Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania0141 wrote:termin z pierwszej strony ma na 15kwietnia,o kurcze aż mi gęsia skórka wyskoczyła...no to nockę mam z głowy,ja to zawsze przezywam takie rzeczy nawet jakby któraś w terminie trafiła na porodówke to przezywam taki mam charakterek
ania0141 lubi tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Wiecie co teraz to się dopiero zaczełam stresować tym wszystkim...
Nie wszystkie u Nas są na fb a tam 28latka nam napisała, że jej wody odeszły i dostała podwójną dawkę sterydów... Serce mi wali jak szalone. Mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze i że nie bedzie miała mi za złe to napisałam tutaj o tymilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Ja tez pakuje torbe jutro,calczas sobie mowie,ze mam czas,ale jak zobaczylam na fb,ze Madzia rodzi do tego pisze,ze czula sie super,polozyla sie na dzrzemke wstala i wody odeszly...o jutro pakuje torby,zarty sie skonczyly.
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Ja tez pakuje torbe jutro,calczas sobie mowie,ze mam czas,ale jak zobaczylam na fb,ze Madzia rodzi do tego pisze,ze czula sie super,polozyla sie na dzrzemke wstala i wody odeszly...o jutro pakuje torby,zarty sie skonczyly.
Dokładnie..ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Ja tez pakuje torbe jutro,calczas sobie mowie,ze mam czas,ale jak zobaczylam na fb,ze Madzia rodzi do tego pisze,ze czula sie super,polozyla sie na dzrzemke wstala i wody odeszly...o jutro pakuje torby,zarty sie skonczyly.
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Ja tak samo... Pakuje co mam (pomimo ze nie mam wszystkiego) a tym bardziej ze z Madzią jesteśmy w tym samym tyg ciąży... Okropny stres.. Nie sądziłam, że tak to będę przeżywać..
Wg belly ja mam 33 tydz i 3 dc. ale on mi inną datę pokazuje, bo na 17 kwietnia. A ja mam raczej na 11.04.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 22:35
-
Yh, te terminy to jak widać możemy sobie o kant tyłka potluc:/
Matko, tak niespodziewanie się to u Magdy zaczęło... Wszystkie kciuki z forum na pokład!ilonia1984, Aleksandrakili, ania0141, agulas, panda80, Kawuszka lubią tę wiadomość
-
Jezuuu, a mnie od godziny znów męczy ból brzucha jak na @, ale dużo dziś robiłam - włączył mi się syndrom wicia gniazdka.
Dobrze, że my wszystkie już po 30tc, nasze dzieciaczki na pewno urodzą się piękne i zdrowe, czy to 32 tc czy 42!!!! 28latka powodzenia!ania0141 lubi tę wiadomość
-
Oj ja tez sie rozbudzilam po tej informacji! Dziewczyny, ktore sa na fb dawajcie znac jakby co! Kciuki zacisniete.. Dobrze, ze ja dzis popralam.. Jutro tez sie spakuje, co za stres! Byle w drugiej polowie marca..
-
mi z wrażeń i z łykania kolejnej nospy zaczął odchodzić czop
mam nadzieje, że to nie zwiastun bo w końcu od odejścia czopa do porodu może minąć kilka tygodni nie?
edit:
a żeby było śmiesznie wczoraj siostra czarownica pytała czy na pewno czop mi już nie odszedł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 23:09
-
Straciatellaa wrote:mi z wrażeń i z łykania kolejnej nospy zaczął odchodzić czop
mam nadzieje, że to nie zwiastun bo w końcu od odejścia czopa do porodu może minąć kilka tygodni nie?
Weź mnie nawet nie strasz odchodzącym czopem!przecież jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu ciąży, a ja muszę jeszcze wytrzymać co najmniej 2 tygodnie
u mnie w rodzinie jak odchodził czop to w ciągu 24h zaczynał się poród...
-
z pierworodną odchodził mi czop kilka h przed porodem i z 3cm rozwarciem - ale miałam już porządne skurcze. Fakt, że wczoraj nie posłuchałam mojego gin bo kazała mi jechać sprawdzić rozwarcie wieczorem, ale myślę, że skurcze bym miała gdyby się zaczynało. chociaż ponoć porody się od siebie różnią, ale nie przyjmuje póki co do wiadomości, że miałabym rodzić na dniach! abstrakcja!
Teraz trzymajmy kciuki za 28latkę! chociaż wiem, że będzie wszystko dobrze