Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajka wrote:Endzis, ja wybrałam najprostsze białe - Dominik z szufladą, ale to dlatego, że mamy bardzo dużą sypialnię, a w niej sporo mebli i dokupuję dla małej tylko białe proste łóżeczko i wąską szafę/komodę. Gdybym urządzała osobny pokoik, to na pewno zastanowiłabym się nad miętowym albo szarym, bo są śliczne : ) Niestety nie widziałam tych łóżeczek na żywo - takie uroki leżącej ciąży. Ale jak już przyjdzie i mąż złoży, to dam znać, jak się prezentuje wizualnie i jakościowo.
Mnie to juz zaczyna przerazac kwota jaką wydalismy na wyprawkę a konca nie widaćTeraz chce na zywo pomacac gdzies materacyki i jakos zoeganizowac przewijanie. Bo komode mamy malm z ikea biala i na niej chyba bedzie za nisko. Wiec chyba oddzielnie trzeba jakis stolik do przewijania zorganizować. bo na lozeczko to mi sie wydaje niepraktyczne. I chcialabym jakis bialy a lozeczko wlasnie mieta wiec troche misz masz ale dodatki szaro mietowe chce i bedzie kolorowo. Ja tez sie cuesze jak dziecko jak cos przychodzi dla malego. Dzis przyszedl fotelik i w koncu wzielam maxi cosi citi bo to i tak na kilka miesiecy a potem sie juz zainwestuje w jakis lepszy i oczuwiscie juz zamontowalam na wozku i sobie jezdze nim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 13:38
-
mania wrote:Właśnie sobie uświadomiłam, że ostatnie usg zlecone przez mojego dr miałam 28.11 i gdyby nie to, że 29.12 byłam u mojego endo i podglądaliśmy Małą to nie widziałabym jej ponad 2 miesiące bo mój dr powiedział, że następne usg po 31 tyg...kurcze nie wiem czemu on tak robi...miałyście taką przerwę ???
ja ostetanie usg nfz mialam 13.11 !!! ale w miedzy czasie byłam po prostu prywatnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 13:53
-
mania wrote:https://www.facebook.com/Rotanaportal/videos/914835028539225/?theater
hahaha zobaczcie małego spryciarza trzeba być ciągle czujnymwidzialam to juz kiedys. Ten maly jest niesamowity, na oko wyglada na 1,5-2 latka max. Moj tez jest akrobata, wspina sie po krzesle na stol itp ale na takie cos na szczescie jeszcze nie wpadl
zreszta my mamy lozeczko z szuflada wyladowana zawsze po brzegi wiec nie dalby rady nawet go udźwignąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 14:15
mania lubi tę wiadomość
-
Mania na kiedy masz ta wizytę w poradnia ? bo do mnie teraz zadzwoniła że mam wizytę przełożona na 27 stycznia do żurawskiej na 9:10 ale mnie zdenerwowali;/ powiedz mi jeszcze dziś rano byłam na pobraniu krwi i dodatkowo zrobiłam sobie glukozę na czczo wyszło 86 dobry wynik?
-
niunia26 wrote:Mania na kiedy masz ta wizytę w poradnia ? bo do mnie teraz zadzwoniła że mam wizytę przełożona na 27 stycznia do żurawskiej na 9:10 ale mnie zdenerwowali;/ powiedz mi jeszcze dziś rano byłam na pobraniu krwi i dodatkowo zrobiłam sobie glukozę na czczo wyszło 86 dobry wynik?
-
niunia26 wrote:Mania na kiedy masz ta wizytę w poradnia ? bo do mnie teraz zadzwoniła że mam wizytę przełożona na 27 stycznia do żurawskiej na 9:10 ale mnie zdenerwowali;/ powiedz mi jeszcze dziś rano byłam na pobraniu krwi i dodatkowo zrobiłam sobie glukozę na czczo wyszło 86 dobry wynik?
86 bardzo dobry wynik norma dla nas do 90.
https://www.facebook.com/1478447089127954/videos/1486554084983921/?theater
znalazłam!!!!!
miałam Wam kiedyś wrzucić jak powinna się zachować kobieta w ciąży gdy ja macają po brzuszku bez jej pozwoleniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:18
Ameiva lubi tę wiadomość
-
hehe no pewnie tak ja zwariuje do tej środy;/ jestem bardzo ciekawa jak ta wizyta będzie wyglądała skoro przez tel pani z recepcji mówiła że trzeba poświęcić 2 godziny jadę póżniej do ciotki co ma cukrzyce może będzie miała na zbyciu glukometr.Pewnie się miniemy albo razem na szkoleniu będziemy
-
niunia26 wrote:hehe no pewnie tak ja zwariuje do tej środy;/ jestem bardzo ciekawa jak ta wizyta będzie wyglądała skoro przez tel pani z recepcji mówiła że trzeba poświęcić 2 godziny jadę póżniej do ciotki co ma cukrzyce może będzie miała na zbyciu glukometr.Pewnie się miniemy albo razem na szkoleniu będziemy
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie
Michał ma już 1,5 kg!!! Przekręcił się - leży głową na dół, ale na boczku. Jest bardzo ruchliwy, więc niczego nie można się po nim spodziewać, może się obrócić jeszcze milion razyLekarz mówił że może się wykluć nawet w połowie marca. Szyjka 3,7 cm, zamknięta. Ja mam 7 kg na plusie
Twardniena brzucha po spacerze czy zakupach mogą się zdarzać, mam odpoczywać i jak brzuch nie boli to jest ok.malala, ania0141, _Saszka_, Endzis, Olina, Straciatellaa, kamaaa, Rotenkopf, fabdorota, Ameiva, Sunday, wiecznie, mania, panda80, Funky09, Dobson lubią tę wiadomość
-
Ja też po wizycie
Julia nie zmieniła pozycji, główka w dol, kręgosłup i pupa po prawej stronie mojego pępka:) na około 1630 więc od ostatniej wizyty 12.01 przybrała 280G
gin mówi że wygląda na długą i szczupłą póki co.
Wyniki wszystkie ok z morfo a bałam się że coś nie tak, bo wczoraj otworzyłam plik z labo i było zaznaczone w,kilku miejscach ze powyżej lub poniżej normy. Ale wg gin są to minimalne odchylenia i to się zdarza w 3 trymestrze.
Do niej idę teraz 9.02 ale jeszcze w międzyczasie chyba 27.01 mam to trzecie ciążowe usg u innego lekarza_Saszka_, ania0141, Olina, Straciatellaa, kamaaa, Endzis, Rotenkopf, fabdorota, jamniczakuchnia, Ameiva, Justyna Es, Sunday, mania, panda80, Funky09, Dobson lubią tę wiadomość
Julia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFilmik wymiata! Hahahahahhahaha
Mój mąż właśnie poszedł do pracy na noc. A ja ? ... A ja siedzę sobie (SAMA) zadowolona, że będę mogła pooglądać 'Wspaniałe Stulecie' bez Jego komentarzy i jem pyszne kanapkiAlbo pouzupełniam swój terminarz? Albo pójdę po prostu spać? Hmm...
Wgl! Dzięki za cynk o lodach pistacjowych z lidla, pyszne! -
nick nieaktualnyAle jestem dumna z siebie i męża
posegregowaliśmy w końcu wszystkie ciuszki na dziewczęce i chłopięce
Dla dziewczynki są w kartonach (może się kiedyś przydadzą) :p ale sporo tego
10 kartonów ubranek dla dziewczynki od 56 do 86 :p heh
Do tego reklamówka bucików :p
A dla chłopca też nam sporo zostało ale nie aż tyle :p Za to mamy naaaardzo dużo śliniaków, czapeczek i rajstopek :p heh
A tu ciuszki dla naszego smykawszystkie w rozmiarze 56-62
a tu większe ale już mi się tego układać dziś nie chciało haha :p
ania0141, mania, jamniczakuchnia, triste, Kinga., Ameiva, Funky09, Wilka lubią tę wiadomość
-
Aleksandrakili to jest jedna komoda czy dwie takie same? Bo ja też chcę kupić jedną dużą komodę mam już upatrzoną taką na 6 szuflad
aaaaaa znowu sąsiadki mnie atakująjedna to czekała na mnie jak widziała, że idę i powiedziała, że całą noc o mnie z mężem myśleli bo podobno karetka była u kogoś z naszej klatki w nocy i myśleli, że to u mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:21