Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
w końcu mam prądno cały dzień wyjęty z życia...
od czego by tu zacząć
Kjopka gratuluję zakupu, niech Ci się dobrze wozi, fajnie że masz już wózek na stanie, spory problem z głowy
Co do wyprawki to mnie też nie stać na kocyki za 150 zł, czy bujaczki za 400 zł, no niestety w moim przypadku jak się chce mieć swój domek to trzeba być oszczędnym. Myślę, że Kornelka będzie mi w przyszłości bardziej wdzięczna za swój własny pokój w domu i kominek w salonie, aniżeli za ubranka, czy zabawki, których i tak nie będzie pamiętaćCo nie znaczy, że jakbym nie miała budowy na głowie, to bym nie brała, co mi w ręce popadnie. Zazdroszczę dziewczynom, które mogą kupować różne rzeczy nie patrząc na cenę...
Antonelko piękne te rzeczy które pokazujesz z tych sklepów, szalej, szalej i dawaj nacieszyć okoteż będę starała się kupować rzeczy nie typowo "różowe" i jarmarczne, a takie bardziej oryginalne i stonowane
widzę w Twojej kolekcji sporo rzeczy z h&m, czyli na moją kieszeń, nie wiedziałam, że mają takie cudeńka, muszę tam zajrzeć przed świętami
Angelika to będzie Bartosz czy Bartłomiej? bo nie wiem jak wpisać na pierwszej ?
annak otwieraj szampana za rozpoczęcie tysięcznej stronywydaje mi się, że 2000 stron to będzie dla nas pryszcz
Monika34 u mnie w mieście ratowało się ostatnio maluchy z 24tc, jeden maluszek zmarł na drugi dzień, a drugi dalej walczy...są naprawdę mega spore szanse, że maluch od 24tc przeżyje
A ja byłam dziś u kuzynki, która jest położną w szpitalu, niestety nie w tym w którym będę rodzić. Dowiedziałam się mnóstwo rzeczy z pierwszej ręki, ale nie będę Wam tu pisać bo pewnie i tak macie wyrobione zdanie na różne tematyobiecała mi różne próbki i gadżety, a teraz dostałam mnóstwo broszur, katalogów i poradników
będę jutro miała co czytać...
Jejciu jestem padnięta, ledwo dotrwałam do końca, idę spać, do juterka
Lokokoko, Kjopa3, Misiu2017, Omon lubią tę wiadomość
-
Milka Też dostałam od swojej znajomej położnej różne poradniki itp itd taka nam się kolekcja prezentów od niej już ubierała a wiem że czekają na nas jeszcze inne prezenty podobno jakieś czapeczki i kolejny smoczek
Do tego dostałam jeszcze plan porodu który będę musiała wypełnić w momencie trafienia na oddział. Jak dobrze, że mam możliwość dzięki niej zapoznać się z nim dużo wcześnie i na spokojnie go wypełnić !
Koko nie przemeczylas się może dzisiaj za bardzo ? Sprzataniem np? ;( weź może jakąś no-spe czy coś ..Lokokoko, Milka1991, Omon lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Efforts, dzieki za opinie, bo myslalam ze to jakis hit. No ale moze sa rozne kocyki Minky? Tylko zamawiajac przez internet kto wie co sie dostanie.
Dzis starsza stazem mamuska poradzila mi kupic otulacz Woombi. Fajne rozwiazanie i chyba z tych wszystkich najbardziej mi sie podoba taki kokonik
Dziewczyny kciuki za jutrzejsze wizyty.
Ja mam zaraz po Was, w czwartek25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
koko jutro masz wizytę. Może tak się Twój organizm stresuje przed nią a Ty nawet o tym nie wiesz :* Wszystko będzie dobrze spokojnieKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
She Wolf, co do Minky i innych kocyków warto szukać aukcji gdzie jest napisana gramatura (to samo tyczy się np. pieluszek tetrowych), wtedy możesz porównać czy materiał będzie cieniutki czy grubszy.
Martwię się jutrzejszą wizytą, oczywiście tym żeby dzidzia była zdrowa ale też (głupia jestem) tym że się rozczaruję płcią... myślałam, że mnie wszystko jedno ale jednak jest taka bardziej wymarzona opcja. To pewnie źle, że tak sobie myślę... (nie zdradzę do jutra co bym chciała usłyszeć).
W porównaniu do wczoraj wieczorem waga skoczyła o kgCiekawe czy spadnie do rana.
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Niebieskaa wrote:Antonelko...ale mam dylematy... zamowic spodniczke szara, rozowa, czy turkusowa...a moze jeszcze jakas inna...najchetniej kilka:P mam nadzieje, ze wreszcie podejme jakas decyzje:)
Ja nie doradze bo w takich sytuacjach biore dwie
Szara i rozowa to moje typyNiebieskaa lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dziewczyny ja też niestety jutro mam wizytę. Byłam w piątek na usg,było ok, dziś poszłam na usg spokojna że nadal będzie ok a tu się okazało że kiepsko. No i nad ranem wyruszamy do Warszawy. Jak w Warszawie wyjdzie tak źle to już zostanę na transfuzje. Bardzo się boję. Nie mogę spać
-
Aniolkowa, matko teraz jeszcze gramatura doszla
Ja tego nie ogarniam. Zaczynam panikowac ze sie nie wyrobie.
chyba wiem co bys chciala uslyszeci trzymam za to kciuki bo wiem jak czlowiek o czyms marzy, to sie martwi czy to sie spelni.
Neharika, a co wyszlo na USG?
Mocno trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 23:34
aniołkowa mama lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Przepływ w tętnicy środkowej mózgu powinien być mniejszy niż 40cm/s. W piątek wynosił 28-29 a dziś nagle na granicy 39-42. Jeżeli jutro w Warszawie potwierdzi się ten wynik, tzn.że dziecko ma anemie i trzeba zrobić transfuzje dopłodową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 23:20
-
Dziekuje za mile slowa co do ubranek Malej.
Duzo ubranek mam rzeczywiscie z hm i piekne tez sa w kappahl i kupilam duzo ze znizkami 30%.
Na pewno cos jeszcze wynajde w kappahl.
Uwazam ze jakosc jest wyzsza niz w smyku i nizsza cena.
Kilka rzeczy mam troszke drozszych ale to na wyjsciai tez kupione ze znizka wiec warto bylo.
Jestem zauroczona kolorowymi spodenkami od polskich projektantow za calkiem przyzwoite pieniazki - nie pamietam nazwy firmy wiec jutro sprawdze i dam znac. Ja mam kilka a wzorow i kolorow bylo kilkanascieMilka1991 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Neharika, czyli na razie przeplywy na granicy. Moze nie bedzie tak zle.
A jest jakies ryzyko podczas transfuzji?
Antonelka zazdraszczam zakupowneharika lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
aniołkowa mama wrote:Martwię się jutrzejszą wizytą, oczywiście tym żeby dzidzia była zdrowa ale też (głupia jestem) tym że się rozczaruję płcią... myślałam, że mnie wszystko jedno ale jednak jest taka bardziej wymarzona opcja. To pewnie źle, że tak sobie myślę... (nie zdradzę do jutra co bym chciała usłyszeć
).
Aniołkowa,
Absolutnie nie miej do siebie pretensji o to, że masz takie myśli! To jest całkowicie normalne i naturalne. Zdecydowana większość ludzi oczekujących na dziecko ma jakieś delikatne preferencje wobec płci (dotyczy to zarówno matek, jak i ojców), tylko tego po prostu nie mówi się na głos. Przyjęło się, by ukrywać takie myśli, bo jest takie odczucie, że jak ktoś powie, że woli chłopca, to pewnie potem inni pomyślą, że mniej kocha dziewczynkę. A tak nie jest. Bez względu na to, jaką ma się preferencję, jak tylko pozna się faktyczną płeć, to człowiek zaczyna kochać to swoje konkretne dziecko nad wszystko. I szybko się zapomina, że miało się jakiekolwiek oczekiwania.
Więc to nie jest źle, że tak myślisz! To jest naturalne. I statystycznie rzecz biorąc, większość osób ma dokładnie tak, jak TyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 23:41
Jagah, aniołkowa mama, Milka1991, sallvie lubią tę wiadomość
-
Neharika,
Jesteśmy jutro z Tobą! Liczę na to, że okaże się, że skoro wynik jest blisko granicy, to sytuacja jest lepsza niż mogło się wydawać. I że sprawy się ułożą dobrze.
Jak tylko będziesz mogła, daj znam znać. Będziemy z Wami myślami cały czas.neharika lubi tę wiadomość