Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam ogolnie taka budowe i tedencjie do tycia,dlatego calczas cwiczylam przed ciaza,ale potem ciaza i poronienie i strach mnie jak zaszlam w ta ciaze sparalizowal i nic z soba nie robilam,z corka przytylam 30 kg,ktore zgubilam w pol roku,cwiczac co dziennie,tym razem mam.nadzieje,ze zmieszcze sie w 20
bo teraz moze byc trudniej bo jestem o 10 lay starsza,Iwonka,to mozemy podac sobie reke,myslalam,ze tylko ja az tyle przytylam...nie martw sie nic,szybko zgubimy
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyPies mnie obudził, chyba pierwszy raz w życiu go tak przycisnęło po tej wczorajszej kości
Wiolcia1405 współczuję tej cieśni nadgarstka, to musi być masakra.
Co do tycia - nie martwcie się, każda przybiera inaczej, a ja znam przypadki gdzie zrzucenie 25 kg zajęło kobiecie chwilę, a inne męczą się z 7 kg, tzn. może je zrzucają od razu po porodzie, ale i tak wyglądają grubo
Mania, może faktycznie lekarz nie do końca jest pewny i tylko tak mówił z tymi wodami - na następnej wizycie dowiesz się co i jak i na pewno wszystko będzie dobrze! Teraz odpoczywaj :*mania lubi tę wiadomość
-
Karatka81 ja nie dawalam ani rumu ani olejku migdałowego dałam przyprawę do piernika i pół opakowania cynamonu i wyszły super...
Ja po pierwszej ciąży do dziś mam luźną skórę tuż nad spojeniem lonowym... cwiczylam po ciąży ale niestety do figury oczekiwanej nigdy nie dotarłam... mam straszne rozstępy na brzuchu udach i bokach i ta skóra już nigdy nie będzie ok... pomimo używania różnych specyfików w trakcie i po ciąży... przed zajściem chodziłam regularnie na siłownię to nogi i dupcie miałam tak zrobione ze śmiało w leginsach pocinalam a jak szybko okazało się że wielu znajomych zauważyło ze coś robię... A teraz znowu efekt tragiczny i już boję się ile pracy mnie czeka...Karatka81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W pierwszej ciąży startowalam z 47 i zatrzymalam się na 78 stąd skóra nie wytrzymała i te liczne rozstępy i worek na brzuchu pomimo pasów poporodowych... mam straszny kompleks i nie możemy przez to z moim Kochanym kochać się przy świetle albo tak żeby widział czy dotykal brzucha... twierdzi zawsze ze taka mnie pokochał i nie widzi nic złego ale same rozumiecie... ciężki temat Ale póki co myślę aby Maleństwo było zdrowiutkie a później skupię się na sobie...
-
Dzięki Dziewczyny ;*
Ciężko jest nie świrować w takiej sytuacji ale postaram się na spokojnie wytrwać do wizyty...Luteina podjęzykowa jest paskudna ale dla Zosiulki wszystko.
Ja mam 9kg na plusie według mojego dr to dużo...
Wiolcia współczuję ciesni wiem co to za cholerstwo tylko w ciąży pewnie niewiele można z tym zrobić...
Zaczynają się schody każda ma coś musimy myśleć pozytywnie i oszczędzać się ile się da... -
Hej dziewczyny
U mnie już właściwie wróciła waga sprzed ciąży czyli przez ostatnie dwa miesiące 3/4 kg +... Wiedziałam że to się kiedyś stanie ale jak już się stało to mam mieszane uczucia. W każdym razie brzuch rośnie jak szalony, codziennie większyJestem ogólnie karakanem (156 wzrostu) i powiem wam, że najpierw idzie brzuch potem idę ja... Musiałam się nawet zacząć czesać inaczej, jakoś te kudły upinać do góry żeby nie wyglądać jak kulka ale istnieje też ryzyko, że teraz moja mała główka i wielkie cielsko będą przypominać kręgiel... Takie przemyślenia natury estetycznej z rana, przepraszam
A i zaraz jedziemy odebrać moje wyczekane drzwi do łazienki pokryte imitacją betonu i oczywiście przez to 10000% droższe ALE! najważniejsze że już sąWilka, Babu lubią tę wiadomość
-
Ja w sumie w gratisie dostałam może 4 rozstępy, ale nie na brzuchu tylko typowo na boczkach, na dole, tam już chyba skóra nie wytrzymała. Za to długo walczyłam z mięśniami brzucha. Skóra ok, tylko te mięśnie. Przed ciążą zawsze brzuszki były i płaski brzuszek a tu taka niespodzianka... Dopiero po kilku miesiącach jak M kupił mi pas na ćwiczenie mięśni brzucha, to się mięśnie wzięły w garść. Żałowałam, że szybciej na to nie wpadłam. Teraz już jak źle szybko np wstanę, to czuję w jednym miejscu ból mięśnia, nieprzyjemne uczucie. Czyli jak w pierwszej ciąży, ale teraz szybciej założę pas.
-
nick nieaktualny
-
Cześć! U mnie w nocy znów skurcze i ból. Wiem, kto był winowajca, bo Polka tak szalala, jak nigdy, a ona potrafi poszaleć. Miałam wrażenie, że mam w brzuchu conajmniej trojaczki albo ośmiornice. Kocham to, ale moja macica ewidentnie mniej:(
Mania, ja też myślę, że może być ok. Usg pokaże, jak jest. W ogóle to myślałam, że bez usg to nie da się stwierdzić malo- i wielowodzia...
Ja 158cmTylko jeszcze kulki nie przypominam, bo mam brzuch mocno do przodu. Taka przyczepiona do sylwetki piłkę do kosza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 10:03
Karatka81 lubi tę wiadomość
-
Dorota ja też tak myślałam...do wczoraj...ale tymi wodami tak się bardzo nie stresuję bo dzień wczesniej na usg u innego dr było wszystko dobrze...gorzej z szyjką ale damy radę
mój dr nie ma u siebie usg tylko kieruje na szpital za to znany jest z tego, że jest w stanie wszystko ręcznie wymacać jest oblegany bo nie polega na usg tylko na swoich umiejętnościach w macaniu, że tak powiem
zobaczymy czy miał rację czy tylko niepotrzebnie mnie nastraszył...
-
Iwonkaaa wrote:W pierwszej ciąży startowalam z 47 i zatrzymalam się na 78 stąd skóra nie wytrzymała i te liczne rozstępy i worek na brzuchu pomimo pasów poporodowych... mam straszny kompleks i nie możemy przez to z moim Kochanym kochać się przy świetle albo tak żeby widział czy dotykal brzucha... twierdzi zawsze ze taka mnie pokochał i nie widzi nic złego ale same rozumiecie... ciężki temat Ale póki co myślę aby Maleństwo było zdrowiutkie a później skupię się na sobie...
Oj Kochana wiem co czujesz, ja mam tak z piersiami. Najczęściej kocham się w stanikiu wtedy czuje się bardziej komfortowo albo w jakiej koszulce nocnej. Jeżeli chodzi o brzuch po Hani mam dwa niewielkie rozstępy które uwaga! Uwielbiam
Współczuję Wam Dziewczyny z tymi skurczami:/ ja się modlę żeby u mnie do końca było ok bo gdybym musiała leżeć to nie wiem co bym z Hanią zrobiła.
[/url]
-
Heej
Dawno mnie nie było. Podczytuje czasami conieco wieczorami, ale sił na pisanie juz brak
Teraz Mikołaj padł spać to melduje sie.
W ogóle tak mi cieplutko na sercu, weszłam w pamietniki i Karola mama Marcelka tez w ciazytrzymam za nich mocno kciuki "starsze" bellowe mamusie pewnie znaja historie
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Karatka81 wrote:Mania ale jak się czujesz? A na usg lekarz coś mówił o szyjce?
A właśnie szyjkę ocenia się na zwykłym usg czy dopochwowym ??