Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieskaa wrote:Aniołkowa mamo, cudne wieści:* Ty ja i Milka mamy małe brzuszki bo w nich mieszkają małe dziewczynki
ekhm, przepraszam, ale zapomnialas o moim Cukiereczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 13:00
Niebieskaa, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Jagah dzięki za opinię. No procenty wiem, że ładne. Dawki sama zmieniać nie będę. Jak coś to dzwonię do znajomej endo ale poczekam do piątkowych wyników. Jakby co mam w domu dawki od 50 do 150 więc mogę zmienić z miejsca
Mam nadzieję, że to ok. uuff. Jesteście najlepsze.
Ciuszków już trochę kupione ale te różowe takie mdłe w sklepie, kupiłam 1 różowe żeby nie byłoa inne dziewczyńskie ale kolory uniwersalne. To chyba jednak bardziej mój styl.
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Jagah wrote:nutella- pokaz foteczke, oczka daj nacieszyc
[zjecie]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 21:08
sallvie, Antonelka, karolyn, Jagah, aniołkowa mama, IGA.G, koniczynkaa, Reni1982, Korcia, Justyna Sz, She Wolf, neharika, Aga1991, lis87, Peg, Jastin76, vitae13, Yammi, kahaśka, Milka1991, pati87, Donia12, ilae, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
neharika wrote:Teraz właśnie jadę do domu z walizką, nie muszę zostawać w szpitalu, za tydzień jedziemy do Warszawy na pobranie krwi a za dwa tygodnie na usg. Jestem szczęśliwa, mimo że fotoradar właśnie nam zrobił zdjęcie. Mówię do męża że to pierwsze wspólne zdjęcie naszej trójki
Ale co generalnie powiedzial lekarz? Jaki plan maja?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Ja tez przeczuwalam u Ciebie dziewczynke;)
Niebieska rozumiem Cieja nie wyobrazam sobie siebie w roli mamy dwoch corek. Pracuje w przedszkolu i zawsze mnie do chlopakow ciagnelo w sensie ze synka.koniecznie chcialam miec:) aczkolwiek najwazniejsze zdrowie
))
Poza tym faceci w zyciu maja lepiej;)
Rozmiar w plcia nic wspolnego nie ma hehe:) moje kolezanki maja corki i wszystkie mialy duzo.wieksze brzuszki od mojego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 13:03
aniołkowa mama lubi tę wiadomość
-
No własnie karolyn, każda z nas ma jakies wyobrażenia i marzenia, a jak przyjdzie co do czego to miłość jest silna bez względu na płeć
gdyby przy porodzie okazało sie, ze Marianka to Antoś to i tak będę płakać ze szczęścia.
No jasne ze rozmiar nie ma nic wspólnego z płcią, tylko sobie tak żartuje:) podobnie jak to ze mama mająca mniejszy brzuch moze urodzić cięższe i większe dziecko niż mama z dużym brzuchem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 13:06
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
karolyn- to prawda, facet ma w zyciu latwiej, i sorry za bezposrednosc - taniej mozna go ubrac
Dla dziewczyn potrzebnych jest mnostwo rzeczy, sukienki, rajstopy, biustonosze, no kumacie sprawe
Niebieskaa- acha, maly brzuch i duzy cycuchPod moim wykresem jest zdjecie z 20tc. Ale to nie ma znaczenia, chyba dzisiaj na spole z aniolkowa mama przelamalysmy tendencje siusiakowe
nutella- masz prawdziwa Gwiazdeczke w domu, uroczaI te oczka tak wesolo sie smieja, ojj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 13:10
nutella_, Omon lubią tę wiadomość
-
Jagah wrote:karolyn- to prawda, facet ma w zyciu latwiej, i sorry za bezposrednosc - taniej mozna go ubrac
Dla dziewczyn potrzebnych jest mnostwo rzeczy, sukienki, rajstopy, biustonosze, no kumacie sprawe
Niebieskaa- acha, maly brzuch i duzy cycuchPod moim wykresem jest zdjecie z 20tc. Ale to nie ma znaczenia, chyba dzisiaj na spole z aniolkowa mama przelamalysmy tendencje siusiakowe
nutella- masz prawdziwa Gwiazdeczke w domu, uroczaI te oczka tak wesolo sie smieja, ojj
Buahaha u mnie tak samo, mały brzuch i duzy cyc haha
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Vitae, z niecierpliwością będę czekać na recenzje kolekcji Pinokio. Na empiku fajne te ciuszki i za małe pieniążki
Jestem mega szczęśliwa tylko to TSH... jestem zła bo to wynik sprzed miesiąca więc nie wiadomo jak jest teraz. Zobaczymy w piątekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 13:19
vitae13 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Venice wrote:Czy któraś z Was zamawiała coś z DREMCO? Jestem ciekawa jakości tych rzeczy.
Antonelka nie wiem czy zauważyłaś..pytałam o zdjęcie nr 53
To bobo wear - kupilam na targach ale maja tez na pewno cos w necie. Chyba 40 zl placilam
Zobacze pozniej czy mam na metce jakis namiar na nich. Na razie jestem uziemiona na dole w domu bo na gorze panowie szaleja z malowaniemwiec tam nie wchodze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 13:26
niania.ogg lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
W ogóle tak mi się zebrało... Gdyby nie Wy nie doszłabym o zdrowych zmysłach tak daleko :*:* Dziękuję!!! I byle do kwietnia.
Jesteście kochane, nejlepsze i w ogóleJustyna Sz, neharika, sallvie, Antonelka, Milka1991, Lokokoko lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]