Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten balsam to Palmas.

My używalismy pieluch Dada, Pampersow i Happy. Pampers zdecydowanie przereklamowany, Happy w życiu nie widzialam gorszych pieluch. Dada przerobiłam wszystkie rozmiary i jestem zachwycona. Jeszcze taka ciekawostka ponoć Dade produkuje firma Pampers :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilocia1405, nie będę używa Pampersów, bo są drogie, przereklamowane i w większości przypadków nasączone badziewiem. Podobnie jak z podpaskami: Always to największe nieporozumienie na rynku (sam plastik i chemia...).

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam właśnie przed chwilą w Biedrze na zakupach - u mnie jest pełno tych cotton ballsów, pewnie dlatego że to małe miasteczko :) Ja ich nie kupiłam, bo nad łóżeczko mamy lampkę księżyc z Ikei.

Kupiłam sobie tran Mollers Baby - od teraz będę brać tylko to, bo ma i wit. D i DHA, przynajmniej naturalne. A do tego cały czas żurawina od początku ciąży :)

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w Biedronce i została ostatnia paczka cotto ballsów biało-fioletowych. Oddałam siostrze, ja liczyłam na niebieskie lub szare do pokoju Młodego ;)

W ramach pocieszenia kupiłam i zjadłam bezę z bitą śmietaną i owocami ;)

• fabiola Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie nakrecilyscie na te Cotton balls, czekam aż Hania pójdzie spać, podrzucę nianie teściowej i lecę biedry :D aż całąa chodzę żeby tylko jeszcze były.

Ameiva lubi tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, kupiłam Cotton balls, jeszcze było kilka sztuk, fioletowe ostatnie-są moje ha,ha Niko po fryzjerze, przystojniak :-) Już opowiadał fryzjerce jak to on swoimi zabawkami będzie bawił się z Alą ;-) Ja raczej zostanę przy Pampers, na początku do 3 chyba używaliśmy Premium care, byłam zadowolona a raz skusiłam się na dady i nie, nie stanowczo nie. Chyba że coś się zmieniło przez ten czas, choć wtedy też tak zachwalali. Nie wiem, na początku nie będę eksperymentować, zobaczymy później. Może i z tesco spróbuję, nie mówię nie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 16:42

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się ze pampers ma mniej chemii niż wszystkie inne podróbki. Raz w życiu użyłam dady od koleżanki i .. odparzenia aż z bablami po dosłownie 2h tego czegoś na dupci synka. Nigdy więcej. . U nas tylko i wyłącznie pampers pieluchy i chusteczki ;)
    Wiele osób chwali , ponoć to kwestia przyzwyczajania od samego początku. Ah! I wiele dobrych opinii słyszałam o tych z rossmana ale nie probowalam juz po tej akcji z dada.
    Sprawa każdej z osobna, wybierze ci najlepsze dla dziecka. A chemia to wszystko , zawsze można używać tetre buahahahaha

Co do cotton Balls to ja mam z jysk :) super są do tego tez na baterie :)

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu gadu o pampersach a mnie co raz bardziej zastanawia co u Was króluje na świątecznym stole ? :D

• Endzis Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę używać pampers na początku pewnie premium care. Zarówno ja i mąż mamy bardzo wrażliwą skórę i nasze dziecko pewnie też taką będzie mieć więc nie będę na nim eksperymentować żeby kilka groszy przyoszczędzić. U mnie mama używała na młodsze rodzeństwo pampers i były najlepsze i najbardziej chłonne. W ogóle to gdzieś slyszalam ze mimo iż niby te produkty biedronkowe produkują te znane marki to robią to z dużo gorszej jakości składników

Ja dziś piekłam pierniczki na choinkę ale wyszły mi strasznie vrzydkie bo kupiłam jakiś gotowy krem do dekoracji dr oetker i słabo się nim dekorowało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 19:05

Karatka81 lubi tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis wrote:
    Ja będę używać pampers na początku pewnie premium care. Zarówno ja i mąż mamy bardzo wrażliwą skórę i nasze dziecko pewnie też taką będzie mieć więc nie będę na nim eksperymentować żeby kilka groszy przyoszczędzić. U mnie mama używała na młodsze rodzeństwo pampers i były najlepsze i najbardziej chłonne. W ogóle to gdzieś slyszalam ze mimo iż niby te produkty biedronkowe produkują te znane marki to robią to z dużo gorszej jakości składników

Ja dziś piekłam pierniczki na choinkę ale wyszły mi strasznie vrzydkie bo kupiłam jakiś gotowy krem do dekoracji dr oetker i słabo się nim dekorowało

Też próbowałam zdobić tym kremem i u mnie kompletnie nie zdał egzaminu nie chciał w ogóle trzymać się piernikow.

atdcjw4zbts1ljz3.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobson wrote:
    Ja mam w planach kupić wszystkiego po trochu - Pampersy, Dada, rossmanowe i tescowe bo jak synek odziedziczy po mnie skórę to odparzenia będą jak w banku... Też zaraz wylot do Biedry... I może coś pysznego sobie kupię. Co by tu wknurzyć? (To pytanie to sens mojej egzystencji od kilku tygodni :P)
    Mój tiago tolerowal tylko pampersy, we wszystkich innych odparzala mu się puoa dlatego teraz na pewno będę kupowala pampersy przynajmniej do roku

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem jakich pieluch będę używać, podejrzewam ze na początek Pampers.

A moze Dziewussia po prostu nie ma Internetu w szpitalu? Dlatego sie nie odzywa?

U mnie wszystko ok, ale mam jeszcze pare dni zostac w szpitalu. Kota tu mozna dostać, mam 3 koleżanki na sali ale praktycznie sie nie odzywają a jak juz musza to na Pani :/ mozna powiedziec ze żyjemy/funkcjonujemy razem w jednym pomieszczeniu od paru dni ale kazda ma nos w telefonie albo w gazecie, ewentualnie śpi.
    Dola zalapalam dzisiaj, chce juz do domu :-(

• Ameiva Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabiola wrote:
    Ale mnie nakrecilyscie na te Cotton balls, czekam aż Hania pójdzie spać, podrzucę nianie teściowej i lecę biedry :D aż całąa chodzę żeby tylko jeszcze były.
    to sobie wyobraź jak ja byłam na nie nakrecona, ciagle sprawdzalam w gazetce czy oby nie pomylilam daty kiedy wczodza do sklepów. One były już w sprzdazy kilka miesiecy temu ale mi się nie udało ich kupić poprzednim razem. Dzis dostalam je dopiero w czwartej biedronce, jak je zobaczylam od razu zlapalam i juz z rak nie puszczalam zeby mi ktos ich nie podprowadził z wózka :) a tak pedzilam samochodem miedzy jedna biedra a druga ze tylko sie rozgladalam czy policja z radarem nigdzie nie stoi bo by mnie te lampeczki woiecej kosztowały :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 19:31

Babu lubi tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie,

Czy macie w planach sesje ciążowa?
    Jadę na święta do polski i zastanawiam się czy robić, z tiago mialam taka czasem sobie oglądam ale czy to nie za wcześnie na taką sesje? Z tiago miałam w 8 miesiącu, ale marzy mi się takie zdjęcie jak tiago całuję brzuszek...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:

U mnie wszystko ok, ale mam jeszcze pare dni zostac w szpitalu. Kota tu mozna dostać, mam 3 koleżanki na sali ale praktycznie sie nie odzywają a jak juz musza to na Pani
    Znam ten ból z tiago miałam tak samo:/
    Niech wam szybko minie ten czas w szpitalu

Dziewusia trzymam za was kciuki

paprotka30 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:
    U mnie wszystko ok, ale mam jeszcze pare dni zostac w szpitalu. Kota tu mozna dostać, mam 3 koleżanki na sali ale praktycznie sie nie odzywają a jak juz musza to na Pani :/ mozna powiedziec ze żyjemy/funkcjonujemy razem w jednym pomieszczeniu od paru dni ale kazda ma nos w telefonie albo w gazecie, ewentualnie śpi.
    Dola zalapalam dzisiaj, chce juz do domu :-(
    Współczuję Ci, nienawidzę szitali...

paprotka30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle mąż po swojej weekendowej akcji dzisiaj po pracy przylazł z kwiatami, Rafaello, knopersami i chrupkami orzechowymi :P Ech, a teraz myje naczynia.
    I tak jestem na niego jeszcze zła, bo przegiął po całości. Nigdy przenigdy nie miałam nic przeciwko jego zakrapianym imprezom, ale tym wyjazdem to przegiął i jeszcze całe mikołajkowe plany spieprzył.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Gadu gadu o pampersach a mnie co raz bardziej zastanawia co u Was króluje na świątecznym stole ? :D

Oooo temat jedzenia to ja lubię :D
    My spędzamy święta i u moich Rodziców i u teściów, u każdego trochę inne jedzenie.
    U mnie króluje pstrąg (karpia nie lubimy), sałatka tradycyjna, zupa grzybowa lub barszcz, ryba w pomidorach, kompot z suszu, makowiec zawijany i w tym roku będzie miodownik :)
    U teściów z kolei karp pod każdą postacią, śledzie, kulki rybne w sosie tatarskim i ciasta teściowej :P
    Ja w święta piekę tylko ciasta, resztę robi moja Mama, a u męża jego mama.

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam za zadanie zrobienie sernik królewski i upiec króliczka w śmietanie :) reszta tradycyjnie barszcz czerwony pierogi pełno makowca itp itd :D

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
‹‹ 481 482 483 484 485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ