WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawuszka zazdroszczę że już dzisiaj masz wizytę, ja już odliczam do czwartku :-)

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę jutro i już mnie nosi ;)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Funky to musiało nieźle wyglądać :-) ;-) szacun że dałaś rade :-) Ja pewnie dopiero dostanę skierowanie, tylko u mnie gin najpierw robi przesiewowe, bez całej krzywej. Na czczo się pije i jedno pobranie. Jak ten wynik ok, to całości nie trzeba robić :-)

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamniczakuchnia, ja już z ubranek kupię tylko kilka półśpiochów, kombinezon i to by było na tyle, bo Pola ma już więcej ciuszków niż my oboje z mężem razem wzięci :D I babcie wciąż coś donoszą ;)
    Karatka, to nie jest takie typowe minky. Ale kocyk jest super przyjemny, mięciutki i w sumie to Małej zazdroszczę, bo ja takiego fajnego nie mam. I ma cudne kolorki. Tylko to z takich lżejszych jest. Muszę jeszcze grubszy kupić;)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli na wiosnę będzie jak znalazł :-) A ile dałaś? Duży jest?

• mania Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Funky09 wrote:
    Ja mam wizytę jutro i już mnie nosi ;)
    To wizytujemy razem :D tzn ja mam połówkowe i też nie mogę się już doczekać :)

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Dziewczyny mam pytanie,

Czy macie w planach sesje ciążowa?
    Jadę na święta do polski i zastanawiam się czy robić, z tiago mialam taka czasem sobie oglądam ale czy to nie za wcześnie na taką sesje? Z tiago miałam w 8 miesiącu, ale marzy mi się takie zdjęcie jak tiago całuję brzuszek...

Ja planuję w 8-9 miesiącu, na wiosnę :) Z Lilunią miałam sesję amatorską, siostra mi zrobiła, ale wyszło naprawdę pięknie :) I jako że jesteśmy bardzo blisko i nie mam przed nią żadnych oporów (rodziłam przy niej i sprawdzała jak po porodzie wszystko mi się goi, a jest 4 lata młodsza!) to zrobiła mi sesję dla mojego partnera ;) Taką w pięknej bieliźnie, ok. 28 tygodnia.

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się ruszyć, dzisiaj już mogę śmigać, nastawiłam pranie, trochę ogarnę. Powiesiłam te kule w sypialni na łóżku na razie i muszę sypialnie póki co zamykać bo Karat mega zainteresowany, jeszcze będzie chciał jedną sobie do zabawy pożyczyć i będzie afera :-) Przyzwyczai się, kilka razy ścierką oberwie i będzie luz ha,ha

• mania Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:
    No wlasnie w smyku znow przeceny do -70% :)
    Tak żałuję ze nie znam jeszcze płci bo są np. body 5szt za 35 zł. Zal nie brać ale musialabym kupic znow w jakiś uniwersalnych kolorach a pare rzeczy unisex juz mam.
    Dzięki za cynk :) kolejna paka dla mojej Królewny już zamówiona :)
    Są też fajne bluzy i całkiem tanie :)
    odłączcie mi internet!!!! :D

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dobra dziewczyny, i mnie dopadła ochota na mleko w tubce! Ale to z Gostynia koniecznie. Dobrze że mam sklepik osiedlowy naprzeciwko!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Trzymam kciuki za wizytyjące ;)

Ja od rana mam kurwice za przeproszeniem.. Zjebała nam się jakaś beczka do wody i gościu montuje nową... Już nie mówie o wydatku prawie 2 tyś... :/ przed samymi świętami... Ale kurde... nie mam wody!!!! Wczoraj byłam tak zmęczona, że stwierdziłam, że rano się umyje... kurde co za pech... Czuje się jak śmierdziel.. a to jeszcze potrwa ze 3h... :( Dajcie mi wody prosze haha :p

Aa w ogole wczoraj dzwonił gościu od zmywarki, że nowy sprzęt nam załatwiają bo uwaga: nie produkują już czesci do tego modelu naszego.. Nosz kurwa to obudzili sie po 2 miesiacach ze czesci nie produkują:/ i teraz nie bede miala zmywarki do nowego roku ;/ nie no ja to mam pecha ostatnio!! :( :(
    Przepraszam Was, że tak od rana marudze :( ale ŚMIERDZE i mam zły humor przez to :( ehhh :p

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karatka81 wrote:
    Czyli na wiosnę będzie jak znalazł :-) A ile dałaś? Duży jest?
    75x100 cm, coś koło 35zł.

Karatka81 lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    U nas z rana wesoło i sympatycznie :p mama do mnie dzwoniła czy chce iść z nią jutro do kina na jakąś komedie świąteczna, masz zrobił mi śniadanko do łóżka, zaprowadził córkę do przedszkola i na koniec nasza brzuszkowa córeczka tak mocno się wyginala i kopala, że malz aż byl w szoku i ciągle pytał "to Ciebie naprawdę nie boli? " :p

Miłego dnia!

fabdorota, Karatka81 lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili Ty to masz przeboje... Rozumiem że dowóz na ich koszt? A zadośćuczynienie to co? Swoją drogą, nowa zmywarka to jakiś produkt deficytowy że trzeba ją załatwiać? Gdzie Ty tą zmywarkę kupowałaś? Bo nie pamiętam... skleroza się pogłębia ha,ha

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Ej dobra dziewczyny, i mnie dopadła ochota na mleko w tubce! Ale to z Gostynia koniecznie. Dobrze że mam sklepik osiedlowy naprzeciwko!
    Ja już tą fazę mam za sobą ha,ha

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie, to będzie taka sama zmywarka? Mam nadzieję, że jednak inna...

• Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Dzień dobry,
    Fabdorota pokazuj co tam dla Córci zakupiłaś :)

Kurczę moja Mała chyba miała właśnie czkawkę, któraś z Was pisała, że juz to czuła to takie podskakiwanie regularne Małej w jednym miejscu przez kilka minut normalnie leżałam i nie wiedziałam co się dzieje :) nie wiem czy to fajne uczucie bo aż się wystraszyłam...muszę sie z tym oswoić mam nadzieję, że to rzeczywiście tylko niegroźna czkawka...

To czkawka :) Nikoś miał ze dwa razy już, pukał przez kilka minut w tym samym miejscu co 10 sekund. A Lilka cały czas w brzuchu czkała, CODZIENNIE! :D Po narodzinach przez pierwszy miesiąc czkawkę miała baaardzo często.

Tak w ogóle śniło mi się dziś, że urodziłam córkę zamiast synka (coś mam przeczucie, że płeć może się zmienić..) i nie mogliśmy wybrać jej imienia, bo żadne nam nie pasowało do buźki. Jak się obudziłam to pomyślałam że trzeba znaleźć jeszcze jakąś alternatywę dla Nikodema, bo kobieta zmienną jest :P I nie chcę po porodzie przeglądać na biegu księgi imion, więc właśnie buszuję po internecie i szukam drugiej opcji ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:12

mania lubi tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My przerobilismy chyba wszystkie pieluszki i pieluchomajtki.
    Pampersy wygrywają i tak.
    Teraz jak juz większy to bella tez mu pasuje.
    Po dada pupa po godzinie wygladała jakby go ktos poparzył.
    Rossmanowe to samo.
    Tescowe jako tako o ile sie w miarę często zmienia.
    Huggisy nie odparzały, ale za to jeden sik w pieluchę było czuć na drugim koncu mieszkania.

Karatka81 lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dadach Niko jak sikał to bokiem wylatywało ha,ha Jakbym nie założyła to i tak był zonk, a pampers nie miał takich problemów, dady chyba były sztywniejsze :-) Matka zaoszczędziła na pieluchach a pranie musiała nastawiać ekstra i jeszcze zamiast dzieć spać to darł się w niebogłosy, bo on niecierpiał jak coś miał mokro. Pół godziny usypiania w dzień (na noc i tak pampers był) szło się walić :-) Interes życia ha,ha Dałam sobie spokój z eksperymentami ha,ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:21

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili ja też od rana jestem poddenerwowana ;/

Wiecie co przytrafiło się mojemu mężowi? Otóż na parkingu zaczepiały go prostytutki... I o ile niektóre robiły to bardzo delikatnie (puszczały oczko, uśmiechały się, posyłały całusy), to jedna była natarczywa i normalnie podeszła i zaproponowała swoje usługi, a jak mąż jej odmówił to bardzo chciała wiedzieć dlaczego nie, a jak jej mąż w końcu mówi, że "dziękuję, mam żonę", to ona zaczęła go przekonywać, że żony nie ma w pobliżu, że żona nie widzi, że żona się nie dowie, a na koniec wariatka burczała coś pod nosem i sobie poszła :| normalnie nie dość, że kur...wa z zawodu to i z charakteru. Jak tak można?

No i ja wczoraj złapałam doła przez to, dzisiaj jestem smutna i zdenerwowana jednocześnie. Ja tu chodzę z brzucholem, denerwuję się wyjazdami męża, a takie okropne stworzenia jeszcze mi męża zaczepiają...

‹‹ 483 484 485 486 487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ