Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilae, tobie chyba podobał się leżaczek chicco hoopla? Teraz jest nowa seria do 18 kg właśnie http://allegro.pl/lezaczek-chicco-hoopla-stone-0-18-kg-nowosc-okazja-i6628189609.html tak przy okazji znalazłam
Znalazłam też 1 nową propozycję. Może komuś przypadnie do gustu
http://allegro.pl/show_item.php?item=5993472497&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62
Wygląda fajnie ale napisałam do nich czy tą tackę się zdejmujeCórcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
aniołkowa mama wrote:Ilae, tobie chyba podobał się leżaczek chicco hoopla? Teraz jest nowa seria do 18 kg właśnie http://allegro.pl/lezaczek-chicco-hoopla-stone-0-18-kg-nowosc-okazja-i6628189609.html tak przy okazji znalazłam
Widziałam, ale w aukcji chyba jest błąd. Bo nie ma na innych stronach Chicco Hoopla 0-18kg, wszędzie jest do 9kg
Ja chyba się zdecyduję na ten http://www.3kropki.pl/p/chicco-lezaczek-balloon-summer-green-new-do-18-kg.html .
Chcę go po to, bym mogła coś zrobić w mieszkaniu mając dziecko na oku. Bo tak na prawdę będę sama większość dnia. Nie potrzebuję jakichś bajerów czy wodotryskówWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 20:45
-
Hmm... nie wiem... możliwe. Ale znalazłam też z tej drugiej serii to samo. Zerknij
http://allegro.pl/lezaczek-lezak-chicco-baloon-2017-do-18kg-gratis-i6589144445.html
No nic, na stronie chicco nic znaleźć nie mogę.chciałąm dobrze ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 20:49
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Ja jednak bez problemu kupilam zwykly tardyferon w aptece mimo ze na recepcie byl fol.
Dzięki ze mi podpowiedzialyscieIGA.G, kahaśka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
aniołkowa mama wrote:Hmm... nie wiem... możliwe. Ale znalazłam też z tej drugiej serii to samo. Zerknij
http://allegro.pl/lezaczek-lezak-chicco-baloon-2017-do-18kg-gratis-i6589144445.html
No nic, na stronie chicco nic znaleźć nie mogę.chciałąm dobrze ;p
Dzięki, miło, że pamiętałaśTen jest Chicco Baloon, tamten jest Chicco Hoopla. Ja chcę ten balonowy
IGA.G wrote:Ilae, misiu mnie mała kopała wczoraj w lewy jajnik, byłam taka obolała, że szok... dzisiaj już troszkę lepiej, poleżałam, zjadłam słodkości od Mikołaja i już do rana leżęmnie boli podbrzusze i lewy bok/jajnik
Mnie kopie mała koło pępka, ostatnie kilka dni bardziej na lewo. Dziś mnie brzuch boli ewidentnie od wysiłku. Dobrze, że jutro wizyta, bo tak to pewnie martwiłabym się, czy wszystko jest ok. -
IGA.G wrote:ja też jutro wizytuję
mi wypycha głókę z prawej strony pępka kopiąc w lewy jajnik ;p ale na szczęście dzisiaj się przekręciła i kopie po pęcherzu ;p
Mnie namiętnie po pęcherzu kopie. Bo siedzę siedzę i jest ok a za chwilę nagle taki kopniak, że idzie popuścić -
Ilae- jutro jest kolejna seria wizyt, trzymajcie kciuki za ujawnienie sie Orzeszka, i najlepiej za dzwoneczki zebym mogla rozdzial porodowki zamknac totalnie i.. pobiec na zakupy
Co do bolu brzucha i wiezadel to u mnie zawsze wystepuja po intensywnym dniu, jak juz zaczynaja bolec plecy to wiem, ze przesadzilam i zwalniam tempoZazwyczaj wtedy do konca dnia sie oszczedzam i kolejny dzien jest w porzadku z samopoczuciem.
Venice- wiem, ze bardzo przejmujesz sie waga, ale uwierz mi, masz niewielki i zgrabny brzuszek jak na druga ciazeKiedys pisalas o dogryzaniu tesciowej, mnie jak zobaczyl szwagier to zapytal, czy Maz urzadzil mi warunki w mieszkaniu jakie w Afryce maja dzieci, wiecie, chude cialka i wypukle brzuszki z glodu. Zostawilam ten zart bez komentarza, za to sprzedalam mu klapsa w jego piwny bebenek
Jest kierowca tira, takze czesto ma takie zarciki bez polotu i wyczucia sytuacji.
TRZYMAM KCIUKI za jutrzejsze wizyty!
Startuje rano o 8:15Chyba nie zasne, taka jestem podjarana tym podgladaniem
-
ja ostatnio poszłam z mężem meble obejrzeć, to był już wieczór około 20. kazał mi się położyć na kilku materacach żeby wybrać, i wiecie co - miednica mie tak zabolała, że ledwie zwlekłam się z tego łóżka w meblowym i doszłam do auta jak 90 latka ;p
-
wkońcu nadrobiłam:) ciężko było:P w końcu się wypowiem
Moje pierwsze dziecko (na tym etapie ciąży- 3 poprzednie poroniłam:() i a propo wyprawki rodzinka mi suszyła głowę że jeszcze nic nie mam to sobie legalnie weszłam na olx i babka z osiedla obok sprzedawała wyprawke po swoim jedynaku wszystko extra markowe dużo rzeczy z metkami:) bo młody szybko rósł i tym samym mam ponad 300 sztuk + rożki i inne takie za 300zł
no i mi z badań krzywej cukrowej wyszła cukrzyca ciążowa;/ no niestety nie może być idealnie i byłam już u diabetologa i dostałam pakiet małego chemika:P i muszę się 4 razy dziennie nakłuwać i mierzyć cukier
ja w połowie stycznia zacznę ogarniać z mamą kocyki i inne takie:) moja mama jest krawcową i będę miała cudowne gadżety ręcznie robione:)Milka1991, Omon lubią tę wiadomość
Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
She Wolf wrote:A ja mam takie pytanie: co to jest minky, dlaczego takie drogie i czy to jest must have?
Ja jestem bardzo praktyczna i nie chce wydawac pierdyliarda na cos co jest tylko drogim gadzetem. Mam niestety ograniczony budzet
Ja kupiłam minky bo był piękny ale jako kocyk mi się nie sprawdził, jest za sztywny i nie otula dziecka.She Wolf lubi tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Annak jak masz pytania to dawaj tutaj smialo. Kazda chetnie sie doedukuje
Zreszta Twoja coreczka to nasza Bohaterka Mala
Antonelko,
Dziękuję Ci
Wzruszyłam się tymi słowami.
Gdyby nie to, że jesteś taka zajęta wybieraniem wyprawki dla swojej Niny, to podtrzymywałabym moją propozycję etatu dla Ciebie jako stylistki mojej córkiTak bardzo mi pasuje Twój gust i styl. Z przyjemnością obczajam wszystkie linki od Ciebie!
* * *
No to jutro wielki 7.12 i seria Waszych wizyt, Dziewczynki! Jestem bardzo podekscytowana i będę niecierpliwie czekać na wiadomości od WasJagah, ilae, Milka1991, Antonelka lubią tę wiadomość
-
Jagah wrote:aniolkowa mama- przeczuwam corke u Ciebie
jutro dzien wielkich ekscytacji, ojjj... a w kuchni robi sie makaron ze szpinakiem, i zdaje sie, ze wciagne jeszcze kilka lyzek przed snem
Nie wiem, na czym to polega, ale ja też mam przeczucie, że u Aniołkowej Mamy będzie córka -
O, Jagah a skąd takie przeczucia? No zobaczymy. Ja chcę wreszcie się dowiedzieć. Trzymam kcuki za dzwoneczki u Ciebie
Eforts a co się u Ciebie sprawdziło do otulania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 21:42
Jagah lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Dzien dobry!!!
Troszke was nadrobilam, Co do lozeczek nie mam pojecia czy mozna gdzies stacjonarnie je znalezc.
Ja of mikolajak dostalam spodnie ciazowe I zestae kosmettkow)
Kochane ponawiam prosbe o wyprawke blaaaaaagam!!!!
Brzuszki pirkne!!! :*Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[