Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lis teraz jak to napisałaś to aż się przeraziłam. Niektóre z nas są już w 24 tygodniu i kto wie co nas czeka... Kto wie czy już od przyszłego miesiąca (lepiej nie) ale zaczniemy powoli witać na świecie nasze szczęścia...
Lepiej jednak żebyśmy wszystkie szczęśliwie dotarły do terminówKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ja tez sie przestraszyłam. I tak jak dzisiaj sobie folgowalam po domu, tak położyłam sie plackiem na kanapie i bedzie sie nie ruszam, tylko toaleta. Niech te nasze dzieciaki tak sie nie spiesza. Oby moj szew dał rade utrzymać mojego synka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 17:02
-
Ilae, przepraszam no ale nie mogłam się oprzeć
Nawet mąż powiedział, że bardzp ładne a wczoraj wyobraźcie sobie, że połowa ciuchów którą kupiłam małej mu się nie podobała... no żesz...
następnym razem on idzie na zakupy.
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Kordonek nie bój żaby, nie zjełczeje
To muszę poczytać o tym cukrze, bo może bezsensownie za niego przepłacam w takim razie i to tylko pic na wodę fotomontaż
Dziewczyny nie wiem czy pisałyście o tej stronce, znalazłam ją przypadkiem, mają super jakościowo rzeczy i nie mega hiper drogie:
https://paisley.pl/
Ja się na pewno skuszę na otulacz do wózka,
-
Pytasz o te od Justyny czy te co kupiłam wczoraj po wizycie? Tych od Justyny nie mam jak wrzucić bo zdjęcia na maila dostałam a jest ich sporo więc zaspamuję forum, a te z wczoraj to zrobię najwyżej potem zdjęcie bo na razie obiado-kolacja mi się smaży
ale z wczoraj to h&m i c&a kilka sztuk.
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
ilae wrote:Justyna pisała, że około 18 będzie wrzucać jakieś zdjęcia, więc czekałam na 18...
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Misiu mnie to krocze strasznie boli
wbrew pozorom jak się rozchodze to jest trochę lepiej ale w nocy zmiana pozycji to łzy w oczach
A co do ciuchów to hm dziecięcy polecam bardzo, mają dobra jakość i nie spieraja się po jednym praniu. Do tego mają fajne wzory i ceny są ok. W porównaniu np do coccodrillo, tam polecam kupować na wyprzedażyMisiu2017 lubi tę wiadomość
-
Misiu2017 wrote:Witam Was dziewczyny , ja sobie mały spacerek dzis zrobiłam i czułam jak mnie biodra bolą
tez macie takie uczucie ?
Misiu2017 lubi tę wiadomość
-
Yammi wrote:Któraś pisała ostatnio o piżamie z Esotiq. Akurat dostałam smsa z informacją o rabacie -30% na wszystko poza perfumami do 15.12. W salonach i w sklepie internetowym (kod X30).
Ja pisałamDzięki! Może uda mi się jeszcze wykorzystać kartę podarunkową na której naliczyli mi poprzedni rabat
-
Mam pytanie z innej beczki...o perfumy...
Uwielbiam Coco Chanel Mademoiselle, no ale na orygianlne mnie teraz nie stać, czy któraś z Was też lubi ten zapach i wie gdzie można dostać coś podobnego, testery, identyczny zapach...?Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Przy wyprawce u mnie aktualnie temat: śpiworek. I tak się zastanawiam czytając tryliard stron.
Śpiworek do spania: rozmiar 74 (pewnie na poczatku będzie spała w rożku potem śpiworek)
Śpiworek do wózka (z minky lub owczą wełną) do gondoli 90x40cm- podobno starcza na 12-15 miesięcy (w tym do potem przekładam do spacerówki).
Co tym myślicie?Czy w ogóle śpiworki do wózka sobie darujecie? Niektórzy piszą, że te osłonki i kocyki wystarczają...
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]