X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia czekamy na efekty...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj. Dzisiaj po 17 przyjechała chrzestną młodszego synka z mamusia i tatusiem i godzinie powiedzieli.Wkurzona bociasto zrobiła,posprzatalam,a tatuś chrzęstnej synka baknal że dwa słowa i prawie cały czas bawił się komórka.Ogólnie to byli mało gadatliwi,dziubnelipo kawałku ciasta przełomie herbatka i pojechali.A j dostałam silnych kluc w okolicach pochwy i odbytu i leże zdechla.

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Wiolcia zazdroszczę fryzjera :)

Ja zanosze się z zamiarem cięcia włosów z długich na Boba do ramion i mój Kochany chciał nawet na spontanie mnie zawieść ale boję się ze będę żałowala... ale nie farbuje chodzę z 3 cm odrostach bo powiedziałam ze jak zetne to pomoże farbę i odzywie włoski... tylko brak odwagi powoduje że wyglądam coraz gorzej...
    Ja tak zrobiłam w zeszłym miesiącu :p z włosów prawie do pasa scielam na Boba i z blond na superrude. Grunt to dobra fryzjerka, która po kształcie buzi itd oceni czy będzie pasować dany kolor i fryzura. Jestem bardzo zadowolona :-)

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki masz kształt twarzy Kochana?

No właśnie u mnie lęk wynika z braku zaufania do fryzjerstwa...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Ja zanosze się z zamiarem cięcia włosów z długich na Boba do ramion i mój Kochany chciał nawet na spontanie mnie zawieść ale boję się ze będę żałowala...
    Ja wychodzę z założenia, że włosy odrosną ;P Ja miałam włosy prawie do pasa (jak były solidnie wyprostowane bo tak to były do końca żeber) i ścięłam się do irokeza ;P jak będę na lapku i znajdę fotki to Wam wyśle ;)

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę właśnie ze teraz najlepszy czas na metamorfozy bo do pracy za półtora roku a póki co to dom także do przetrawienia...eh...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomidorki z cebulką i śmietanka moje Kochanie przygotował mi i córci na kolację... pycha...

Aleksandrakili, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 2013 roku też miałam takie długie włosy i po ślubie je ściełam właśnie na boba ale takiego z dłuższym przodem :P ojjj jaka byłam mega zadowolona :P i teraz znów mnie kusi tak ściąć :D ahhh tzn.. Wy mnie kusicie :P hihi :D Mi się już znudziły długie włosy :P Teraz mam takie dosięgające lekko do łopatek i już mnie wkurzają :P

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    A jaki masz kształt twarzy Kochana?

No właśnie u mnie lęk wynika z braku zaufania do fryzjerstwa...
    ja mam dość okrągłą, ogólnie ponoć w każdym kolorze mi dobrze (tak mówią :P). też wychodzę z założenia, że to tylko włosy.

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow... ale faktycznie zmiana na lepsze...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też noszę okularki non stop czarna oprawa podobne do Twoich...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Maleństwo bryka w brzuszku... cudowne :):):)

gosiunia, Lanusia93, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja też mam boba! ;) ale mój jest krótszy, do brody :)
    tzn w październiku skróciłam, miałam takie za łopatki i postanowiłam ciachnąć :) dziś byłam na odświeżeniu cięcia bo już mi sporo odrosły i się nie układał :)

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie macie włosy? Pytam bo moje są wysokoporowate i obawiam się że będę musiała tonę kosmetyków kłaść albo prostownica układać a dotąd staram się dbać o włosy i nie chciałabym ich obciążać...

Kusicie kusicie...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za tydzien do fryzjera na kolor i ścięcie :D

boszzzzzzz.... zaraz zjem całą czekoladę oreo.... jest tak pyszna, że ciężko mi się opanować. Będę grubasem :P

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    A jakie macie włosy? Pytam bo moje są wysokoporowate i obawiam się że będę musiała tonę kosmetyków kłaść albo prostownica układać a dotąd staram się dbać o włosy i nie chciałabym ich obciążać...

Kusicie kusicie...
    ja bez prostownicy ani rusz! nie wiem jakie mam :P wiem, że są dość grube :D

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie będziemy...

No nic ... dobranoc dziewczyny...
    Padam więc spokojnej nocy...

Jutro idę umówić się do fryzjera:)

malala lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam włosy cienkie ale mam ich dużo. bez prostownicy u mnie też ani rusz :P

pokażę Wam kawałek mojego boba przed dzisiejszym podcięciem i w tej nowej sukience z Happy Mum :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec974c2c418c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46e362cbdba2.jpg

ach czekolada oreo msi być pyszna <3 ja zapycham się na kolację jabłkiem i mandarynkami :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 21:35

Straciatellaa, Aleksandrakili, mania, jamniczakuchnia, Karatka81, Endzis, Lanusia93, Babu lubią tę wiadomość

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kręcone (na całe szczęście jak są krótkie to się nie kręcą), grube - ciężkie i mam ich w cholere dużo ;p jak miałam je długie to co drugi dzień mycie, suszenie i prostowanie trwało u mnie blisko 2 i pół godziny...to był główny argument do odwiedzenia fryzjerki :D

• Olina Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie moje kochane ;-)) ja dziś tak szybciochem, bo wróciliśmy z połówkowego i tak ogolnie chciałam napisać, że wszystko super w porzadku;) pan nam zrobił tak dokładne usg, ze jestem strasznie zadowolona ;-) tylko szkoda, że 3d nie dało rady, ale może nastepnym razem ;-) zatem Rotenkopf możesz już wpisac, ze bedzie Aleksander, bo płec potwierdzona na 100%

tutaj twarzyczka z otwarta buźką <3
    15q6cdd.jpg
    tutaj jak paczył na nas <3
    t9ci1t.jpg
    tutaj żołądek
    314uypj.jpg
    o tym nie musze wiecje mowic *.* <3
    2upcncp.jpg

no i dzidziuś wazy 566g ;-)

Aleksandrakili, malala, mania, fabdorota, jamniczakuchnia, Justyna Es, wiecznie, gosiunia, Karatka81, karola91, Endzis, Lanusia93, Anastazjaaa, Funky09, Babu, Rotenkopf lubią tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
‹‹ 488 489 490 491 492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ