Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie w 32 tyg ważył 1920 g, moja gin będzie sprawdzała jeszcze wagę koło 37 tyg bo obawia się, że będzie duży. W sumie ja w tydzień przytyłam kilogram, a po mnie tego nie widać. Nawet nie puchnę, więc obawiam się, że on faktycznie może być duży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 19:55
-
jaskra wrote:Paprotka, nasze maluchy idą równiusieńko praktycznie
Zobaczymy jak będzie dalej : ) mam cichą nadzieje ze na końcówce te 3kg przynajmniej osiągniemy! Dlatego mi się jakoś do porodu nie spieszy. Niech Mała jeszcze podrosnie.
A swoją drogą to nie ma reguły. Niby książkowo dziecko teraz rośnie 200g na tydzień ale jednak jak widać nie zawsze tak jest bo Hania Rotenkopf teraz wystartowała a na początku była mniejsza o ile pamiętam: )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 20:05
-
paprotka30, ja jestem pewna, że w terminie będzie powyżej 3 kg. Moja kruszynka od początku się trzyma w 50 centylu, więc jak tak dalej będzie to w terminie porodu będzie koło 3300.. Z resztą mój ginekolog mówi, że na bank będzie powyżej 3 kg, z czym nie może się pogodzić mój mąż, który dzięki temu przegra 100 zł
Żałuję, że się o więcej nie założyliśmy..
co do blogów, to ja polecam jeszcze mataja.pl -
Yh, gadalam właśnie przez telefon z mamą, wczoraj z babcią i wszystkie kobiety w rodzinie mi przepowiadaja szybki poród. Fakt, teraz znów brzuch się stawia i boli, no ale to chyba normalne... A każda gada, że jak tak boli, to już w dniach a nie tygodniach będziemy liczyć. Sama nie wiem, co o tym myśleć. Przecież równie dobrze mogę i przenosić...
-
Aleksandrakili wrote:Ty największą kluseczkę a ja najmniejszego groszka.. Zaczynam się martwić... Mam nadzieję, że jutro się okaże że ma chociaż 2 kg.. U mnie 30tc miał tylko 1330
Chyba za mało?
Wiem ze się martwisz ale na pewno jutro się okaże ze Maleństwo nadrobiło. Daj znac po wizycie : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 20:37
-
nick nieaktualnypaprotka30 wrote:Wiem ze się martwisz ale na pewno jutro się okaże ze Maleństwo nadrobiło. Dan znac po wizycie : )
aż mi się płakać chce.. Mój Antek naprawdę wagowo odstaje od Waszych maluszków...
On od począku mniejszy był ale żeby aż taka różnica między dziećmi była?
To już mam nocke z głowydo jutra do 15:30 będę w stresie
-
Wróciłam od gina. Generalnie ok. Helena waży 2300g a to 32.2także sporo. Powiedział, że powinnam dużo leżeć bo inaczej szybciej córeczka wyskoczy. Tak mnie wszystko boli,ze nie wiem jak ja dotrą
moja córcia przez 2.5tyg przybrała 900g ,wiec za 3 tyg może juz być spokojnie powyżej 3kg... ale spoko ja jestem za szybszym rozwiązaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 20:35
Funky09, paprotka30, MagSz, Niuninka, Endzis, Aleksandrakili, Dobson, ania0141, jamniczakuchnia, panda80, agulas, _Saszka_, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Ty największą kluseczkę a ja najmniejszego groszka.. Zaczynam się martwić... Mam nadzieję, że jutro się okaże że ma chociaż 2 kg.. U mnie 30tc miał tylko 1330
Chyba za mało?
Nie martw się! Ja pierwszego synka urodziłam w 42 tygodniu z wagą 3400 a teraz moja córcia pewnie w 36 taka wagę będzie miała. Dzieci są różne! !będzie dobrze
-
nick nieaktualnyLarisa wrote:Nie martw się! Ja pierwszego synka urodziłam w 42 tygodniu z wagą 3400 a teraz moja córcia pewnie w 36 taka wagę będzie miała. Dzieci są różne! !
będzie dobrze
Zresztą jakby coś było nie tak to chyba lekarz by mi powiedzial... grrr -
Larisa wrote:Wróciłam od gina. Generalnie ok. Helena waży 2300g a to 32.2także sporo. Powiedział, że powinnam dużo leżeć bo inaczej szybciej córeczka wyskoczy. Tak mnie wszystko boli,ze nie wiem jak ja dotrą
moja córcia przez 2.5tyg przybrała 900g ,wiec za 3 tyg może juz być spokojnie powyżej 3kg... ale spoko ja jestem za szybszym rozwiązaniem
Gratulacjea jak miedniczki?