X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia czekamy na efekty...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj. Dzisiaj po 17 przyjechała chrzestną młodszego synka z mamusia i tatusiem i godzinie powiedzieli.Wkurzona bociasto zrobiła,posprzatalam,a tatuś chrzęstnej synka baknal że dwa słowa i prawie cały czas bawił się komórka.Ogólnie to byli mało gadatliwi,dziubnelipo kawałku ciasta przełomie herbatka i pojechali.A j dostałam silnych kluc w okolicach pochwy i odbytu i leże zdechla.

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Wiolcia zazdroszczę fryzjera :)

Ja zanosze się z zamiarem cięcia włosów z długich na Boba do ramion i mój Kochany chciał nawet na spontanie mnie zawieść ale boję się ze będę żałowala... ale nie farbuje chodzę z 3 cm odrostach bo powiedziałam ze jak zetne to pomoże farbę i odzywie włoski... tylko brak odwagi powoduje że wyglądam coraz gorzej...
    Ja tak zrobiłam w zeszłym miesiącu :p z włosów prawie do pasa scielam na Boba i z blond na superrude. Grunt to dobra fryzjerka, która po kształcie buzi itd oceni czy będzie pasować dany kolor i fryzura. Jestem bardzo zadowolona :-)

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki masz kształt twarzy Kochana?

No właśnie u mnie lęk wynika z braku zaufania do fryzjerstwa...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Ja zanosze się z zamiarem cięcia włosów z długich na Boba do ramion i mój Kochany chciał nawet na spontanie mnie zawieść ale boję się ze będę żałowala...
    Ja wychodzę z założenia, że włosy odrosną ;P Ja miałam włosy prawie do pasa (jak były solidnie wyprostowane bo tak to były do końca żeber) i ścięłam się do irokeza ;P jak będę na lapku i znajdę fotki to Wam wyśle ;)

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę właśnie ze teraz najlepszy czas na metamorfozy bo do pracy za półtora roku a póki co to dom także do przetrawienia...eh...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomidorki z cebulką i śmietanka moje Kochanie przygotował mi i córci na kolację... pycha...

Aleksandrakili, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 2013 roku też miałam takie długie włosy i po ślubie je ściełam właśnie na boba ale takiego z dłuższym przodem :P ojjj jaka byłam mega zadowolona :P i teraz znów mnie kusi tak ściąć :D ahhh tzn.. Wy mnie kusicie :P hihi :D Mi się już znudziły długie włosy :P Teraz mam takie dosięgające lekko do łopatek i już mnie wkurzają :P

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    A jaki masz kształt twarzy Kochana?

No właśnie u mnie lęk wynika z braku zaufania do fryzjerstwa...
    ja mam dość okrągłą, ogólnie ponoć w każdym kolorze mi dobrze (tak mówią :P). też wychodzę z założenia, że to tylko włosy.

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow... ale faktycznie zmiana na lepsze...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też noszę okularki non stop czarna oprawa podobne do Twoich...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Maleństwo bryka w brzuszku... cudowne :):):)

gosiunia, Lanusia93, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja też mam boba! ;) ale mój jest krótszy, do brody :)
    tzn w październiku skróciłam, miałam takie za łopatki i postanowiłam ciachnąć :) dziś byłam na odświeżeniu cięcia bo już mi sporo odrosły i się nie układał :)

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie macie włosy? Pytam bo moje są wysokoporowate i obawiam się że będę musiała tonę kosmetyków kłaść albo prostownica układać a dotąd staram się dbać o włosy i nie chciałabym ich obciążać...

Kusicie kusicie...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za tydzien do fryzjera na kolor i ścięcie :D

boszzzzzzz.... zaraz zjem całą czekoladę oreo.... jest tak pyszna, że ciężko mi się opanować. Będę grubasem :P

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    A jakie macie włosy? Pytam bo moje są wysokoporowate i obawiam się że będę musiała tonę kosmetyków kłaść albo prostownica układać a dotąd staram się dbać o włosy i nie chciałabym ich obciążać...

Kusicie kusicie...
    ja bez prostownicy ani rusz! nie wiem jakie mam :P wiem, że są dość grube :D

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie będziemy...

No nic ... dobranoc dziewczyny...
    Padam więc spokojnej nocy...

Jutro idę umówić się do fryzjera:)

malala lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam włosy cienkie ale mam ich dużo. bez prostownicy u mnie też ani rusz :P

pokażę Wam kawałek mojego boba przed dzisiejszym podcięciem i w tej nowej sukience z Happy Mum :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec974c2c418c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46e362cbdba2.jpg

ach czekolada oreo msi być pyszna <3 ja zapycham się na kolację jabłkiem i mandarynkami :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 21:35

Straciatellaa, Aleksandrakili, mania, jamniczakuchnia, Karatka81, Endzis, Lanusia93, Babu lubią tę wiadomość

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kręcone (na całe szczęście jak są krótkie to się nie kręcą), grube - ciężkie i mam ich w cholere dużo ;p jak miałam je długie to co drugi dzień mycie, suszenie i prostowanie trwało u mnie blisko 2 i pół godziny...to był główny argument do odwiedzenia fryzjerki :D

• Olina Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie moje kochane ;-)) ja dziś tak szybciochem, bo wróciliśmy z połówkowego i tak ogolnie chciałam napisać, że wszystko super w porzadku;) pan nam zrobił tak dokładne usg, ze jestem strasznie zadowolona ;-) tylko szkoda, że 3d nie dało rady, ale może nastepnym razem ;-) zatem Rotenkopf możesz już wpisac, ze bedzie Aleksander, bo płec potwierdzona na 100%

tutaj twarzyczka z otwarta buźką <3
    15q6cdd.jpg
    tutaj jak paczył na nas <3
    t9ci1t.jpg
    tutaj żołądek
    314uypj.jpg
    o tym nie musze wiecje mowic *.* <3
    2upcncp.jpg

no i dzidziuś wazy 566g ;-)

Aleksandrakili, malala, mania, fabdorota, jamniczakuchnia, Justyna Es, wiecznie, gosiunia, Karatka81, karola91, Endzis, Lanusia93, Anastazjaaa, Funky09, Babu, Rotenkopf lubią tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
‹‹ 488 489 490 491 492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ