Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześc dziewczyny ost mam tak mało czasu na forum. mam problemy z przeprowadzka, zapłacilismy juz czynsz i wynajem i powinnismy od dzis mieszkac w nowym mieszkaniu, a ta babka co sie wyprowadza ma jakies problemy z wyniesieniem swoich mebli, dzowniła dzis do mnie z płaczem..mowie wam szok..ale moj A musi dzis iść tam malowac bo specjalnie wział 3 dni wolnego..a tez do wigili pozniej bedzie ciagle pracowal wiec musi to teraz zrobic, a nie na raty ehhh jestem troche smutna, bojuz bym tak ogarneła, a tak jestes zablokowana.
na obiad dzis robie piersi w sosie koperkowym -
Jejku zawsze jak jestem w pracy i czytam o jedzeniu jak piszecie to głód mi się tak wzmaga, że hej!
Ja też mam zamiar upiec pasztet z żurawiną z soczewicy. Będzie na święta, do tego robię wegetariański bigos na wigilię i później będę też wcinała, bo ja jestem raczej z tych bezmięsnych istot
A jutro robię zielone kluski (zielone bo z mrożonym groszkiem) z pysznym a'la gulaszem z pieczarek w pomidorach z dodatkiem curry.
Dzisiaj mam zamiar przejrzeć ozdoby choinkowe i przygotować trochę choinkę i zdecydować jak będzie ubrana. Przejrzę też co mam i porobię stroiki, bo już zaczęłam coś modzić
Muszę też przejrzeć ubranka, pisałam o tym, że rzeczom różowym mówimy teraz baj baj
I generalnie planuję wieczorkiem zrobić sobie pyszną herbatkę malinową rozgrzewającą z pomarańczami, imbirem, goździkami, odpalić świecę i troszkę się porelaksować, bo naprawdę ten tydzień mnie wykończył.
Zazdroszczę tym z Was, które są już na zwolnieniu.jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Ja chodzę narazie w jesiennym płaszczyku dwurzędowym i nsrazie się dopinam. Na zimę mam ogromną puchową parkę więc na pewno wejdę więc chyba obejdzie się bez dodatkowych zakupów.
Ja dziś na obiadek pomidorową mam z wczoraj więc mam luzik.
Ja nigdy nie piekłam pasztetu a ten z żurawiną z soczewicy brzmi pysznie. Trzeba będzie pokombinować.
My dziś się pokłocilismy o mebelki dla małego. Dziewczyny czy uważacie że białe są dla dziewczynek tylko?. Ja chciałam zrobic bialo szaro miętowy kącik synkowi a mąż sie upiera ze dla chłopca tylko jakies w kolorze drewna:(
Ja ostatnio odkryłam świetny sposób na grzańca z soku jabłkowego. Fajnie tozgrzewa i nawet lekko smakuje jak prawdziwy. Wpiszcie w google grzaniec bezalkoholowy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:05
-
Endzis wrote:Ja chodzę narazie w jesiennym płaszczyku dwurzędowym i nsrazie się dopinam. Na zimę mam ogromną puchową parkę więc na pewno wejdę więc chyba obejdzie się bez dodatkowych zakupów.
Ja dziś na obiadek pomidorową mam z wczoraj więc mam luzik. -
Aleksandra19 wrote:ja w przyszły piątek idę na krzywą cukrową, najbardziej martwi mnie to pobieranie krwi 3 razy
zawsze bałam się pobierania krwi, teraz w ciąży miałam już dużo razy ale za każdym razem strach jest.. a teraz 3 razy w jednym dniu masakra..
-
Mania, moja przyjaciółka miała założony krążek w 6. miesiącu i urodziła synka całego i zdrowego tylko 10 dni przed terminem, także nie martw się. Najważniejsze żeby sobie nie dobijać do głowy zbyt wiele, nie czytaj tych wszystkich strasznych historii w Internecie. Słuchaj lekarza i odpoczywaj jak najwięcej.
mania lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyKochane, lista zaktualizowana. Sprawdźcie czy wszystko się zgadza
Niestety grafika jest w dupie bo nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić żeby już nie było problemów bo wszystkie hostingi na dłuższy czas mają abonament.
Wybaczcie, że tak wszystko powoli to idzie ale od jakiegoś czasu chyba mam jakąś depreche. Nic mnie nie cieszy, wiecznie sprzeczam się z mężem i jeszcze ta waga Hani dalej mnie niepokoi. -
Rotenkopf wrote:Kochane, lista zaktualizowana. Sprawdźcie czy wszystko się zgadza
Niestety grafika jest w dupie bo nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić żeby już nie było problemów bo wszystkie hostingi na dłuższy czas mają abonament.
Wybaczcie, że tak wszystko powoli to idzie ale od jakiegoś czasu chyba mam jakąś depreche. Nic mnie nie cieszy, wiecznie sprzeczam się z mężem i jeszcze ta waga Hani dalej mnie niepokoi.
u mnie wszytsko oki.
a ile wazy Hania? bo nie moge znalezc gdzie pisalas post :<<
-
Endzis wrote:My dziś się pokłocilismy o mebelki dla małego. Dziewczyny czy uważacie że białe są dla dziewczynek tylko?. Ja chciałam zrobic bialo szaro miętowy kącik synkowi a mąż sie upiera ze dla chłopca tylko jakies w kolorze drewna:(
Endzis lubi tę wiadomość
-
Mania a tak w ogóle to może się jeszcze okaże że wszystko ok
No bo z tego co wiem to dł. Szyjki można tylko na usg dopochwowym ocenić w 100% a te wody to sama mówiłaś ze na wcześniejszym usg nic nie wyszło. Porobią Ci badania i się okaże:)
A mnie coś czasem takie kłucia w pochwie się pojawiają dziwne...mania lubi tę wiadomość
-
wiecznie wrote:Absolutnie się z tym nie zgadzam. Białe meble to uniwersalne meble. Do wszystkiego pasują, są zarówno dla chłopców i dziewczynek i są bardzo wdzięcznym elementem wystroju, bo wystarczy zmienić dodatki czy kolor ścian i zawsze będą świetnie się prezentować
ja beda to łaczyła chyba z zółtym ,ale jeszcze nie wiem
i swojego chłopa to nie pytam, bo co ta oni sie znaja , jeszcze powie żeby kupic czarne hehhe
Endzis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlina wrote:u mnie wszytsko oki.
a ile wazy Hania? bo nie moge znalezc gdzie pisalas post :<<
Ostatnio był temat fryzur więc i ja wybrałam się wczoraj do fryzjera :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdfa027418f2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:32
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj na wizycie, rozmiarowo wszystko pasuje dalej nawet kilka dni do przodu, tylko ta waga. Może rzeczywiście świruje za bardzo? Zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że biorę ten lek na serce, który właśnie może spowodować niską wagę urodzeniową dziecka ale niekoniecznie. Gin mówi, że mam totalnie nie zwracać na tą wagę uwagi.