Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka my mamy podobnie z losowaniem, z tym, że nawzajem z mężem kupujemy sobie oddzielnie prezent
w tym roku mam łatwo bo dwa portfele i pasek
ciekawe czy nasza Anielka już coś dostanie
ja na odwrót, nie lubie margaryn, tylko masło śmietankowe. innego nie zjemMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Yammi ja wczoraj też na olx coś tam kupiłam. .za 110 zł. Chyba 80 szt. Pan ma.mi wysłać pocztą bo to nie z mojego miasta. A dzisiaj wracałam z aktem małżeństwa z urzędu i patrze a tu tesco
wsiadlam wiec i poszłam popatrzeć na wyprzedaże. No i kupiłam dwie rzeczy dla malutkiej
tylko ciii. Nie mowie temu panu co ze mną mieszka
IGA.G, ilae, Omon, mamaaniołków3, neharika lubią tę wiadomość
-
Milka fajnie macie z tym losowaniem. Ja zawsze uwielbiałam robić prezenty ale w tym roku jesteśmy z dala od rodziny więc dostaną ode mnie prezenty za pośrednictwem allegro
niezbyt fajnie ale brat jest wciągnięty w pomysł i będzie wszystko na niego i on pakuje ;p
Tekla, co do prezentu nie pomogę bo mój mąż sam sobie wybrał i to dość drogi ale niech sobie ma póki małej jeszcze nie ma na świecie. Potem pewnie małą będzie rozpieszczał a nie o sobie myślałMilka1991 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Ja tez mam urodziny przed świętami. 2 dni przed. Zawsze jeden prezent od rodziców dostawałam
Teraz o prezentach jeszcze nie myślałam. Mamie tylko podpowiedziałam żeby chłopakom moim kupiła piżamy. Sa tez bym chciała ale taka jak sobie ostatnio kupiłam - rękaw na 3/4 tym razem. Tylko ona więcej będzie kosztować niż te piżamy chłopaków razem wzięte.
Tak sobie myślę że skoro już mam włosy od fryzjera to może bym się umalowala i pojechała zrobić zdjęcie do dowodu? I paszportu? -
aniołkowa jaki prezent dla Męża ???
Donia kurde dobry pomysł żeby bliskim mówić co potrzeba dla maluchów, genialne, też tak będę robić
Załatw sprawę za jednym zamachem, jeśli naszła Cię taka myśl, bo później nie będzie Ci się chciało
Ja tak już półtora roku wyrabiam nowe prawo jazdy -
IGA.G wrote:ja już mam na przyszły rok cztery wesela - chyba nie damy rady pójść, na dwa pierwsze na pewno, bo dwa mamy w maju
szkoda bo to moich dobrych koleżanek, na ślub tylko pójdziemy. następne dwa w sierpniu, to może się uda
A propo wesel...my mamy u znajomych w lutym,to bedzie 8 miesiac, myslicie ze to dobry czas na takie imprezy? Dodam, że mamy ponad 300 km w jedną stronę..
Muszę dać znać czy będziemy a ja się waham..Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Wszystko ok.
Corcia będzie:)Aga1991, Reni1982, Justyna Sz, koniczynkaa, sallvie, Korcia, lis87, IGA.G, Taśka22, ilae, Jagah, Peg, kahaśka, kasieniaczek, nutella_, Milka1991, Kleopatra, Teklaa, atat, Donia12, Szczęśliwa Mamusia, misKolorowy, niania.ogg, sunshine, vitae13, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Aniołkowa co tam zakupilas?
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Hej dziewczyny gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze !!
Może Was zainteresuje. Znalazłam stronkę gdzie przesyłam nieużywane ubranka i robią z nich misia dla maleństwa. Oto stronka: http://twojazszywka.pl/
Ja się chyba skuszę, tylko ubranka muszę przejrzećTaki miś to coś fajnego. Nikt nie będzie mieć identycznego..
:D Dla mnie fajna sprawa
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
IGA.G wrote:Milka my mamy podobnie z losowaniem, z tym, że nawzajem z mężem kupujemy sobie oddzielnie prezent
w tym roku mam łatwo bo dwa portfele i pasek
ciekawe czy nasza Anielka już coś dostanie
ja na odwrót, nie lubie margaryn, tylko masło śmietankowe. innego nie zjem
To dokładnie tak jak my Iga
mamy losowanie, ale z lubym kupujemy sobie osobno wzajemnie po prezenciku -
hej dziewczyny:) u mnie w rodzinie od mamy strony robimy wszystkim prezenty, takie do 20 zł symboliczne żeby każdy coś na wigilii pod choinka znalazł. Dzieki temu dostaje zawsze kilka prezentów. W tym roku z mężem chcemy dostać jeden wspólny prezent żeby wszyscy się złożyli. Chcemy elektroniczna nianie. Ja tez mężowi mam zamiar kupić portfel i jakiś ładny elegancki sweter lub koszule. Ja za to od męża chce szlafrok i ładna piżamkę- już wszystko pod katem porodu. Lubie praktyczne prezenty....
Rodzice tez maja nam kupić jakieś praktyczne prezenty tylko musimy jeszcze je wymyslec:)
Milka1991, Donia12, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Reni A myślisz, że będziesz się czuła na siłach?
Te 300 km w jedną stronę to jednak męczące bardzo musi być, tym bardziej w tak zaawansowanej ciąży. Ja chyba osobiście bym nie pojechała, co innego gdyby było to wesele w rodzinie człowiek by może się zmusił pojechać ale do znajomych raczej nie. W październiku odmówiłam wieczoru panieńskiego a był to dopiero 14 tydzień. Na weselu w 15 tygodniu też nie szalałam jakoś za bardzo, szybko się męczyłam po tańcach. Ale byłam też po szpitalu gdzie kazano mi się oszczędzać więc to druga sprawa
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Aga! Zakochalam sie w tych miskach! Ktos mial swietny pomysl na interes. Az zaluje ze nie potrafie szyc
Aga1991 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Jastin76 wrote:Nutella cale szczęście dla Was ❤
Monika
Nieeee , trzy wkładki to było extremalnie jednorazowo i jazda na IP. Kupiłam wkładki i ciut się odbarwila wiec po kropelce ale się sączą, zresztą sam fakt nie przybywania wód o tym świadczy.
a od kiedy mialas malo wod? ja w 20tygodniu mialam ponoc w normie afi 12Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 12:48
Monika34 -
sallvie wrote:Reni A myślisz, że będziesz się czuła na siłach?
Te 300 km w jedną stronę to jednak męczące bardzo musi być, tym bardziej w tak zaawansowanej ciąży. Ja chyba osobiście bym nie pojechała, co innego gdyby było to wesele w rodzinie człowiek by może się zmusił pojechać ale do znajomych raczej nie. W październiku odmówiłam wieczoru panieńskiego a był to dopiero 14 tydzień. Na weselu w 15 tygodniu też nie szalałam jakoś za bardzo, szybko się męczyłam po tańcach. Ale byłam też po szpitalu gdzie kazano mi się oszczędzać więc to druga sprawa
No właśnie też myślę, że nie bardzo taka impreza...ale szukam jeszcze potwierdzenia u WasTo w sumie bliska koleżanka...ale może zrozumie?
Ja też od początku się oszczędzam, juz 2 x byłam w szpitalu...Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
dziewczyny bede miala do sprzedania kilka rzeczy dla dziewczynki poniewaz dostalam nowe rzeczy od cioci jak jeszcze nie wiedziala ze bedzie u mnie chlopczyk. Ciocia pracuje w bardzo dobrej polskiej firmie z odzieza niemowleca "Sofija" to jest ich strona : https://sofija.com.pl/.Jak wpiszecie w google sofija ubranka to bedziecie mogly poogladac ich ubranka. Ceny ciuszków sa drogie, ale ja bede chciala sprzedac za niskie ceny, bo chce po prostu w zamian kupić coś mojemu Mackowi. Z tego co pamietam mam piekny pajacyk na ocieplinie idealny na wyjscie ze szpitala, jakies body, polspiochy i wiele innych.Wszytsko jest z bawelny 100 % z polskich materialow. Mam tylko male rozmiary, chyba 56 i 62. Bedzie ktos zainteresowany bo nie wiem czy mam robic zdjecia i wstawiac??
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Justyna Sz wrote:dziewczyny bede miala do sprzedania kilka rzeczy dla dziewczynki poniewaz dostalam nowe rzeczy od cioci jak jeszcze nie wiedziala ze bedzie u mnie chlopczyk. Ciocia pracuje w bardzo dobrej polskiej firmie z odzieza niemowleca "Sofija" to jest ich strona : https://sofija.com.pl/.Jak wpiszecie w google sofija ubranka to bedziecie mogly poogladac ich ubranka. Ceny ciuszków sa drogie, ale ja bede chciala sprzedac za niskie ceny, bo chce po prostu w zamian kupić coś mojemu Mackowi. Z tego co pamietam mam piekny pajacyk na ocieplinie idealny na wyjscie ze szpitala, jakies body, polspiochy i wiele innych.Wszytsko jest z bawelny 100 % z polskich materialow. Mam tylko male rozmiary, chyba 56 i 62. Bedzie ktos zainteresowany bo nie wiem czy mam robic zdjecia i wstawiac??
ja chętnie te na rozmiar 62 bym zobaczyła co tam masz