Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamaaa wrote:Wilka jedno okienko raczej nie ruszy Zuzy
dałam radę i nawet firany i zasłony uprasowalam i powiesilam.
Karolina fugi zarezerwowalam na donoszona ciążę
Ja za to okna zostawiłam na później, a na te fugi patrzeć już nie mogę, ale w końcu jeszcze za nie się nie zabrałam. Po obiedzie jakoś senność mnie dopadła i poszłam spać. Nie wiem co mnie podkusiło, żeby w kuchni zrobić sobie jasne fugi, szczególnie, że mój nie zwraca uwagi czy coś mu kapnie czy upadnie. Niestety, on też z tego pokolenia, że mama wszystko za niego robiła.. Tylko u niego to jeszcze gorzej było, bo moja teściowa np. sprzątała tylko raz do roku, a naczynia zmywała dopiero jak jej się wszystkie skończyły. -
Rotenkopf, ja mam to samo. Wczoraj dyskutowalam z Małą, żeby nawet nie myślała siedzieć w brzuchu dłużej niż do 1.04:P i bardzo staram się trzymać tego, co położna na SR mówiła, że drobne mamy zazwyczaj rodzą wcześniej, bo natura dla ich dobra nie pozwala na rodzenie wielkich klocków
-
Rotenkopf ja mam podobnie obawy... tak walczę z moim dr o poród sn a moja Zosia jest duża i tak się teraz zastanawiam co będzie jak ona będzie ważyć ponad 4 kg wtedy chyba trzeba będzie się grzecznie na stół położyć...bo dopóki mi kółka nie zdejmą to nie urodzę A często po zdjeciu go i tak dziewczyny przenosiły ciążę
Ja też poszłam spać... -
nick nieaktualnyA jakie wagi miały Wasze dzieciaczki na ostatnich wizytach i kiedy to było?
Mi w piątek u gin wyszła waga 3kg, a w szpitalu w niedzielę 3400 a po zmierzeniu wagi z drugiego jakiegoś rozmiaru to uśredniona waga wyszła 3200, gin mówił, że owszem usg może się mylić ale nie więcej niż o 10% ;]Niuninka, panda80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
32+0 dokładnie dziś 2376g
Jestem po wizycie, wszystko układa się prawidłowo. Oby tak dalej, pozdrawiam Was dziewczyny:)
Niuninka, paprotka30, jamniczakuchnia, Rotenkopf, Endzis, ania0141, mania, Funky09, _Saszka_, dichlieb, Larisa, panda80, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:A 8 lutego 31+6 Hania ważyła 2099
Czyżbym miała na razie największą kluseczkę ? ;pChyba za mało?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 19:52