Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonkaaa wrote:Karatka u mnie tak jak u Ciebie z tym że czasami czuje "coś" w pachwinach ale nie wiem co to za uczucie a tak to wszystko na wysokości pępka i nieco poniżej ale już w czwartek wizyta także będę widziała biało na czarnym co ten mój Maluszek tam wyrabia... jutro rano na wyniki...
Ale kilka dni temu czułam jakby w kroczu ha,ha Wcześniej była już tak bardziej główką w dół (usg na poprzedniej wizycie). Też w czwartek wizytujemy
Iwonkaaa lubi tę wiadomość
-
Niuninka wrote:Cześć
mam do was pytanie dziewczyny ponieważ zaczyna mnie to już przerażać... czy wy też czujecie ruchy maluszków tak bardzo nisko tuż nad wzgórkiem łonowym...? Mój maluch dziś rączkę w tych okolicach wypychał ... Trochę się przeraziłam, bo szyjkę mam dość mocno skróconą i mam wrażenie że maly jeszcze bardziej się obniżył...
Niuninka lubi tę wiadomość
ania0141 -
Straciatellaa wrote:http://static.pokazywarka.pl/i/6376449/664100/kocykkomplet.jpg
To moje minky, troche roboty było ale myslę że warto
Moim zdaniem jeśli chodzi o jakość to najlepiej patrzeć na gramature minky, te poniżej 350 nie warto kupować.
Straciatella, widzę też jesteś z branżyDokładnie, gramatura minky ma znaczenia ale bawełny też. Tutaj któraś z nas wstawiła kocyk z sowami, bawełna ta jest bardzo słabej jakości. Oczywiście życzę aby długo posłużył ale zwykle 2-3 prania i wygląda ona nieładnie. Poza tym w dotyku ta tania bawełna do tej lepszej się po prostu nie umywa.
-
nick nieaktualnyIwonkaaa wrote:Ponoć do 37 tyg dzieciaczki zmieniają pozycję później już nie ale nie wiem na ile to prawda jest...
Moja koleżanka opowiadała mi historie swojej koleżanki u której dziecko było ułożone poprzecznie. Miała już nawet ustalony termin cc, ale dzień przed nim trafiła do szpitala bo miała skurcze, zrobili jej usg i okazało się że dziecko właśnie się przekrecilo i jednak rodziła naturalnietakże trzeba być dobrej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 19:58
Karatka81, Iwonkaaa lubią tę wiadomość
-
czarna owca skurcze wcześniej miałam ale takie pojedyńcze i nie bolące,bardziej dokuczały mi bolesne kłucia szyjki,ale dzisiaj te skurcze to było coś-przypomniał mi się ból porodowy...masakra,skurcze biegunka...tak miałam kilka dni przed porodem,zawsze biegunka-oczysciłam się do zera ale na razie wracam do siebie,trzymam dietę,może coś mi zaszkodziło,może jakiś wirusek-jak do rana nic się nie będzie działo to wracam do żywych,ja już tak mam jednego dnia lekka jak piórko innego milion dolegliwości,nie mam na to recepty...dłonie mam lekko opuchniete,stopy również...naprawdę są dni,że czuję się tak jakbym od każdej z was pozbierała dolegliwości a są dni że nic mi nie dolega dlatego nie planuje nic,wszelkie wyjścia są spontaniczne....w takie dni jak dzisiaj psychika siada zupełnie,leków żadnych nie brałam-na początku luteinę ze wzgl.na plamienia i teraz mam brać nospę na twardnienia brzucha
czarna_owca lubi tę wiadomość
ania0141 -
Ja to sama nie wiem co bym wolała, cc czy sn... Niech Ala wybierze ha,ha W jakimś sensie "przewidywalność" cesarki do mnie przemawia, ale przecięte mięśnie i dojście do ładu z brzuszkiem już niekoniecznie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 20:07
MagSz lubi tę wiadomość
-
fabdorota wrote:Tutaj Makaszka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/324dd920d422.jpg
Tutaj Little Wonders:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8ea76f4afb0.jpg
A ten rogal do karmienia z Little Wonders to w ogóle jest mistrzostwo świata, jakość fenomenalna:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/565f92053e06.jpgSówki, ptaszki, ciężko ogarnąć
-
iwonkaaa milion razy może jeszcze się ułożyć po swojemu...na to nie ma reguły,mój gin tylko powiedział że jak przyjął pozycję główkową to już powinien tak zostać bo z innych pozycji zazwyczaj się zmieniaja co nie jest powiedziane 100% że u mnie tak zostanieania0141
-
jamniczakuchnia wrote:Ja nie puchnę
Soli jem sporo, a piję nie za dużo
Noszę pierścionki, szpilki też bym mogła na luzie.
Co do poduszek do karmienia polecam po raz któryś kurę babci Dany z LaMillou, jakość rewelacja.
Mi dzisiaj przyszła ta kura babci dany z LaMillou i jestem bardzo zadowolonatylko nie wiem czy moja 4 letnia córeczka zgodzi sie ją oddać bo już z nią biega po domu
)
ania0141, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość