X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • mania Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż jest też z tych sprowadzających mnie na ziemię tylko on się w ogóle nie orientuje co potrzeba dla takiego dziecka a na prawdę duzo potrzeba :D wczoraj się zainteresował wózkiem jaki wybrałam sam z siebie zapytał i kazał mi pokazać ten, który wybrałam, spodobał mu się tylko nie mówiłam mu który kolor wybrałam i kazałam mu wybrać to wybrał ten sam :D

Wracając do farb to ja nie malowałam zwykłą śnieżką tylko ta nową satynową jest faja super kryje, dobrze się zmywa i ma fajne kolory ja wybrałam miętowe orzeźwienie. Cały dom mam w beckersie i pomimo, że nie są to farby typowo zmywalne też z nich się wszystko dobrze zmywa ale nie ma takiego koloru jak chciałam...

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i wiecie co własnie moja Kluseczka wypchnęła plecki pierwszy raz tak było to dobrze przez brzuch widać i jak ją miziałam paluszkiem to leżała spokojnie jak przestałam to się wierciła i znów ją zaczęłam miziać i znów się uspokoiła-ale radość dla mamusi (jejku jak to cudownie brzmi) :D

Olina, Karatka81, jamniczakuchnia, fabdorota, Aleksandrakili, _Saszka_, Rotenkopf, Dobson lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    mój mąż jest też z tych sprowadzających mnie na ziemię tylko on się w ogóle nie orientuje co potrzeba dla takiego dziecka a na prawdę duzo potrzeba :D
    jezuniu moj to samo..osttanio stwierdził bym nie kupowała małych ciuszkow, bo jego syn będzie taki duzy jak on...
    On sobie nie zdaje sprawy, że taki niemowlac jest maleńki, jak mu pokazalam rozmiar 74 to mowi ''no moze by było dobre''

hahahhahahah co za niezorientowany

mania lubi tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja przystopowałam z ciuszkami, pomijając że dużo dostałam i po Niko mam też trochę unisex. W sumie tych małych ciuszków to miałam na prawdę nie dużo, sama się zdziwiłam :-) Pralka chodziła, cieplusio już było i na balkonie w mig schło :-) Sekretarka u mnie w robocie ma synka, w grudniu miał rok a wiecie ile waży? 16 kg... Dla porównania Niko który nie jest ani gruby ani chudy, normalny (ciuszki 110/116) 18,5kg ( w kwietniu 4 latka). No ale on tak lubi parówki i jogurty... Pewnie schabowe też... I dopiero usiadł samodzielnie, no ja się nie dziwię, pewnie maluszkowi jest ciężko zapanować nad własnym ciałem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 14:32

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina dobre ha,ha To się zdziwi :-)

• Olina Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zdziwi się dosyć mocno haha ;-)

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karatka81 wrote:
    Dlatego ja przystopowałam z ciuszkami, pomijając że dużo dostałam i po Niko mam też trochę unisex. W sumie tych małych ciuszków to miałam na prawdę nie dużo, sama się zdziwiłam :-) Pralka chodziła, cieplusio już było i na balkonie w mig schło :-) Sekretarka u mnie w robocie ma synka, w grudniu miał rok a wiecie ile waży? 16 kg... Dla porównania Niko który nie jest ani gruby ani chudy, normalny (ciuszki 110/116) 18,5kg ( w kwietniu 4 latka). No ale on tak lubi parówki i jogurty... Pewnie schabowe też... I dopiero usiadł samodzielnie, no ja się nie dziwię, pewnie maluszkowi jest ciężko zapanować nad własnym ciałem.
    czy ja dobrze rozumiem? 4 latek wazy zaledwie 2.5kg wiecej niz roczne dziecko??????????

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    no zdziwi się dosyć mocno haha ;-)
    Kurcze, tak pomyślałam, niech sobie sam urodzi takiego bobasa w rozm 74... Masakra ;-) ;-)

• Olina Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karatka81 wrote:
    Kurcze, tak pomyślałam, niech sobie sam urodzi takiego bobasa w rozm 74... Masakra ;-) ;-)
    NO hahaha on nie zdawał sobie sprawy ze to 74cm tylko tak na oko mowił ;-) Ci faceci

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karatka81 wrote:
    Sekretarka u mnie w robocie ma synka, w grudniu miał rok a wiecie ile waży? 16 kg... Dla porównania Niko który nie jest ani gruby ani chudy, normalny (ciuszki 110/116) 18,5kg ( w kwietniu 4 latka). No ale on tak lubi parówki i jogurty... Pewnie schabowe też... I dopiero usiadł samodzielnie, no ja się nie dziwię, pewnie maluszkowi jest ciężko zapanować nad własnym ciałem.

Moja koleżanka rok temu na fejsie chwaliła się jak to jej 9cio miesięczny synek waży 13 kg!!! A później rozpaczała że tyłka nie może dźwignąć żeby wstać, masakra.

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina tak, ja byłam w szoku :-) Ale ona to taka delikatnie mówiąc nienormalna jest troszkę... Sprawdziłam na miarce, Niko ważył 16 kg w styczniu 2015 roku, czyli 2,5 roku miał, chyba dobrze liczę...
    2 latka i 9 miesięcy, ale tak wcześniejsze miesiące to była różnica 300 gram na miesiąc średnio

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 14:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:49

• pucek Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy jest tu ktoś kto nie będzie chrzcił dziecka?

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietacie jak zgubily moj Wynik glukozy,dzwonie dzis czy jest wynik posiewu,2 tygodnie czekam chora a ona ze nie ma w kaputerze nawet,ze nie robiony,kazala dzwonic za niedlugo bo beda wyjasniac,dupa dzwonic wsiadlam W auto i tam pojechalam,taka wkurwiona,z mysla ze zrobie tam pieklo wrrrrr co za syf nooo...i to laboratorium szpitalne i mi jedna z druga powie,ze wymyslam bo jade 30 km z tad do innego szpitala rodzic jak mam pod nosem...bylam u dyrektora i sprawdzil skierowanie z tego dnia i wynik poszedl do innego szpitala i z niego wyszedl zginol po drodze(ciekawa sprawa) lub w tym syfiastym laboratorium,jutro pojada po odpis i mam miec,postrzaszylam ich sadem i jakos inaczej panie ze mna rozmawialy...mam pecha jakiegos z tymi wynikami...Pucek ja chciala bym ochrzci,tylko u mnie problem taki w.miescinie,ze bez koscielnego nie chca zabardzo,ale moj brat mowil,ze mi we wrocku zalatew bez problemow,no zobaczymy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 14:49

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam się, jak Niko miał dwa lata to 14 kg miał na liczniku :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 14:49

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia ale burdel...

Justyna Es lubi tę wiadomość

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Wybraliśmy imię Zosia dla córeczki. Jak powiedziałam o tym mamie to po paru dniach usłyszałam żeby jeszcze zastanowić sie nad imieniem bo ZOsie maja cieżko w życiu i ze każdy jej to mówi,z rożnych źródeł. Ona w to wierzy a mi pozostał niesmak. Co myślicie o takim gadaniu ?
    Moja mama ma tak na imię, no i fakt łatwo nie miała w życiu, ale i tak nie wierzę w przesądy...

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    Też chciałam kupić tego szumisia z sensorem płaczu, ale się powstrzymalam. Zobaczę czy małemu będzie to w ogóle będzie potrzebne. Widziałam też zabawkę Mr. B czy jakoś tak, koleżanka bardzo wychwalała. No i czytałam też o jakiejś żyrafa Sophie, hit z Francji. Także tych "uspokajaczy" dla dzieci też jest od groma.

Spoko ta żyrafa, mr b też, ale póki co nie ma sensu kupować :) My kupujemy z kolekcji Whisbear tego szumiącego ptaszka, jak się nie sprawdzi to mniej będzie żal tych 80 zł niż prawie 200...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja whisbear kupię ale dopiero po urodzeniu dziecka :) Może nie będzie w ogóle potrzebny:p hihi

Ja mam jakiegoś doła dziś w sensie od 2 h lekko podpłakuje bo tak bardzo chcę już kwiecień... Dobija mnie to przygotowywanie wszystkiego. Tyle rzeczy jeszcze nie mam.. Już bym chciała misia mojego przytulić. Ciągle ktoś do mnie pisze i dzwoni i wypytuje o ciąże, rozumiem, że każdy się wypytuje i to nie jest złe ale im bardziej o tym rozmawiam tym coraz bardziej chcę mieć już dziecko przy sobie. Jeszcze teraz kilka koleżanek urodziło a przede mną jeszcze przynajmniej 4 urodzą i to też tk beznadziejnie działa.. Ahh chyba hormony mi za bardzo buzują :( Jeszcze sie głupimi studiami stresuje..
    Jutro jeszcze ten holter nie wiem czy dobrze wyjdzie to zaś kolejny stres.. Kurde co za beznadzieja :(
    Przepraszam za wyrzucanie moich żali :( siedze sama w domu i takiego dołka mełego mam :(

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    Też chciałam kupić tego szumisia z sensorem płaczu, ale się powstrzymalam. Zobaczę czy małemu będzie to w ogóle będzie potrzebne. Widziałam też zabawkę Mr. B czy jakoś tak, koleżanka bardzo wychwalała. No i czytałam też o jakiejś żyrafa Sophie, hit z Francji. Także tych "uspokajaczy" dla dzieci też jest od groma.
    Szumisia mi kolezanka polecała (sama też uważała go za zwykły gadżet, a teraz bez tego plastiku ze srodka się nigdzie nie rusza. Ja na razie nic takiego nie kupuje, bo mam szumy w łózeczku i zobaczymy co młoda na nie powie. A co do tej żyrafy sofii, to w niemczech była afera, bo wyszło ze do jej zrobienia użyto jakichś szkodliwych substancji...

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
‹‹ 697 698 699 700 701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ