Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Hahaha mogłabym jej tak powiedzieć gdyby to była prawda :p niestety należy do tych tesciowa chyba co po 50 wyglądają lepiej niż w młodości. . A urody można jej pozazdrościć
Kurde, też tak macie, że w brzuchu Wam burczy i ssie a wcale nie macie ochoty na jedzenie ? -
Hurra juz po wizycie
mały kropek ma prawie 1cm i dzielnie bije mu serce. Termin porody na 29.04. A badań dostałam zleconych mnostwo:mocz,posiew,cmv ig G,CMV Ig M, glukoza,HBSAg,morfologia,witamina D, różyczka Ig G,toksoplazmoza Ig G i Ig M,Wr,ferrytyna
, tsh,ft4,ft3,HIV i HCV....
Mu
Ogólnie extradziewussia, wiecznie, fabdorota, Straciatellaa, Endzis, Wiolcia1405, Rotenkopf, Anastazjaaa, Lanusia93, Malinkowe oczekiwanie, jamniczakuchnia, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Porazdzcie mi co mam robic. Od kad wstalam mam straszny bol plecow, az w zebrach czuje wszystkie miesnie, nie moge sie odchylic do tylu ani w boki. Masakra bol. Wzielam 2 panadole ale nie pomaga.. Dzwonilam do lekarza i powiedzial, ze moze krzywo spalam..nie wiem czy jechac do szpitala czy co robic...
-
Sunday wrote:Porazdzcie mi co mam robic. Od kad wstalam mam straszny bol plecow, az w zebrach czuje wszystkie miesnie, nie moge sie odchylic do tylu ani w boki. Masakra bol. Wzielam 2 panadole ale nie pomaga.. Dzwonilam do lekarza i powiedzial, ze moze krzywo spalam..nie wiem czy jechac do szpitala czy co robic...
Nie wiem co Ci doradzićja mam RWE kulszowa jak mnie złapie to dostaje zastrzyki .. a tak to może spróbuj się położyć troszkę i przeciągnąć ..
Na pewno przejdzie , 3 maj się :* -
jaki brzusio fajny
ja też poki co na wadze mam tyle samo nawet grama nie utyłam xd rano zawsze waze tyle samo a wieczorem ze 2 kg więcej i nie wiem o co tu chodzi
te ogrodniczki są mega, ale ja teraz jestem w takim stanie rozpaczy,ze chyba nie chce mi się nosić totalnie żadnych ubran..bym popitalała w piżamiexd
jutro ide na jakieś zakupy, tak ogolnie od wczoraj ciagle mam zamiar kupic cos wczym w koncu sie dobrze poczuje, ale wchodze do sklepu i mi sie chce wymiotować jak patrze na te wszystkie łachy XDD
także mam desperacje -
Olina widzę że hormony mega szaleją
Powiem wam ze u nas mega dużo sklepów z ciążowa odzieżą, nie dość że sporo sklepów tylko z taką odzieżą to praktycznie każdy duży sklep ma mega duży dział przeznaczony dla ciężarówek, jeszcze trochę i polecę tamdo teraz zerkalam tylko kątem oka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 15:08
-
Larisa wrote:Hurra juz po wizycie
mały kropek ma prawie 1cm i dzielnie bije mu serce. Termin porody na 29.04. A badań dostałam zleconych mnostwo:mocz,posiew,cmv ig G,CMV Ig M, glukoza,HBSAg,morfologia,witamina D, różyczka Ig G,toksoplazmoza Ig G i Ig M,Wr,ferrytyna
, tsh,ft4,ft3,HIV i HCV....
Mu
Ogólnie extraLarisa, dziewussia lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki
Dziewczyny mam problem z piciem wody, w ogóle mi nie smakuje i jak tylko zrobię łyka jest mi niedobrzeumiem pić jedynie z jakimś syropem. Nie wiem czy to przez to że jest chłodniej, bo jak było ciepło mogłam cały czas pić...
Chyba zacznę również mieszać wodę z sokami,bo one bardzo mi smakują -
triste wrote:Trzymam kciuki
Dziewczyny mam problem z piciem wody, w ogóle mi nie smakuje i jak tylko zrobię łyka jest mi niedobrzeumiem pić jedynie z jakimś syropem. Nie wiem czy to przez to że jest chłodniej, bo jak było ciepło mogłam cały czas pić...
Chyba zacznę również mieszać wodę z sokami,bo one bardzo mi smakują
jeszcze martwi mnie to, ze 2 razy wziełam tabletke popiłamwoda i od razu zwracałam..i teraz nie wiem czy ta tabletka tez poszła w kanał czy co...ehhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 15:53
-
Olina wrote:Ja jak pije wode to ja zwracam a zwlaszcza rano;. w ciagu dnia jak sie napije tez mnie mdli ;/
jeszcze martwi mnie to, ze 2 razy wziełam tabletke popiłamwoda i od razu zwracałam..i teraz nie wiem czy ta tabletka tez poszła w kanał czy co...ehhhh
A tak w ogóle to wróciły mi mdłości. Już ze 2 tygodnie ich nie było i nieśmiało liczyłam, że to koniec:( Mam dziś bardzo dużo do zrobienia, a nie mogę, bo mnie mdli i spać mi się chce. Jutro na weekend przyjeżdża do nas moja mama, a w mieszkaniu istny Sajgon i powinnam to ogarnąć...
Sorki, musiałam sobie ponarzekac:( -
triste wrote:Czyli to jest "ogólny" problem... może faktycznie to wina hormonów.
Olina możliwe że tabletka niestety też popłynęła... jeśli chodzi o ten problem to niektóre tabletki staram się brać "na sucho"
A też nie zwracam codziennie dzis najpierw woda potem tabletka zeby juz nie miec watpliwości.