czy 1 i 2 są też takie super, jak większe rozmiarki, bo może jednak bym sobie dała spokój z tymi Pampersami... Macie jakieś doświadczenia z tymi tescowymi cudami?
Te z Tesco są niezłe. Ale używałyśmy tylko rozmiaru 4.
Dla mnie Dada po oryginalnych Pampersach to nr 1 i od urodzenia ich używamy
A najgorszy szajs to pomarańczowe Pampersy (Sleep&Play), po godzinie przeciekają na body.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:46
fabdorota lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Ja mam w planach kupić wszystkiego po trochu - Pampersy, Dada, rossmanowe i tescowe bo jak synek odziedziczy po mnie skórę to odparzenia będą jak w banku... Też zaraz wylot do Biedry... I może coś pysznego sobie kupię. Co by tu wknurzyć? (To pytanie to sens mojej egzystencji od kilku tygodni
)
fabdorota, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Dobson, rozkładasz mnie ostatnio co post na łopatki xD Daj znać potem, co tam tym razem wknurzyłaś
Ja aktualnie wciągam bagietkę czosnkową - pyyyyyycha <mniam>
Co do pieluch, to póki co żadnego porównania nie mam, ale wiem, że u mnie dziewczyny też chwalą Dadę. Jak wyciągnę od nich jakieś szczegółowe info, to się podzielę wieściami z frontu
W ogóle wyskoczyłam teraz po chleb i masło do sklepu... Wróciłam z kilkoma zawieszkami świątecznymi na choinkę i do domu, bo obok Społemu jest gospodarstwo domowe i mają taaaaaką piękną witrynę świątecznąWydałam na te istne głupoty 60 zł - załamka.
Ale w tym kupiłam dwa fajne bibeloty do kącika dla małego: drewnianą zawieszkę i mini konika na biegunach. Nie mogę się doczekać wybierania tych wszystkich mebelków, kocyków i innych
Ameiva, Olina, Endzis, Rotenkopf, Lanusia93 lubią tę wiadomość