Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Annak, zgadzam się, ja marzyłam o córce od zawsze, kiedy dowiedziałam się, że będzie syn, czułam się kompletnie zagubiona. Jak ja wychowam syna? Nic nie wiem o małych chłopcach! Ale teraz nie wyobrażam sobie, żeby moje małe szczęście było kimkolwiek innym niż jest
Za to teraz w brzuchu córka, a ja się czuję tak samo zagubiona. Przecież nie mam doświadczenia w wychowywaniu dziewczynek!
neharika, aniołkowa mama, kasieniaczek, Milka1991, Aga1991 lubią tę wiadomość
-
Yammi,Nutella,lis87 Gratuluję udanych wizyt
Jagah trzymam kciuki żeby Orzeszek się ujawnił.
Neharika trzymam za Was kciuki żeby było wszystko ok.
Wszystkim jutro wizytującym życzę powodzenianeharika, Jagah, nutella_ lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, dam znać. Jeżeli przepływ będzie na granicy to transfuzji nie będzie w tym tygodniu tylko w następnym, to będzie już nieuniknione, najlepiej żeby przepływ był w granicach takich jak w piątek, Ale wczoraj lekarz był pewny tego co mierzy.
She Wolf tak ryzyko jest ogromne może się zdarzyć wszystko. -
Ja marzyłam o drugiej córce, tym bardziej, że gin mówił, że wygląda mu na dziewczynkę. A na połówkowych wyszedł chłop jak dąb. Jak wyszłam to się popłakałam i zadzwoniłam do kuzynki a ona myślała, że coś nie tak wyszło w badaniach jak mnie usłyszała. Teraz już się oswoiłam z tym faktem i jest ok
neharika, aniołkowa mama lubią tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:hej
w końcu mam prądno cały dzień wyjęty z życia...
od czego by tu zacząć
Kjopka gratuluję zakupu, niech Ci się dobrze wozi, fajnie że masz już wózek na stanie, spory problem z głowy
Co do wyprawki to mnie też nie stać na kocyki za 150 zł, czy bujaczki za 400 zł, no niestety w moim przypadku jak się chce mieć swój domek to trzeba być oszczędnym. Myślę, że Kornelka będzie mi w przyszłości bardziej wdzięczna za swój własny pokój w domu i kominek w salonie, aniżeli za ubranka, czy zabawki, których i tak nie będzie pamiętaćCo nie znaczy, że jakbym nie miała budowy na głowie, to bym nie brała, co mi w ręce popadnie. Zazdroszczę dziewczynom, które mogą kupować różne rzeczy nie patrząc na cenę...
Antonelko piękne te rzeczy które pokazujesz z tych sklepów, szalej, szalej i dawaj nacieszyć okoteż będę starała się kupować rzeczy nie typowo "różowe" i jarmarczne, a takie bardziej oryginalne i stonowane
widzę w Twojej kolekcji sporo rzeczy z h&m, czyli na moją kieszeń, nie wiedziałam, że mają takie cudeńka, muszę tam zajrzeć przed świętami
Angelika to będzie Bartosz czy Bartłomiej? bo nie wiem jak wpisać na pierwszej ?
annak otwieraj szampana za rozpoczęcie tysięcznej stronywydaje mi się, że 2000 stron to będzie dla nas pryszcz
Monika34 u mnie w mieście ratowało się ostatnio maluchy z 24tc, jeden maluszek zmarł na drugi dzień, a drugi dalej walczy...są naprawdę mega spore szanse, że maluch od 24tc przeżyje
A ja byłam dziś u kuzynki, która jest położną w szpitalu, niestety nie w tym w którym będę rodzić. Dowiedziałam się mnóstwo rzeczy z pierwszej ręki, ale nie będę Wam tu pisać bo pewnie i tak macie wyrobione zdanie na różne tematyobiecała mi różne próbki i gadżety, a teraz dostałam mnóstwo broszur, katalogów i poradników
będę jutro miała co czytać...
Jejciu jestem padnięta, ledwo dotrwałam do końca, idę spać, do juterkaneharika, Milka1991, Omon lubią tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Jedziemy. Jest duża mgła, córeczka została w domu moich rodziców i pilnuje ją moja teściowa. Ja w 19T już byłam pewna z moich przeczuć ze to dziewczynka. Alicja. Jak mi dr powiedział że chłopiec, to mimo że jest świetnym specjalistą, to myślałam że się pomylił. Ale bardzo bardzo się cieszyłam. Teraz już badanie genetyczne potwierdza że to chłopiec, nie ma wątpliwości.
-
pierwszy raz nie śpię od 5 z głodu ;p już zjadłam 3 kanapki i płatki na mleku. rośnie Anielka rośnie
Nehrika trzymam za Was kciuki! koniecznie daj znać po badaniu!
co do płci - ja od zawsze marzyłam o córce, ale na usg połówkowym byłam gotowa usłyszeć, że chłopak, nawet miałam z tego powodu dobry humor, że los spłata mi takiego figla ;p że od początku słyszę córeczka, a teraz zobaczę siusiaka. każdy ma jakieś preferencje, nawet głęboko ukryte w podświadomościale jak się dziecko urodzi, to chyba te nasze preferencje schodzą na daleki daleki plan
neharika, Omon lubią tę wiadomość
-
Hej:) Wczoraj byłam na wizycie. Synek jest zdrowy, wszystkie pomiary w porządku. Powodzenia dla wszystkich wizytujących w dniu dzisiejszym:)trzymam kciuki za wasze dzieciaczki:*:*
IGA.G, Donia12, agadana, kahaśka, nutella_, Antonelka, Niebieskaa, kasieniaczek, neharika, Lokokoko, Taśka22, pati87, Peg, Milka1991, niania.ogg, Aga1991, lis87, sallvie, She Wolf, koniczynkaa, Kjopa3, Teklaa lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Hej dziewczyny ! W końcu mam dostęp do internetu po wiatrach ktore kilka dni temu nas nawiedziły
Powodzenia dla wszystkich wizytujących - sporo was
Widzę ze temat płci - u nas bajpierw miała byc dziewczynka (pogodziłam sie z tym chociaz wewnętrznie chciałam synka). Mam chrześniaczkę mała i traktuje ja jak córkę wiec jakos tak. A tu ostatnio wyszedł chłop jak dąb
Nialam was kiedys pytać czy macie takie wrazenie jak chodzicie napiętej skory na brzuchu, jakby wzięty brzuch ? Jak leżę jest ok, ale wstaje i czuje ze mam brzuch takie dziwne uczucieneharika lubi tę wiadomość
-
piekne macie te wyprawki:) Ja nie mam nic tzn mam po synku lozeczko bujaczek i inne cuda a nic na dziewczynke macie plany porodu super . a ja z dnia na dzien modle sie i dzikeuje za kolejny ze ja czuje ze kazdy dzien przybliza mnie do porodu. u mnie jak nie urok to sraczka . nie wspomne o tych wmowionych sobie wodach plodowych czy malej mojej wadze ale wczoraj mialam dzien drapania sie. normlanie az mi takie czerwone na nodze Od drapania wyszlo. wszystko mnie sswedzialo doslownie wszystko na domiar zlego zjadlam jabllo i zdretwiala czyspuchla juz sama nie wiem mi dolna warga. cholestaza-nie ostatnie badania na nia tydzien temu robilam juz 3powtarzalam.
gestoza -niby bialko w moczu mam ale w normie cisnienie 90/50 co Ja wyklucza i zero wymiotow. zostaje silne ucxlenie na heparyne ale tego zmienic nie moge musze brace moje ddimery 15000nie mam szans na odstawienie. macie inne pomysly ?
malinowski mowi ze uczulenie ale one sie poglebia. ..lekow nie zmniejszy.
albo sucha skora ale.uzywam oliwki co najbardziej nawilza ? czasem jest dzien ze nic nie czuje a czasem idzie sie zadrapac i Od razu miejsce nabrzmiale jest jak przy gestozie chyba. wszystko kontroluje ale wskazuje na uczulenie na heparyne. niestety tylko Ja to mamMisiu2017 lubi tę wiadomość
Monika34 -
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsza wielką kumulację i czekam z niecierpliwością na wieści.
Neharika - mam nadzieję że jest lepiej niż myślisz!
Weszłam wczoraj do h&m. Było całe mnóstwo przecen! Kupiłam sobie np spodnie za 50 zl. Ciążowe rzecz jasna. Jakby mi kiedys brzuch urósł to będą jak znalazł
Kupiłam tez Mikolajowi dwie bluzeczki z krótkim po 10 zl. On teraz lata z krotkim i w bluzach wiec jak znalazłAntonelka, neharika, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Monika ja pisałam już o moim przypadku swędzenia, okazało się, że mam uczulenie na olejek którym się smarowałam. robiłam już badania krwi, myślałam, że to cholestaza. tak swędziało, że usiedzieć nie mogłam... jak kupiłam krem hipoalergiczny Pharmaceris to przeszło...
-
Monika - jest balsam z emolium. Właśnie na bardzo sucha skórę i na drapanie. Mnie pomaga. Nazywa się trojaktywna emulsja do ciała.
O takie coś :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0090251d573b.jpg
Przepraszam za zdjęcie w druga stronę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 07:51
-
Cześć dziewczyny. Dzięki za opinie na temat płci. Dziś się podzielę tą wiaodmością mam nadzieję.
Miałam okropną noc. Nie spałam prawie w ogóle. Miałam tak realistyczny sen, że poroniłam, że jak się zbudziłam to szukałam krwi... jestem przerażona. Mam nadzieję, ze to tylko nadmiar hormonów + stres. Muszę się zbierać, niedługo autobus i do lekarza.Donia12 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]