Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalala wrote:ja mam włosy cienkie ale mam ich dużo. bez prostownicy u mnie też ani rusz
pokażę Wam kawałek mojego boba przed dzisiejszym podcięciem i w tej nowej sukience z Happy Mum
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec974c2c418c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46e362cbdba2.jpg
ach czekolada oreo msi być pysznaja zapycham się na kolację jabłkiem i mandarynkami
Fajna fryzurka
Ja też miałam krótszego boba
musiałabym jakiegoś zdjęcia poszukać i znów się tak obciąć
A sukienka zajebista -
Zaglądnęłam przed spaniem a tu takie piękne zdjęcia mamusiek super wyglądacie!
Starciatellaa świetnie Ci w tym kolorze. Zawsze marzył mi się taki rudy może się skuszęjestem naturalną blondynka ale od 7 lat jakoś farbuje się na b.ciemny brąz i ostatnio rozmawiałam z fryzjerką aby zejść chociaż na kasztan...hmmm pomyślę
Malala sukienka bardzo fajna a Ty jaka zgrabniutka ja to mam już brzucho w porównaniu do Ciebie -
Olina śliczny ten Twój synio!
Ja mam jutro połówkowe o 10 chyba nie zasnę
Iwonkaa Moja mała też fika właśnie bo zjadłam ogórka kiszonego i zagryzłam kinder bueno i popiłam wodą jabłkowątakie mixy to tylko w ciąży podchodzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:02
Lanusia93, Olina lubią tę wiadomość
-
Ja mam włosy ciężkie,grube i proste
Z tym blondem żartowałam, mam naturalnie czarne włosy wiec oprawę oczu równieża najchętniej tez bym takiego Boba sobie ciachnela tylko ze w pracy bez związanych włosów ani rusz
na wietrze wyglądałabym komicznie
No zobaczymy co mi fryzjerka powie i doradzi
Dobrej nocy kochane !:*
-
dzięki Mania
mój brzuch nie jest za duży jak tak patrzę na wasze fotki
no i mój mi nie przeszkadza w codziennym życiu, pedicure bez problemu, golenie też. ale mi się wydaje, że mój brzuch do końca ciąży pozostanie w tyle za Waszymi, bo ja mam szeroką miednicę i chyba mi się bardziej wszerz rozchodzi niż do przodu
Julia
-
nick nieaktualnyMalala mam podobną sukienkę
i brzucho wygląda u mnie bardzo podobnie - też szeroka miednica i wcięta talia!
Ja mam włosy cienkie, falowane, wysokoporowate. Kiedyś prostowałam, a teraz nawet ich nie suszęMyję wieczorem i schną same, na noc zwijam w kok.
malala lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:z innej beczki..
czy wy też będziecie spokojniejsze po 25 tygodniu, gdzie jest granica przeżywalności dziecka? Bo ja ostatnio ciągle o tym myślę, wszędzie głośno o wcześniakach i aż ciary przechodzą. -
wiadomo wszystko się może zdarzyć, ale ja chyba będę spokojniejsza.
ahh małż ciągle mówi że jestem pesymistka i mam myśleć inaczej. grrrr
jutro chcę iść jakąś sukienkę sobie kupić i na obronę i na święta
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:55
-
Dziewczyny co za dzień! Prosto po lekarzu w teren, zakupy, rodzice, teściowie i dopiero od godziny jesteśmy w domu.
Do rzeczy! Będzie synek! Chłopiec jak nic! Ja byłam totalnie zaskoczona, Zaczęłam się śmiać na fotelubyłam przekonana, że to będzie dziewczynka
Oczywiście bardzo się cieszę, ale duże zaskoczenieMały jest zdrowy, wszystko tak jak powinno być.
21cm, 455g- byczek
Mąż chodzi dumny jak paw
Dobranoc, padam na twarz. Do jutra.
Rotenkopf, proszę wpisz synkamalala, fabdorota, Aleksandrakili, Straciatellaa, Dobson, mania, Iwonkaaa, paprotka30, Karatka81, Endzis, Lanusia93, jamniczakuchnia, Olina, Funky09, Babu lubią tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyWłaśnie nąż mnie jednak namówił na zakupy w smyku ;p także pare bodziaków zamówionych :p
Ja też mam szeroką miednicę i ledwo mi brzuch widać :p też problemów z codziennymi rzeczami nie mam takimi jak golenie czy ubieranie skarpetek czy butów
Zjadłam makaron z serem i potartym jablkiem na wierzch i młody mi tak po pęcherzu fika, że już kombinuje czy na głowie nie stanąć, żeby przestał :p haha
I na dodatek ta zgaga
Dobranoc Mamusie :* -
Dzień dobry...
Moje polowkowe dopiero 22 grudnia... mam nadzieję że potwierdzi się siusiaktak czy siak już ciężko się powstrzymać od zakupów ale jednak teraz są tak piękne rzeczy dla maluchów ze nie wszystko chce białe więc czekam na info kto tam siedzi i jeszcze 22 rusze na łowy
A wszystko przez Was bo ciągle się chwalicie swoimi zdobyczami..
Córcia w szkole... Ja ciągle myślę co gotować jej na obiad.... ale póki co muszę się zdrzemnac bo głową boli strasznie....
Miłego dnia :* -
Hej Mamki
Olina, Kawuszka gratuluję udanych wizyt, coś chłopaki zaczynają zaznaczać swoją obecność
Straciatella, Malala super laseczkiJa idę w sobotę do fryzjera, i nie wiem, chciałam cosik końcówki jaśniejsze zrobić, przez moment myślałam o zmianie koloru, ale nie, zostanę przy swoim ciemnym blondzie, może o jeden ton jaśniejsze zrobię. Teraz mam taki kolor że odrostów nie widać i mi to pasuje (póki co ha,ha). Ja mam gęste, lekko kręcone do ramion włosy i prostownica musi być, choć nie jest to proste ha,ha Po porodzie bardzo mi wypadały włosy, na szczęście było z czego. Dopiero niedawno wróciły do swojej ilości.
-
paprotka30 wrote:Kawuszka gratulacje
Czy ktos poza mna jeszcze nie zna płci? Będę pewnie ostatnia hahaniby lekarz na ostatniej wizycie mówił ze moze córcia ale powiedział żeby sie nie nastawiać bo pewności nie ma i nie wie. Badanie połówkowe mam 17grudnia i mam cicha nadzieje ze sie dowiem
fajnie byłoby zacząć zakupy
zastanawiam sie nad szumisiem czy to faktycznie pomaga czy reklama robi swoje. Jakie są WAsze doświadczenia ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 08:57
-
Szumisie sa moze i fajne ale tez dosc drogie. Zobaczę na jakim etapie zamknie sie mój budżet wyprawkowy. To nie jest niezbędna rzecz wg mnie. A szum suszarki mozna puścić chociażby z youtube czy telefonu
Edit. Karatka zgodne w tym temacie jestesmyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 09:06
-
paprotka30 wrote:Kawuszka gratulacje
Czy ktos poza mna jeszcze nie zna płci? Będę pewnie ostatnia hahaKoleżanka ma mi przynieść reklamówkę z ciuszkami dla maleńkiej księżniczki, ale ja to odsuwam w czasie ha,ha No i na pewno nie chcę wszystkiego, bo ciuszków po Niko mam, to tylko kilka dziewczęcych chcę, bo gdzie ja to będę trzymać... Poza tym lubię coś sobie upolować
28latkaa zastanawiałam się nad nim, i hmm cena trochę odstrasza, bo i na komórkę można wrzucić jakieś szumy, u nas przez dwa wieczory działała suszarka do włosówJakby mi ktoś sprezentował to nie miałabym pewnie nic przeciwko, póki co na liście w pierwszej kolejności są inne zakupy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 09:03