Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rotenkopf wrote:Wczoraj na wizycie, rozmiarowo wszystko pasuje dalej nawet kilka dni do przodu, tylko ta waga. Może rzeczywiście świruje za bardzo? Zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że biorę ten lek na serce, który właśnie może spowodować niską wagę urodzeniową dziecka ale niekoniecznie. Gin mówi, że mam totalnie nie zwracać na tą wagę uwagi.
A po czym wnioskujesz że waga jest za niska? -
nick nieaktualny
-
paprotka30 wrote:Straciatella, w szpitalu robili mi posiew moczu i wynik dostalam po 6 dniach dopiero. Lekarze tez byli pewni ze pewnie cos tam rośnie bo tak dlugo nie bylo odpowiedzi z laboratorium, a w końcu okazalo sie ze wynik jalowy!
Mi tez crp spadlo i mam obecnie 8. Oby znow nie zaczelo rosnąć to będę bardzo szczęśliwa
Trzymam kciuki za obronę!
Moja kurtka kupiona na ciaze okazuje sie robic taka w sam raz na teraz. Obawiam sie ze do konca ciazy mi nie wystarczy. No ale cóż, jak chcialam wziac większą to mój powiedzial ze w razie czego kupi mi kolejna to niech teraz płaci.a lubie ja bardzo, super mi sie ja nosi chociaz nie bylam przekonana, moze po nowym roku beda jakies przeceny
lecę się zdrzemnac i uczyć na obronę
Endzis, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf ta waga jest przecież wyliczana na podsrawievwymiarówvwięc Hania może być nawet 100g cięższa niż mówi maszyna więc głowa do góry tym bardziej że lekarz mówi że jest ok:)
No właśnie też uważam że białe meble są unowersalne i zawsze marzyłam o takich mebelkwch dla dzidziusia a ten jak się w ogóle nie udzielał w kwestii wyprawki tak tu ma jakieś wąty i się nie zgadza:( że nagle też chce zadecydować o czyms i ze robie z synka babę... no właśnie faceci...
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf, mój bąbel tez jest mniejszy, porównując tak z wagami innych mam tu z forum na podobnym etapie ciąży. Ja nie biore sobie tego tak do serca, bo po pierwsze lekarz nic nie mówi ze za mało, a po drugie, patrząc na normy z danego tygodnia to zawsze sie jakos wpasowywałam
-
nick nieaktualny
-
Endzis wrote:
My dziś się pokłocilismy o mebelki dla małego. Dziewczyny czy uważacie że białe są dla dziewczynek tylko?. Ja chciałam zrobic bialo szaro miętowy kącik synkowi a mąż sie upiera ze dla chłopca tylko jakies w kolorze drewna:(Teraz jestesmy na etapie projektowania szafy wnekowej i ja myslalam o grafitowym kolorze a on chce tez biala...
tak sie chlop zaprogramowal na biel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 17:13
Endzis, Olina lubią tę wiadomość
-
Poza mezem to tylko raz slyszalam ze bialy kolor nie jest przeznaczony dla chlopców od kuzynki meza ktora ma dwoje dzieci i jest fanka pstrokacizny, w pokoiku jej dzieciakow cale sciany oblepione naklejkami, posciel i meble az bija po oczach. Ogolnie cale ich mieszkanie jest takie "wystrojone" w przedpokoju rozowe sciany, mnostwo bibelotów i tzw durnostojek
... nie krytykuje bo kazdy mieszka tak jak lubi wkurzylo mnie tylko ze ona komentowala moje wybory. Ja bym nie mogla mieszkac tak jak ona bo by mnie glowa bolala od natloku kolorow i dodatkow. W takich zagraconych pomieszczeniach nawet ja jest czysto to wydaje sie ze jest balagan. Oczywiscie jak maly dorosnie i stwierdzi ze nie chce bialych mebli to cos z nimi pokombinujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 17:26
-
nick nieaktualnyBiałe mebelki dla dzieci są piękne i uniwersalne, to prawda!
W naszym mieszkaniu za bardzo by nie pasowały, bo Michał będzie miał tylko swój kącik, a nie cały pokój, także stawiamy na bukowe łóżeczko. Ale gdybym miała pokój do dyspozycji dla niego, to bym pewnie urządziła w białe mebelki, szara i miętowa/zielona ściana a reszta ścian biała plus dodatki w mięcie/zieleni
-
Dziewczyny przyszłą paczka ze Smyka
Zrobiłam fotę i chowam zanim mąż wróci z pracy i powie co myśli o kolejnych zakupach
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a05ba2bd332.jpgAmeiva, Kinga., jamniczakuchnia, Rotenkopf, mania, wiecznie, Endzis, Aleksandrakili, fabdorota, Andrea20, Lanusia93 lubią tę wiadomość