Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, nie odzywalam się juz długo ale czytam na bieżąco, żeby później nie mieć zaległości
To ja juz nie wiem kilka razy dziennie czuje ze mi się brzuch spina i jest wtedy twardy jak skała i po jakiś 30 sekundach puszcza i znowu miękki no to to pewnie te skurcze bh. Ale czasem zdarza się ze jak mnie łapie taki skurcz to jest dość mocno bolesny i wtedy się martwie
-
Hej dziewczyny. Ja od tygodnia czuję się wyśmienicie. Zero bóli i mnóstwo energii. Właśnie skończyłam lepić pierogi. Będzie zgaga..
Wiele moich znajomych miało ten krążek i donosiły ciążę. Będzie dobrze
Mój brzdąc od wczoraj jest spokojny. Denerwuje mnie to. Czasami mnie kopnie i tyle. Wolę jak ciągle figluje wtedy jestem spokojna..
Jutro jadę na ostatni zjazd i mam koniec podyplomówki. Kupi! Trzeba będzie to uczcić -
Heeeej.
Ja dopiero wstałam................. masakra, nie mogłam zasnąć i dopiero kimnęłam po 3. Córa znów chora.... mnie też coś bierze. Robiłam badania krwi i wyczuwam lekką anemię, mocz ok, czekam tylko na posiew- to mnie martwi! bo w laboratorium mówiła, że jak nic nie wyhodują to na następny dzień wynik, a tu już 3 dni czekam i nie ma ;/ CRP spadło - yeeaaah! mam 6 a nie jak przez ostatnie 4 tygodnie 12
Na plusie 2,5 kgGin mi mówiła, że 7kg muszę przybrać.
Dziewczyny trzymajcie kciuki- w niedziele mam obronę!! mam nadzieje, że będę miała fory przez brzuch hahaKupiłam sobie fajną sukienkę w szachownicy, później Wam cyknę focie jak się ogarnę.
Miłego dnia!Iwonkaaa, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ameiva wrote:wydaje mi sie ze kiedys pisalyscie cos o kodach rabatowych do H&M po zalogowaniu sie na jakiejs stronie, pomozecie, mozecie powiedziec jak to dokladnie szlo
? chce zrobic zakupy na ich stronie.
Mania, założą Ci krążek i będzie wszystko w porządku i Ty będziesz spokojniejsza. Szkoda, że gin nie powiedział Ci ile cm ma szyjka..
Ameiva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonkaa pas do elektrostymulacji, taki z elektrodami, na bateryjki. Ja kupiłam w lidlu za jakieś nieduże pieniądze. W sumie M mi kupił, bo nie duża kasa, a może podziała... Powiem Ci, że kilka cm zgubiłam w krótkim czasie i ujędrniły się te mięśnie, cieszyłam się jak dziecko. Trzeba to systematycznie nosić i stopniowo zwiększać ilość impulsów. W sumie jak na rehabilitacji
Robiłam wcześniej brzuszki itd, ale przy małym dziecku to wiadomo jak jest z systematycznością. A jak patrzyłam na mój brzuch to już w ogóle w deprechę wpadałam... Po porodzie zamierzam iść na zumbe, koleżanka (ta co mi ciuszki przyniosła) chodzi i niezły z niej lachon ha,ha Teraz M w zasadzie tylko na rano pracuje, to ogarnę
Iwonkaaa lubi tę wiadomość
-
Straciatella będziemy mocno trzymać kciuki, Ja i Ala ha,ha No przyszłej mamusi nie powinni robić pod górkę
pamiętam swój stres na obronie i hmm pustkę, czarną dziurę, nicość w swojej głowie ha,ha Pamiętam, że tak się udało że podpytałam promotora o co chodzi z pytaniem? Zdziwiony powiedział dwa słowa, dosłownie i mnie olśniło ha,ha
-
wiecznie wrote:nie wiem czy o to Ci chodzi, ale jak zapisze się do ich newslettera to ma się -25% na jeden produkt, ale nie wiem czy przypadkiem ten upust nie dotyczy tylko w ich sklepie internetowym
Mania, założą Ci krążek i będzie wszystko w porządku i Ty będziesz spokojniejsza. Szkoda, że gin nie powiedział Ci ile cm ma szyjka..
Pokazcie swoje kurtki zimowe, w czym teraz chodzicie, moze cos innego mi wpadnie w oko?
-
Iwonkaaa wrote:Straciatella ja też maturę z córcia i obronę z fasolką
dasz radę
Karatka dzięki za info obczaje...U mnie będzie ciężko bo mój jako kierowca na międzynarodowce pracuje więc nie ma go ciągle... A w domu wiadomo tysiąc innych obowiązków...U mnie dzisiaj schabowy
W ogóle Niko mnie ostatnio rozwalił, M pizze przywiózł, a on z tekstem, to nie będzie obiadu mamusi? Szkoda... Kochane dziecko
-
Ja dziś będę piec pasztet, ale nie mogę się zdecydować czy zrobić warzywny czy z soczewicy z żurawiną
. W ciąży decyzje jedzeniowe są strasznie trudne
Iwonkaaa, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Mania ja nie kupuję kurtki, teraz śmiga w takiej lekkiej puchowej (hmm mocno dopasowanej), jeszcze się normalnie dopinam, a później przeskoczę na dwufunkcyjną z McKinleya, rozm. 38, taka bardziej luźna jest na mnie. W tamtej ciąży w niej się zmieściłam i liczę na to, że tym razem też się uda ha,ha Oby ha,ha Jak nie, wezmę kurtkę M ha,ha