Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, niedzieciowo. Macie jakiś sprawdzony przepis na szybkie i smaczne ciasto marchewkowe? Chodzi za mną ostatnio, a akurat jutro będzie okazja upiec, bo przychodzą do mnie koleżanki z pracy...
Jamniczakuchnia, liczę na Ciebie:Pjamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Ja dziś wpadłam za to do H&M i kupiłam bluzę, sweterek i legginsy, ale już na rozmiar 68
I pomocy nawołuję, bo sama nie potrafię podjąć decyzji co z tym kombinezonem / śpiworkiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 16:02
malala, mania, Karatka81, jamniczakuchnia, Endzis, gosiunia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Wiecznie ja też nie wiem co Ci doradzić bo ja takiego grubego kupować nie będę...kupiłam używany kombinezon od znajomej taki jakby w kwietniu/maju było zimo ale nie taki bardzo gruby...za to jeśli chodzi o wzgląd wizualny i praktyczny to chyba ten pierwszy bym wybrała ale to rzecz gustu
Karatka81 wrote:http://zapodaj.net/aaea27934cea6.jpg.html
Niko po przyjeździe ze szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 16:12
Karatka81 lubi tę wiadomość
-
fabdorota wrote:Dziewczyny, niedzieciowo. Macie jakiś sprawdzony przepis na szybkie i smaczne ciasto marchewkowe? Chodzi za mną ostatnio, a akurat jutro będzie okazja upiec, bo przychodzą do mnie koleżanki z pracy...
Jamniczakuchnia, liczę na Ciebie:PKiedyś było w biedrze takie ciasto marchewkowe i było pycha jak na kupne
-
nick nieaktualnyCIASTO MARCHEWKOWE: polecam ten przepis, robiłam kilka razy, zarówno babeczki jak i ciasto z tego przepisu
Można pominąć niektóre przyprawy (ja dawałam tylko cynamon i gałkę) i dać mniej cukru.
http://www.mojewypieki.com/post/ciasto-marchewkowe,-najlepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 17:12
fabdorota, Endzis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Wiecie co, ten głupi smyk wysłał mi maila, że pajace z lisami są już niedostępne! I zrealizują moje zamówienie, ale bez tych pajaców i oddadzą mi za nie kasę na konto w ciągu 3 dni. Buuuu
Zadzwoniłam - i faktycznie nie ma
-
Jamniczakuchnia, dziękuję
swoją drogą szperajac w sieci właśnie ten przepis jakoś najbardziej mi podpasowal:D Tylko chyba zamiast polewy z serka, zrobię czekoladowa
Najfajniejszy pajac z Twojego zamówienia:( patafiany! U mnie nie było kocyka w magazynie, ale ze był u producenta, to po prostu z opóźnieniem dostałam paczkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 17:27
-
nick nieaktualnyJa chciałam kilka rzeczy kupić dla naszgo maluszka ale praktycznie wszystko już wybrakowane hehe :p ale jeszcze będą promocje to kupie wtedy z samego rańca :p
Mąż za mną chodzi i woła "śmierdzielek, śmierdzielek" !! i się śmieje, że dalej się umyć nie mogę a on cwany umył się w pracy i na siłowni
Ale jeszcze godzinka albo póltorej i sie woda nagrzeje i się wymocze haha poleze ze 2h w wannie z olejkami i innymi płynami, żebym pachniała w końcu :p hahaha -
nick nieaktualny
-
Wiolcia zazdroszczę fryzjera
Ja zanosze się z zamiarem cięcia włosów z długich na Boba do ramion i mój Kochany chciał nawet na spontanie mnie zawieść ale boję się ze będę żałowala... ale nie farbuje chodzę z 3 cm odrostach bo powiedziałam ze jak zetne to pomoże farbę i odzywie włoski... tylko brak odwagi powoduje że wyglądam coraz gorzej... -
Iwonkaa ja też mam zamiar zrobić coś konkretnego , mam włosy do pasa juz , chce je skrócić i zrobić coś innego niż zawsze, a zazwyczaj je rozjaśniam bo mam kruczo czarne a rozjaśniam na średni brąz
sombre chodzi mi po głowie
a jak będę miała zły dzień to wyjdę jako blondynka, a co mi tam
-
nick nieaktualny