X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, niedzieciowo. Macie jakiś sprawdzony przepis na szybkie i smaczne ciasto marchewkowe? Chodzi za mną ostatnio, a akurat jutro będzie okazja upiec, bo przychodzą do mnie koleżanki z pracy...
    Jamniczakuchnia, liczę na Ciebie:P

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś wpadłam za to do H&M i kupiłam bluzę, sweterek i legginsy, ale już na rozmiar 68 :)

9619f85a97b10968gen.jpg

40f08c3d6ff39204gen.jpg

I pomocy nawołuję, bo sama nie potrafię podjąć decyzji co z tym kombinezonem / śpiworkiem.. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 16:02

malala, mania, Karatka81, jamniczakuchnia, Endzis, gosiunia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • malala Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie ja nie umiem Tobie poradzić bo sama nie wiem co ja kupię..
    ale za to zakupy z HM śliczne! :)

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Niko po przyjeździe ze szpitala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 08:43

malala, mania, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• mania Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie ja też nie wiem co Ci doradzić bo ja takiego grubego kupować nie będę...kupiłam używany kombinezon od znajomej taki jakby w kwietniu/maju było zimo ale nie taki bardzo gruby...za to jeśli chodzi o wzgląd wizualny i praktyczny to chyba ten pierwszy bym wybrała ale to rzecz gustu :)
    Karatka81 wrote:
    http://zapodaj.net/aaea27934cea6.jpg.html
    Niko po przyjeździe ze szpitala
    Słodziak!!!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 16:12

Karatka81 lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpiworek kupowałam razem z fotelikiem, używany, a teraz do fotelika dokupię sam siłą rzeczy, też używany, bo on nie ma się za bardzo kiedy zniszczyć, a na krótko jest :-)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    Dziewczyny, niedzieciowo. Macie jakiś sprawdzony przepis na szybkie i smaczne ciasto marchewkowe? Chodzi za mną ostatnio, a akurat jutro będzie okazja upiec, bo przychodzą do mnie koleżanki z pracy...
    Jamniczakuchnia, liczę na Ciebie:P
    Ja też chcę najlepiej sprawdzony przepis :-) Kiedyś było w biedrze takie ciasto marchewkowe i było pycha jak na kupne :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIASTO MARCHEWKOWE: polecam ten przepis, robiłam kilka razy, zarówno babeczki jak i ciasto z tego przepisu :) Można pominąć niektóre przyprawy (ja dawałam tylko cynamon i gałkę) i dać mniej cukru.
    http://www.mojewypieki.com/post/ciasto-marchewkowe,-najlepsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 17:12

fabdorota, Endzis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ten głupi smyk wysłał mi maila, że pajace z lisami są już niedostępne! I zrealizują moje zamówienie, ale bez tych pajaców i oddadzą mi za nie kasę na konto w ciągu 3 dni. Buuuu :( Zadzwoniłam - i faktycznie nie ma :(

• mania Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Wiecie co, ten głupi smyk wysłał mi maila, że pajace z lisami są już niedostępne! I zrealizują moje zamówienie, ale bez tych pajaców i oddadzą mi za nie kasę na konto w ciągu 3 dni. Buuuu :( Zadzwoniłam - i faktycznie nie ma :(
    a to dziady! a takie piękne były :(

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamniczakuchnia, dziękuję:) swoją drogą szperajac w sieci właśnie ten przepis jakoś najbardziej mi podpasowal:D Tylko chyba zamiast polewy z serka, zrobię czekoladowa ;)
    Najfajniejszy pajac z Twojego zamówienia:( patafiany! U mnie nie było kocyka w magazynie, ale ze był u producenta, to po prostu z opóźnieniem dostałam paczkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 17:27

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam kilka rzeczy kupić dla naszgo maluszka ale praktycznie wszystko już wybrakowane hehe :p ale jeszcze będą promocje to kupie wtedy z samego rańca :p

Mąż za mną chodzi i woła "śmierdzielek, śmierdzielek" !! i się śmieje, że dalej się umyć nie mogę a on cwany umył się w pracy i na siłowni :)
    Ale jeszcze godzinka albo póltorej i sie woda nagrzeje i się wymocze haha poleze ze 2h w wannie z olejkami i innymi płynami, żebym pachniała w końcu :p hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, najfajniejsze te pajace były! No ale cóż, poczekam do następnych promo :D
    A obiecałam sobie że nic nie kupię dla małego, bo przecież mam pełno ciuchów po synkach siostry i ciotki, a do tego pełno nowych od Mamy - taaaaaa, jasne :P

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja się dzisiaj źle czuje .... :( niedobrze mi cały dzień i ręce zaczynają boleć, modlę się aby ciesni nadgarstków nie było , najgorsze co może być :(

Poprawia mi humor tylko fakt ze jutro fryzjer i kosmetyczka :)

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam... dzisiaj mega aktywnie... Moje Miłości pojechało w trasę więc pół dnia słoiki robilam...

Wybraliśmy wózek :)

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff9829dcb09a.jpg

Adbor ottis... funkcjonalny super się prowadzi i cena fajna i podzespoły super)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia zazdroszczę fryzjera :)

Ja zanosze się z zamiarem cięcia włosów z długich na Boba do ramion i mój Kochany chciał nawet na spontanie mnie zawieść ale boję się ze będę żałowala... ale nie farbuje chodzę z 3 cm odrostach bo powiedziałam ze jak zetne to pomoże farbę i odzywie włoski... tylko brak odwagi powoduje że wyglądam coraz gorzej...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaa ja też mam zamiar zrobić coś konkretnego , mam włosy do pasa juz , chce je skrócić i zrobić coś innego niż zawsze, a zazwyczaj je rozjaśniam bo mam kruczo czarne a rozjaśniam na średni brąz :D sombre chodzi mi po głowie :) a jak będę miała zły dzień to wyjdę jako blondynka, a co mi tam :D

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mogę się dodzwonić do kosmetyczki amchce zrobić pedicure przed świętami :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po ślubie ścięłam włosy do ramion :D W styczniu muszę podjechać podciąć.
    Zęby znowu mnie bolą, chyba muszę się w końcu zabrać za szukanie nowego dentysty, bo do tej mojej po ostatniej akcji nie pójdę...

‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ