Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jamniczakuchnia wrote:Kosmetyki Hipp są też w Hebe, często mają promocje
Mój mąż ostatnio dostał solidny opierdol - umyłam zlew w łazience, kibel i wannę, a ten mi się wieczorem w tym świeżo umytym zlewie ogolił, a że goli się rzadko i akurat wybrał dzień gdzie ja ogarnęłam łazienkę, to trafił mnie szlag. Przylazł do pokoju, patrzę, nie ma brody, mówi jaki jest przystojny i takie tam, a ja na to - jak wygląda nasz zlew? A on że nie znajdę ani jednego włoska! Poszłam - kurwa, włosy na podłodze, na kranie, na płynie do płukania ust, itp.! I zaczęłam się bardzo głośno zastanawiać czy mój mąż jest ślepy czy wtf w ogóle? Nie ogarniam tego. Potem oczywiście wszystko sprzątał na nowo i obiecał że będzie czyścioszkiem hahahaaaaaaaaa
A tak poza takimi pierdołami to na szczęście dużo sam robi, ale czasami trzeba mu pokazać palcem kilka razy, normalkaa ja białej gorączki dostaje za każdym razem ale na nim to wrażenia nie robi
Ja ostatnio to się cieszę z poniedziałków kiedy to hrabia wyrusza do pracy i go nie ma bo ostatnio w weekendy jesteśmy cały czas razem i działa mi on na nerwy. O wszystko pyta gdzie co jest jakby dopiero co się do tego mieszkania wprowadził...co lepsze stoi przed otwartą lodówką ja siedzę w pokoju ten się drze gdzie jest papryka czerwona no żesz się wkurwiłam pofatygowałam się do kuchni i już z daleka ją widziałam, że leży na półce z warzywami-jak zwykle ale przemilczałam sprawę pokazałam wróciłam do pokoju, za jakiś czas drze się z łazienki gdzie są cążki do paznokci a stał z otwartą szufladą w której zawsze leżą ale ciężko przecież zajrzeć porządnie lepiej jak ja pójdę wyjmę i dam do rączki hrabiemu no ja pitole czy oni robią to specjalnie ???
-
Nemera wrote:Dziewczyny a kupujecie wcześniej laktator ręczny tak na zapas? Bo może i tak będzie potrzebny jakikolwiek do wspomagania laktacji? A może jak dziecko samo ssie to jest wogóle niepotrzebny?
Też już powoli chce zakończyć wyprawkę
A moje badania wątrobowe powtórzone wyszły dobrze, bilirubina na granicy ale w normie i nie wybrałam się do szpitala jednak... jutro powtórze te badania na wszelki wypadek żeby niczego nie przeoczyć. -
jamniczakuchnia wrote:Kosmetyki Hipp są też w Hebe, często mają promocje
Mój mąż ostatnio dostał solidny opierdol - umyłam zlew w łazience, kibel i wannę, a ten mi się wieczorem w tym świeżo umytym zlewie ogolił, a że goli się rzadko i akurat wybrał dzień gdzie ja ogarnęłam łazienkę, to trafił mnie szlag. Przylazł do pokoju, patrzę, nie ma brody, mówi jaki jest przystojny i takie tam, a ja na to - jak wygląda nasz zlew? A on że nie znajdę ani jednego włoska! Poszłam - kurwa, włosy na podłodze, na kranie, na płynie do płukania ust, itp.! I zaczęłam się bardzo głośno zastanawiać czy mój mąż jest ślepy czy wtf w ogóle? Nie ogarniam tego. Potem oczywiście wszystko sprzątał na nowo i obiecał że będzie czyścioszkiem hahahaaaaaaaaa
A tak poza takimi pierdołami to na szczęście dużo sam robi, ale czasami trzeba mu pokazać palcem kilka razy, normalkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 13:11
-
Nemera wrote:Dziewczyny a kupujecie wcześniej laktator ręczny tak na zapas? Bo może i tak będzie potrzebny jakikolwiek do wspomagania laktacji? A może jak dziecko samo ssie to jest wogóle niepotrzebny?
A moje badania wątrobowe powtórzone wyszły dobrze, bilirubina na granicy ale w normie i nie wybrałam się do szpitala jednak... jutro powtórze te badania na wszelki wypadek żeby niczego nie przeoczyć.
-
Muszę się Wam pochwalić, bo aż się trzęse z radości. Mąż właśnie odebrał telefon, że dostał pracę
Jedzie omówić szczegóły i dokładnie dowiedzieć się o warunki:D
A mi jak na złość brzuch się stawia co 5 minut (dzięki Bogu bezboleśnie) i nie mogę odstawić tańca radości
Co do laktatora, ja się skusilam na ręczny aventa.
mania, wiecznie, panda80, Dobson, jamniczakuchnia, Rotenkopf, Endzis, Lanusia93, malala, Olina, paprotka30, ania0141, _Saszka_, Larisa lubią tę wiadomość
-
panda80 wrote:Dzien dobry
Asia bardzo mi przykro...
Dziewusia cudowne wieści
Rozmawiacie o stanikach a ja mam problem z zakupem, po prostu mam ogromne piersi i jeśli będę miała mleko to nie wiem czy znajdę... W angielskiej rozmiarówce przed ciążą nosiłam rozmiar 70 h. Na internecie stanik do karmienia gdzie jest rozmiarówka kosztuje 180 zł. W mojej mieścinie nie ma takich dużych rozmiarów a te z sieciówki są za małe... Załamka
Ja też mam duże piersi i ostatnio jak szukałam staników w necie to natknęłam się na stronę http://www.biustonoszedokarmienia.pl/biustonosze-do-karmienia,3.php. Jeszcze nic nie zamawiałam, ale właśnie się zastanawiam bo rozmiary duże, wyglądają fajnie a ceny normalne. Tylko ciekawe jak z jakością. Ale możesz sobie zerknąć.
Asia ja też bardzo Ci współczuję, niewyobrażalny ból i nieszczęścieDobrze, że macie już synka to może choć trochę zajmuje głowę...
panda80 lubi tę wiadomość
- szczęśliwy
-
Mynia wrote:Ja też mam duże piersi i ostatnio jak szukałam staników w necie to natknęłam się na stronę http://www.biustonoszedokarmienia.pl/biustonosze-do-karmienia,3.php. Jeszcze nic nie zamawiałam, ale właśnie się zastanawiam bo rozmiary duże, wyglądają fajnie a ceny normalne. Tylko ciekawe jak z jakością. Ale możesz sobie zerknąć.
Asia ja też bardzo Ci współczuję, niewyobrażalny ból i nieszczęścieDobrze, że macie już synka to może choć trochę zajmuje głowę...
-
Kinga. wrote:Zwróccie uwagę na rozmiarówkę, bo mi wedlug tej tabelki teraz wychodzi I (a normalnie kupuję angielskie e lub pl. f.)
Dajcie znać czy się skusicie i jakie macie wrażenia, bo ceny są przystępne, więc jak będę w pl., to pewnie coś zamówię... -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny! Ginka odpisała, że mam brać 3x nospe i 3x magnez a jak ból się nasili to jechać na szpital. Od tego sms jakaś niespokojna się zrobiłam i płaczę co chwile. Boję się choć na dobrą sprawę do końca nie wiem czego.
Wyszłam właśnie z kąpieli ale dalej jakieś dziwne uczucie mam.
Na dodatek mąż ma dziś nockę.
Fabdorota, gratulacje dla męża -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67696e9c739d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/775fd19f1cff.jpg
Kochane, piszę dziś, bo jutro pewnie nie dam rady wpaść
Chciałam się pochwalić, że jutro moje szczęście kończy półtora roku
Nie wiem kiedy to zleciało i nie mogę tego pojąć, że niedługo będę miała przy sobie taką drugą istotkęAleksandrakili, triste, Kajka, fabiola, Kinga., mania, Olina, Endzis, wiecznie, jamniczakuchnia, Mynia, Karatka81, ania0141, panda80, Funky09, Dobson, _Saszka_, Rotenkopf, Ameiva, Andrea20, Larisa lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
A moje badania wątrobowe powtórzone wyszły dobrze, bilirubina na granicy ale w normie i nie wybrałam się do szpitala jednak... jutro powtórze te badania na wszelki wypadek żeby niczego nie przeoczyć.
Ja mam trzy ręczneAle trochę z nimi roboty, więc poluję na elektryczny
Tym razem chcę karmić długo i wolę mieć to urządzenie od samego początku pod ręką.
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Czyli wszyscy faceci mają wspólne cechy. Mój też nie widzi swoich kłaczków po goleniu brody, a są wszędzie, przysięgam. Myśli, że jak opłucze umywalkę to już wystarczy
tak samo jest z szukaniem rzecz- non stop się mnie o coś pyta i nawet jak mu wytłumaczę jak krowie na rowie, to często muszę wstawać bo gapcio nie widzi...
Nemera, ja mam laktator elektryczny Avent, ale ja zamierzam wrócić na uczelnię, więc laktatorem się będę musiała wspomagać. Oby tylko mleko w cyckach było
fabdorota, gratulacje dla męża
Lanusia, 100 lat szczęścia dla Lilki
Dziewczyny, upiekłam wczoraj to ciacho z malinami i jest przepyszne! Polecam przepis: http://www.mojewypieki.com/post/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka
Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa laktator kupię medeli elektryczny taki za 300zl... kasa nie mała ale dziś tak zdecydowałam po rozmowie z siostrą
ona też miała medele
Po cc często się tak zdarza że pokarm nie chce lecieć i trzeba bardzo porządnie i regularnie odciągać. Jej ten laktatro bardzo pomógł. Mówiła mi ze odciagala pokarm tak jak jej polozna laktacyjna poradzila ( juz nie pamieta dokladnie jak bo to 4 lata temu bylo) ale jakos tak ze na poczatku co godzine na 5 min z kazdej piersi potem co 10 chyba potem co 15 itd
Mówi do mnie ze tak sobie pokarm rozchulała ze potem mogla nawet 500ml z jednej piersi naraz odciagnąc a dla niej to wazne było bo urodzila blizniaczki
A jeśli chodzi o sesje noworodkową to my mamy już zaklepaną
Lanusia cudna ta twoja córeczkaLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Funky09 wrote:fabdorota gratulacje dla męża
a ten brzuch to chyba z radości tak reaguje:P
Lanusia, 100 lat dla córci;) Ps: co to za chusta? Piękna jest!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 16:28
Lanusia93 lubi tę wiadomość