Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej juz wolne na szczęście .. niestety na ciesn w ciąży nic nie dadzą, w 1 ciąży jak to miałam pełno lekarzy odwiedziłam pocieszające ze po porodzie mija. Ból łapie mnie w nocy i trzyma około 5 minut potem jakoś funkcjonuje z tymi nadgarstkami. .
U mnie dziś na obiad zupka szczawiowamała skacze i wariuje cały dzień
przemarzlam strasznie bo pogoda okropna , o wiele bardziej lubię jak jest na minusie niż tak jak teraz ..
-
hej
my dziś z rana byliśmy na tym 3d, niestety Julka była zaspana, nic się nie ruszała i przez cały czas badania miała rączkę na twarzy, więc tylko częściowo podejrzeliśmy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1ed1036c974.jpg
przyszły do mnie ciuszki ze Smyka
idę nadrobić tych kilka stron, które od wczoraj naprodukowałyścieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:19
fabdorota, wiecznie, Funky09, Lanusia93, Babu lubią tę wiadomość
Julia
-
nick nieaktualnyAmeiva te 25% zniżki to za newsletter i tylko w sklepie online
Ja mam taką kurtkę na zimę, właściwie płaszczyk: http://www.mohito.com/pl/pl/collection/all/kurtki-plaszcze/mf850-95x/tie-waist-coat
Miałam na niego 30% zniżki i Tata mi 100 zł dołożyłAmeiva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam od dentysty - mega cierpliwy facet, wszystko mi wytłumaczył, mówił co robi w zębie, itp. obiecał że uratuje mi tego zęba
Włożył lekarstwo na weekend (poprzednia babka mi dawała lekarstwo do zęba na kilka miesięcy!), w poniedziałek idę znowu, ale już się tak nie boję. Oprócz tego znalazł mi jeszcze parę mikroskopijnych dziurek w innych zębach, ale to już pikuś i na znieczuleniu.
Iwonkaaa, fabdorota lubią tę wiadomość
-
Ionkaaa to ta http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0228503001.html teraz w sklepach stacjonarnych jest na nia 50% znizki w necie nadal wisi stara cena. Nie jest zbyt elegancka ale ja potrzebuje cos wygodnego zeby z malym na plac zabaw wyjsc
a i to jest taki model ze jak sie sciagnie sznureczek pod buistem to mozna ja nosic i bez brzuszka. Czesto widuje dziewczyny w tego typu kurtkach na miescie. Maz dzis na druga zmiane wiec przed praca ma mi ja odebrac bo ten sklep jest na drugim koncu miasta. Teraz musze sie zastanowic na co przeznaczyc rabat 25% z newsletera zeby nie przepadl bo jest wazny do poczatku stycznia 2016
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:51
-
Straciatella, w szpitalu robili mi posiew moczu i wynik dostalam po 6 dniach dopiero. Lekarze tez byli pewni ze pewnie cos tam rośnie bo tak dlugo nie bylo odpowiedzi z laboratorium, a w końcu okazalo sie ze wynik jalowy!
Mi tez crp spadlo i mam obecnie 8. Oby znow nie zaczelo rosnąć to będę bardzo szczęśliwa
Trzymam kciuki za obronę!
Moja kurtka kupiona na ciaze okazuje sie robic taka w sam raz na teraz. Obawiam sie ze do konca ciazy mi nie wystarczy. No ale cóż, jak chcialam wziac większą to mój powiedzial ze w razie czego kupi mi kolejna to niech teraz płaci.a lubie ja bardzo, super mi sie ja nosi chociaz nie bylam przekonana, moze po nowym roku beda jakies przeceny
-
Wiolcia1405 wrote:U mnie dziś na obiad zupka szczawiowa
mała skacze i wariuje cały dzień
przemarzlam strasznie bo pogoda okropna , o wiele bardziej lubię jak jest na minusie niż tak jak teraz ..
Ze skurczami lepiej, ale chcę jeszcze dzisiaj poleżeć dla świętego spokoju, więc takie wyjście z sytuacji. Ale czuję się rozgrzeszona, bo mąż sam to zaproponował
.
Poczyniłam dzisiaj ciekawą obserwację: otóż Pola bardzo aktywnie reaguje na psa. Wystarczy, że Ozi burknie, albo szczeknie i ona automatycznie zaczyna kopać. Cieszę się, bo po urodzeniu będzie "zaznajomiona" z dźwiękami psa i raczej się ich nie wystraszy. W ogóle czad, bo uspokaja się, jak jej śpiewam. No Malutka słyszy jak nic -
Rotenkopf po wczorajszym usg oświadczam, że będzie chłopak. Waży 390g.
Nerki mi spr i też jest ok. Imię wybierzemy później chociaż chodzi mi po głowie Krystian, Damian lub Adrian.
Zauważyłam, że dużo z was też będzie mieć parkę.
jamniczakuchnia, wiecznie, Endzis, Funky09, Andrea20, Lanusia93, Babu lubią tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:Ameiva te 25% zniżki to za newsletter i tylko w sklepie online
Ja mam taką kurtkę na zimę, właściwie płaszczyk: http://www.mohito.com/pl/pl/collection/all/kurtki-plaszcze/mf850-95x/tie-waist-coat
Miałam na niego 30% zniżki i Tata mi 100 zł dołożyłjamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
paprotka30 wrote:Straciatella, w szpitalu robili mi posiew moczu i wynik dostalam po 6 dniach dopiero. Lekarze tez byli pewni ze pewnie cos tam rośnie bo tak dlugo nie bylo odpowiedzi z laboratorium, a w końcu okazalo sie ze wynik jalowy!
Mi tez crp spadlo i mam obecnie 8. Oby znow nie zaczelo rosnąć to będę bardzo szczęśliwa
Trzymam kciuki za obronę!
Moja kurtka kupiona na ciaze okazuje sie robic taka w sam raz na teraz. Obawiam sie ze do konca ciazy mi nie wystarczy. No ale cóż, jak chcialam wziac większą to mój powiedzial ze w razie czego kupi mi kolejna to niech teraz płaci.a lubie ja bardzo, super mi sie ja nosi chociaz nie bylam przekonana, moze po nowym roku beda jakies przeceny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:57
-
Hej dziewczyny, nie mam czasu na bycie z Wami na forum
Masakra jakaś jakie tempo miał ostatni tydzień... Mam nadzieję, że uda mi się nadrobić ostatnie Wasze wpisy. Mam nadzieję, że wszystko u Was i Waszych maluszków dobrze
Niby tylko od wtorku nie czytałam Was a tu tyyyyle stron!Buziaki!
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyAmeiva wrote:bardzo ladny, szkoda tylko ze nie ma kaptura chociaz wtedy pewnie nie bylby juz taki ladny
Raczej nie wychodzę w ulewę, więc kaptur mi niepotrzebny, no chyba że idę z psem, bo on musi niezależnie od pogody, to mam taką zwykłą kurtkę, a później kurtki męża w razie czegoA do tego płaszczyka czapka na łeb, gruby szalik i jest dobrze!
-
jamniczakuchnia wrote:Raczej nie wychodzę w ulewę, więc kaptur mi niepotrzebny, no chyba że idę z psem, bo on musi niezależnie od pogody, to mam taką zwykłą kurtkę, a później kurtki męża w razie czego
A do tego płaszczyka czapka na łeb, gruby szalik i jest dobrze!
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny