Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olina wrote:bedziecie do szkoły rodzenia chodzić?
Tak, u mnie w mieście jest darmowa i na pewno wybiorę się z ciekawości, moja tura rusza od styczniaJako że wybieram się na warsztaty chustonoszenia, a szkoła rodzenia prowadzona przez tą samą osobę to czemu nie
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
hej dziewczynki jestem juz po wizycie, trochę spokojniejsza ale jeszcze nie do końca.
ciąża z pewnością jest przynajmniej z tydzien młodsza, z om wychodzi 7t2d a z usg 5-6 tydzien.
na szczescie jest zarodek w macicynie było jeszcza widac serduszka no ale na tym etapie mialo prawo sie tak zdarzyc, spodziewałam sie troche tego.
mam zleconych pare badań, pobrał mi cytologię no i przepisał pimufacin bo cos tam mu nie pasowało do końca w mojej pochwie ale jakos damy radę.
Powiedzcie kiedy wy zobaczyłyscie serduszka? bo niby lekarz mówił ze spokojnie i że za tydzień juz bedzie widac ale ja jak to mama martwie się o moje maleństwo.Malinkowe oczekiwanie, dziewussia, Larisa lubią tę wiadomość
-
zytka wrote:hej dziewczynki jestem juz po wizycie, trochę spokojniejsza ale jeszcze nie do końca.
ciąża z pewnością jest przynajmniej z tydzien młodsza, z om wychodzi 7t2d a z usg 5-6 tydzien.
na szczescie jest zarodek w macicynie było jeszcza widac serduszka no ale na tym etapie mialo prawo sie tak zdarzyc, spodziewałam sie troche tego.
mam zleconych pare badań, pobrał mi cytologię no i przepisał pimufacin bo cos tam mu nie pasowało do końca w mojej pochwie ale jakos damy radę.
Powiedzcie kiedy wy zobaczyłyscie serduszka? bo niby lekarz mówił ze spokojnie i że za tydzień juz bedzie widac ale ja jak to mama martwie się o moje maleństwo.
Spokojnie, ja byłam w 5tyg+5dni i było tylko pęcherzyk ciążowy bez zarodka, a w 8 tyg+1 piękny zarodek z serduszkiem -
zytka wrote:hej dziewczynki jestem juz po wizycie, trochę spokojniejsza ale jeszcze nie do końca.
Powiedzcie kiedy wy zobaczyłyscie serduszka? bo niby lekarz mówił ze spokojnie i że za tydzień juz bedzie widac ale ja jak to mama martwie się o moje maleństwo.
Ja widziałam w 5-6 tygodniu
Do szkoły rodzenia nie będę chodzić. Pierworodny jest najlepsza szkoła .. życia
Zależy od szkoły ale w jednej z Gdańska stawiają na ekomamy. Zero pampersów mokrych husteczek dawania wody dziecku hahaha No śmiech na sali jednym słowem :pwiec ja nie potrzebuje i nigdy nie czułam takiej potrzeby :p
-
ja widziałam w 6tyg 2 dniu
-
Co do wagi w ciąży, w pierwszej startowałam z 81kg i przytyłam 19kg, tym razem zaczynam z 73kg wiec liczne ze juz tyle nie przybiore. Dodam ze cale 19 kg spadło mi w 2 tyg od porodu
Z Córką broniłam inżyniera a w październiku będę bronić magistra. Stresuje mnie to bo jeszcze nie mam skończonej pracy
Ja chodziłam do szkoły rodzenia ale w moim przypadku nic mi nie dała jedynie darmowe próbki ale za tą kasę to miałabym całe opakowaniaaczkolwiek uważam że jeżeli kogoś stać to warto pójść a nóż komuś to posłuży
[/url]