Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Moja szprota od dwóch dni jest bardzo aktywna, ale fakt - jem bardzo dużo słodyczy...... Jakby mi coś nie grało to też bym jechała na IP.
Dziewczyny potrzebuje pomocy!!!! Jestem zdecydowana na torbę BabyOno style z przewijakiem, duża, pojemna i pięknano właśnie.... piękne są wszystkie i nie mogę sie zdecydować na kolor bo podobają mi się WSZYSTKIE!!! Pomocy! doradźcie!
http://static.pokazywarka.pl/i/6254206/657728/babyono.jpg -
Współczuję Wam bardzo tych nieprzyjemnych dolegliwości. Mnie boli tylko brzuch od skurczy- coraz rzadziej i pod prawą piersią. Nie mam żadnych dretwien, skurczy nóg, ból kręgosłupa minął już dawno, wysypiam się. Generalnie gdybym nie musiała leżeć, to bym mogła góry w tej ciąży przenosić
W temacie torbowym, oddaje swój głos na te szaro-fuksjowa/ fioletowa -
Dziewczyny dajcie znać jak tam wasze szpitalne wizyty.
Ps. My dzis idziemy na kurs przygotowujący do porodu. Ale mam takiego lenia...Z tej okazji zaczęłam czytać książkę o porodzie, by sobie słowka przygotować, no i juz mam dosyć... Normalnie zaczęło mnie mdlić (no chyba, że to zasługa domku na drugie sniadanie -
Kinga. wrote:Też mi kiedyś wpadły w oko, ale jeśli nie zmienię wózka, to będę miała w komplecie, wiec nie będę kupować dodatkowej. Też wybrałabym w kolorach wózka (no chyba, że nie będziesz jej przypinac, a tylko nosić na ramieniu, to wtedy wybrałabym do swojej garderoby.
-
Endzis wrote:Kajka ale piekne te lozeczka pietrus. Szczegolnie szare i niebieskie. Jaki Ty masz model? Widzialas je na zywo? Bo ja juz bylam zdecydowana na drewex ale te maja super kolorki. Tyle ze na zywo ich nie widzialam a chce by bylo stabilne..
Endzis, ja wybrałam najprostsze białe - Dominik z szufladą, ale to dlatego, że mamy bardzo dużą sypialnię, a w niej sporo mebli i dokupuję dla małej tylko białe proste łóżeczko i wąską szafę/komodę. Gdybym urządzała osobny pokoik, to na pewno zastanowiłabym się nad miętowym albo szarym, bo są śliczne : ) Niestety nie widziałam tych łóżeczek na żywo - takie uroki leżącej ciąży. Ale jak już przyjdzie i mąż złoży, to dam znać, jak się prezentuje wizualnie i jakościowo.Endzis lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja zamówiłam woombie - moje koleżanki miały i mówią, że nie ma takiej ceny, którą mogłyby zapłacić za ten spokójFaktycznie u nas nawet położna je polecała ale ! te z elastycznych, organicznych materiałów bo wtedy dziecko i tak ma możliwość ruchów. Jako, że jestem przeciwniczką kołderek do kołysek/ łóżeczek to w woombie lub rożku będzie mała spała.
I też się zgodzę, że jest sporo gadżetów teraz, ja (nie)stety uwielbiam wszystko co ułatwia życie więc na trochę sobie pozwoliłam. Tłumaczę sobie, że drugiemu dziecku nic nie kupię
Dzięki ! Zaopatrzę się w pieluchy muślinowe, o tych myślałam i te z motherhood - teraz są w smyku w promocji, najbardziej opłaca się kupować pojedyncze. -
Straciatellaa wrote:Bardziej właśnie chce nosić na ramieniu bo ona jest bardzo duża a my często będziemy w trasie. Co do wózka to nie mam jeszcze nic upatrzone - to zostawiam sobie na ostatnią chwilę albo po porodzie bo nosidełko Stare ale mam po córce (chce lepsze ale od biedy może byc do czasu zakupu wózka 3w1). Nie umiem się zdecydować, chyba będę losowac
-
Ja z wyprawka w sumie w ogóle się nie spieszylam, raczej patrzalam co jest i w ogóle, oglądalam też używane i kupiliśmy tydz temu już łóżeczko z komoda i materacem za 250, jak nowe, nic nie zniszczone. Zdecydowałam się na wózek Navington galeon i znalazłam używany, nowy model który mi się podobał, z rączka z eko skóry za 750 bez spacerówki.Także mam już jedne z ważniejszych rzeczy, a ciągle powtarzalam że mi się nie spieszy. Jedyna rzecz która na 100% musi być dla mnie nowa to fotelik samochodowy
-
nick nieaktualny
-
mania wrote:Właśnie sobie uświadomiłam, że ostatnie usg zlecone przez mojego dr miałam 28.11 i gdyby nie to, że 29.12 byłam u mojego endo i podglądaliśmy Małą to nie widziałabym jej ponad 2 miesiące bo mój dr powiedział, że następne usg po 31 tyg...kurcze nie wiem czemu on tak robi...miałyście taką przerwę ???
Straciatellaa wrote:Moja szprota od dwóch dni jest bardzo aktywna, ale fakt - jem bardzo dużo słodyczy...... Jakby mi coś nie grało to też bym jechała na IP.
Dziewczyny potrzebuje pomocy!!!! Jestem zdecydowana na torbę BabyOno style z przewijakiem, duża, pojemna i pięknano właśnie.... piękne są wszystkie i nie mogę sie zdecydować na kolor bo podobają mi się WSZYSTKIE!!! Pomocy! doradźcie!
http://static.pokazywarka.pl/i/6254206/657728/babyono.jpg -
Funky09 wrote:Justyna Es też zdecydowaliśmy się z mężem na Navingtona, tyle że z podwoziem Caravel
kupujemy tylko gondolę, bo spacerówkę kupimy pewnie z innej firmy, jakąś jednoczęściową i małą po złożeniu
-
Wilka wrote:Hej dziewczyny
Tłumaczę sobie, że drugiemu dziecku nic nie kupię
Jasne, też tak mówiłam a teraz to wszystko bym kupiła nowe i wymienila
Rotenkopf na komode czekałam ponad miesiąc, ale tyłek im trulam i dzwoniłam co tydzień :p
Ja na całe szczęście zrobiłam wczoraj wieczorem rosół. Więc dziś tylko makaron ugotujemoją córe znów coś rozkłada. Tydzień tylko była w przedszkolu. Grrr
-
nick nieaktualny