Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja po weekendzie:)
Też bym się ucieszyła z karty. A może Rotenkopf do jakiejś drogerii tam sobie zawsze jakiś kosmetyk wybierze bo w firmę ciuchową ciężko trafić.
Ja na drugie śniadanko zjadłam całe piętro ferrero roche od mikołaja więc teraz synio sobie fika;) a mama tyje:P ja też mam straszne rozstępy na piersiach:( teraz smaruje się regularnie ale wczesniej ciągle zapominałam. Cycki jeszcze przezyje bo nie pokazuje ich publicznie ale na brzuchu bym sie chyba załamała i od pierewszego tozstępu zacznę zbierać na laser.
Dziewczyny jak nawet nie piszę to podczytuję i nie wiem czy może coś przegapiłam ale czy Dziewusia się odzywała? Bo ostatni jej post był jak chyba się szykowała do szpitala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 10:15
-
Rotenkopf wrote:No to spoko, karta
tylko teraz potrzebuje Waszej pomocy - po raz enty xD bo ja nie bardzo ogarniam takie sklepy, jaki sklep polecicie dla 23letniej matki prawie rocznego dziecka? Nie wiem też jakie rozmiarówki posiadają takie sklepy bo nie urażając nikogo ona jest ... duża. I raczej stawia na 'elegancje' niż wygode i estetyke innymi słowy źle dobiera rozmiar i wszystko się wylewa tu i tam.
-
Witam się wyspana
Przez tych kilka dni brzucho urósł tak, że nas mąż nie mógł poznaćjuż się czuję tak baaardzo w ciąży. Na zakupach z mamą wszystkie ekspedientki coś o ciąży wspominaly, widać już przez kurtkę i nie ma wątpliwości, że spodziewam się Maleństwa. Od wczoraj mi dokuczaja hormonki i jestem nerwowa okropnie. Mimo, że czekałam steskniona aż zobaczę męża, to późnym wieczorem już na niego nakrzyczalam o pierdole. I dziś też jestem taka naladowana. Muszę trochę posprzątać, to może mi przejdzie...
Miłego dnia, Kochane! -
Rotenkopf wrote:No to spoko, karta
tylko teraz potrzebuje Waszej pomocy - po raz enty xD bo ja nie bardzo ogarniam takie sklepy, jaki sklep polecicie dla 23letniej matki prawie rocznego dziecka? Nie wiem też jakie rozmiarówki posiadają takie sklepy bo nie urażając nikogo ona jest ... duża. I raczej stawia na 'elegancje' niż wygode i estetyke innymi słowy źle dobiera rozmiar i wszystko się wylewa tu i tam.
C&A ma kolekcję Plus Sizemoja DUŻA znajoma się tam ubiera i zawsze ładnie wygląda. Albo tak jak proponuje Jamniczakuchnia kup kartę do Home&You
-
nick nieaktualnyEndzis wrote:
Dziewczyny jak nawet nie piszę to podczytuję i nie wiem czy może coś przegapiłam ale czy Dziewusia się odzywała? Bo ostatni jej post był jak chyba się szykowała do szpitala?Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku!!
-
Karatka81 wrote:M nam rano kupił chałkę, właśnie pożarliśmy z Niko, nawet kakao sobie zrobiłam też
Mnie tylko mięsień na brzuszku zabolał jak wstawałam, muszę bardziej myśleć jak się tak zrywam nad taktyką
Mega nieprzyjemne to było, od razu z powrotem usiadłam.
Małż siedzi w samochodzie ja podnosze tyłek, a on mi go pcha ręką żebym wysiadła haha
albo kulturalnie- wysiada otwiera mi drzwi i ciągnie za rękę
masakra.
Moje dziecko już mi buty zapina i odpina.
Jak usiądę sobie na dywan na chwile to wstać nie mogę, wołam małża albo podpieram się o komodya co to będzie później!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 12:42
Babu lubi tę wiadomość
-
28latkaa wrote:Kupiłam te piłeczki świecące z biedronki i są śliczne
nie mogę sie doczekać zmroku
niby nic a te kulki tyle radosci mi sprawily
bylam w 4 biedronkach zeby je kupic jupiiiiii !!! W pierwszej byly tylko biale i niebieskie a ja chcialam szare, w dwóch nastepnych sklepach tylko puste kosze zostały- a byla dopiero 10 rano wiec rozchodza sie jak świeże bułeczki, dopiero w czwartej sie udało. Ja mam w mieszkaniu rolety zaciemniajace 100 % wiec od razu je wypróbowalam i sa świetne, daja takie przyjemne światełko w sam raz do pokoiku dzieciaków jak w nocy trzeba przewinac czy nakarmić tak żeby nie obudzić malucha. Karatka81 jestem zaskoczona ale jakosciowo tez sa super a sa duzo tansze niz orginalne cotton balls
a to ze sa na baterie tez mi sie bardzo podoba bo mamy nieograniczone mozliwosci ich montazu bez koniecznosci latania po chacie w poszukiwaniu kontaktu. U mnie zawisły na karniszu dzieki temu moj maly rozrabiaka do nich nie dosiegnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 12:52
Karatka81 lubi tę wiadomość
-
28latkaa wrote:Kupiłam te piłeczki świecące z biedronki i są śliczne
nie mogę sie doczekać zmroku
wszystkie świecą i moim zdaniem są fajnie wykonane. Nasze będą czekały do urządzania pokoiku Zuzi
Ameiva lubi tę wiadomość
-
jakby którejś z was nie udało sie kupic ich w biedronce to zerknijcie jeszcze do jyska tam co prawda łańcuch o połowe krótszy ale jest promocja do 9.12 tylko u mnie juz kilka dni temu w sklepie śladu po nich nie było http://jysk.pl/do-domu/oswietlenie/lampy-klosze-zyran/lancuch-swietlny-kaare-10led-kolormix
-
Ja zaraz jak skończę karuzelke, to robię cotton ballsy:)
Wy też jesteście dzisiaj takie senne? Oczy mi się same zamykają...
A co do nieporadnosci, powoli zaczynam mieć trudności w zakładaniu skarpetek i butów:D tak się już kulam, że czuję się jak główna bohaterka z "uwolnić orkę"