WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf a może kup jej kartę do Duki albo Home&You? :D

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W home & you w sobotę kupowałam kieliszki do wina i szampana dla cioci, fajne ceny i wybór, dla siebie też coś kupiłam, ale musiałam już z tamtąd wyjść bo zrobiło się niebezpiecznie ;-)

• Endzis Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja po weekendzie:)
    Też bym się ucieszyła z karty. A może Rotenkopf do jakiejś drogerii tam sobie zawsze jakiś kosmetyk wybierze bo w firmę ciuchową ciężko trafić.

Ja na drugie śniadanko zjadłam całe piętro ferrero roche od mikołaja więc teraz synio sobie fika;) a mama tyje:P ja też mam straszne rozstępy na piersiach:( teraz smaruje się regularnie ale wczesniej ciągle zapominałam. Cycki jeszcze przezyje bo nie pokazuje ich publicznie ale na brzuchu bym sie chyba załamała i od pierewszego tozstępu zacznę zbierać na laser.

Dziewczyny jak nawet nie piszę to podczytuję i nie wiem czy może coś przegapiłam ale czy Dziewusia się odzywała? Bo ostatni jej post był jak chyba się szykowała do szpitala?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 10:15

f2w3s65gpeorv80s.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    No to spoko, karta ;) tylko teraz potrzebuje Waszej pomocy - po raz enty xD bo ja nie bardzo ogarniam takie sklepy, jaki sklep polecicie dla 23letniej matki prawie rocznego dziecka? Nie wiem też jakie rozmiarówki posiadają takie sklepy bo nie urażając nikogo ona jest ... duża. I raczej stawia na 'elegancje' niż wygode i estetyke innymi słowy źle dobiera rozmiar i wszystko się wylewa tu i tam.
    A może jakaś karta do Sephory czy Inglota? Chyba każda kobieta z możliwości kupienia kosmetyków by się ucieszyła ;)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wyspana :)
    Przez tych kilka dni brzucho urósł tak, że nas mąż nie mógł poznać :D już się czuję tak baaardzo w ciąży. Na zakupach z mamą wszystkie ekspedientki coś o ciąży wspominaly, widać już przez kurtkę i nie ma wątpliwości, że spodziewam się Maleństwa. Od wczoraj mi dokuczaja hormonki i jestem nerwowa okropnie. Mimo, że czekałam steskniona aż zobaczę męża, to późnym wieczorem już na niego nakrzyczalam o pierdole. I dziś też jestem taka naladowana. Muszę trochę posprzątać, to może mi przejdzie...
    Miłego dnia, Kochane!

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Funky09 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    No to spoko, karta ;) tylko teraz potrzebuje Waszej pomocy - po raz enty xD bo ja nie bardzo ogarniam takie sklepy, jaki sklep polecicie dla 23letniej matki prawie rocznego dziecka? Nie wiem też jakie rozmiarówki posiadają takie sklepy bo nie urażając nikogo ona jest ... duża. I raczej stawia na 'elegancje' niż wygode i estetyke innymi słowy źle dobiera rozmiar i wszystko się wylewa tu i tam.

C&A ma kolekcję Plus Size ;) moja DUŻA znajoma się tam ubiera i zawsze ładnie wygląda. Albo tak jak proponuje Jamniczakuchnia kup kartę do Home&You :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis wrote:

Dziewczyny jak nawet nie piszę to podczytuję i nie wiem czy może coś przegapiłam ale czy Dziewusia się odzywała? Bo ostatni jej post był jak chyba się szykowała do szpitala?
    Też myślałam dziś o dziewusi... Długo się już nie odzywa :( Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku!! :)

• 28latkaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam te piłeczki świecące z biedronki i są śliczne :) nie mogę sie doczekać zmroku :)

Ameiva lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Kupiłam te piłeczki świecące z biedronki i są śliczne :) nie mogę sie doczekać zmroku :)
    A jak wykonanie? Świecą wszystkie? Może się skuszę ha,ha

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karatka81 wrote:
    M nam rano kupił chałkę, właśnie pożarliśmy z Niko, nawet kakao sobie zrobiłam też ;-) Mnie tylko mięsień na brzuszku zabolał jak wstawałam, muszę bardziej myśleć jak się tak zrywam nad taktyką :-) Mega nieprzyjemne to było, od razu z powrotem usiadłam.
    taktyka przede wszystkim! Byście zobaczyły jak u nas wygąda wysiadanie z samochodu :D :D Małż siedzi w samochodzie ja podnosze tyłek, a on mi go pcha ręką żebym wysiadła haha :P albo kulturalnie- wysiada otwiera mi drzwi i ciągnie za rękę :P masakra.
    Moje dziecko już mi buty zapina i odpina.
    Jak usiądę sobie na dywan na chwile to wstać nie mogę, wołam małża albo podpieram się o komody :P a co to będzie później!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 12:42

Babu lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie świeca i dobrZe są wykonane . Na miejscu można sprawdzić czy wszystkie piłeczki świeca :)

Karatka81, Alicja92 lubią tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Wszystkie świeca i dobrZe są wykonane . Na miejscu można sprawdzić czy wszystkie piłeczki świeca :)
    co to za piłeczki? ;>

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cotton balls lights :) tylko te piłeczki są na baterie

km5smg7yv4tozota.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa ja to komicznie wyglądam jak wychodzę z wanny :-) A gdzie jeszcze do kwietnia... Strach się bać ;-)

• Ameiva Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    mi tez udalo sie upolowac :) niby nic a te kulki tyle radosci mi sprawily :) bylam w 4 biedronkach zeby je kupic jupiiiiii !!! W pierwszej byly tylko biale i niebieskie a ja chcialam szare, w dwóch nastepnych sklepach tylko puste kosze zostały- a byla dopiero 10 rano wiec rozchodza sie jak świeże bułeczki, dopiero w czwartej sie udało. Ja mam w mieszkaniu rolety zaciemniajace 100 % wiec od razu je wypróbowalam i sa świetne, daja takie przyjemne światełko w sam raz do pokoiku dzieciaków jak w nocy trzeba przewinac czy nakarmić tak żeby nie obudzić malucha. Karatka81 jestem zaskoczona ale jakosciowo tez sa super a sa duzo tansze niz orginalne cotton balls :) a to ze sa na baterie tez mi sie bardzo podoba bo mamy nieograniczone mozliwosci ich montazu bez koniecznosci latania po chacie w poszukiwaniu kontaktu. U mnie zawisły na karniszu dzieki temu moj maly rozrabiaka do nich nie dosiegnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 12:52

Karatka81 lubi tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis ogólnie dzień przyjemności sie zapowiada, najpierw udane polowanie w biedrze a teraz kurier przyniósł mi włóczkę która zamówiłam na kocyk dla Julki :) Jak tylko skończę robić lampe do pokoju dzieciaków zabieram się za dzierganie kocyka :)

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Cotton balls lights :) tylko te piłeczki są na baterie
    aaa już wim :P

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • kamaaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Ja pobiegłam zaraz o 8 i były tylko białe... Na szczęście w drugiej były jeszcze różowe :-) wszystkie świecą i moim zdaniem są fajnie wykonane. Nasze będą czekały do urządzania pokoiku Zuzi :-)

Ameiva lubi tę wiadomość

f2w3csqv1ok8ev24.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby którejś z was nie udało sie kupic ich w biedronce to zerknijcie jeszcze do jyska tam co prawda łańcuch o połowe krótszy ale jest promocja do 9.12 tylko u mnie juz kilka dni temu w sklepie śladu po nich nie było http://jysk.pl/do-domu/oswietlenie/lampy-klosze-zyran/lancuch-swietlny-kaare-10led-kolormix

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz jak skończę karuzelke, to robię cotton ballsy:)
    Wy też jesteście dzisiaj takie senne? Oczy mi się same zamykają...
    A co do nieporadnosci, powoli zaczynam mieć trudności w zakładaniu skarpetek i butów:D tak się już kulam, że czuję się jak główna bohaterka z "uwolnić orkę" :P

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
‹‹ 478 479 480 481 482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ