Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga1991 wrote:Hej wszystkim
Dlugo mnie nie było i chyba Was nie nadrobię. Od piątku leze w szpitalu. Na poczatku z podejrzeniem wyrostka ale chirurg mnie troche uspokoił,ze raczej go nie zobacze. Teraz podejrzenie kołki nerkowej tylko nerki mam czyste...wczoraj mialam taki atak,ze szkoda mówić. Od rana leze i odpukać nic nie boli...byle tak pozostało bo nigdy stad nie wyjde. Codziennie płacze ze musze lezec i byc sama(trzymam sie przy mezu aby bardziej sie nie martwił) Synkowi na szczescie nic nie zagraża. Kopie,jest bardzo aktywny wg pani Doktor
Strasznie chce wracac do domku
Ja w pierwszej ciąży też leżałam 10 dni w szpitalu bo miałam ataki kolki nerkowej, lekarze w nerkach nic złego nie widzieli , dziecku nic nie zagrażało okazało się że dziecko jest jakoś tak ułożone , potem sie przekręciła i do końca ciązy był już spokoj -
Dziewczyny mam do was pytanko nawet nie wiem jak to nazwać, nie wiem czy to są skurcze? Pojawiają się zazwyczaj wieczorem brzuch jest miekki ale od środka na dole brzucha jakby mnie coś spinało , to nie boli ale takie dziwne uczucie , spina od środka na dole brzucha i puszcza tak kilka razy i spokój. Ma może któraś z was podobnie bo nie wiem czy to coś groźnego czy to normalne.
-
Niebieska zobacz czy odpowiada Tobie taka zabawka/termoforek lullalove MR B.
Brzydactwo ale hit - kolory wyrazne, ma trzy metki, nozke szeleszczaca.
http://sklep.lullalove.com/superzabawka-mr-b
Ja poki co zabawek nie kupilam zbytnio: mam dwa gryzaki sophie, misia szumisia i dwie maskotki do ozdoby no i tego potworka.
Niebieska kupilam tez bujak BB - Niebieski.
Apteke chyba zalicze za jakis czas. Mnie jeszcze sporo zakupow zostalo ale dozuje sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 09:26
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dusia86 wrote:Dziewczyny mam do was pytanko nawet nie wiem jak to nazwać, nie wiem czy to są skurcze? Pojawiają się zazwyczaj wieczorem brzuch jest miekki ale od środka na dole brzucha jakby mnie coś spinało , to nie boli ale takie dziwne uczucie , spina od środka na dole brzucha i puszcza tak kilka razy i spokój. Ma może któraś z was podobnie bo nie wiem czy to coś groźnego czy to normalne.
Dusia a mlze to Dzidzius przmsieszcza sie?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dusia, bierzesz magnez? Takie coś do 10 razy dziennie jest normalne wg mojego lekarza. Macica ćwiczy
Jakby trwało długo jednorazowo (np. kilka minut, u mnie to trwa z 15 sekund) lub było bardzo częste lub nie odpuszczało po zmianie pozycji (jak tak masz spróbuj przekręcić się na bok lub pospacerować) to wtedy mogłabyś się zacząć martwić.
karolyn lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Antonelka wrote:Niebieska zobacz czy odpowiada Tobie taka zabawka/termoforek lullalove MR B.
Brzydactwo ale hit - kolory wyrazne, ma trzy metki, nozke szeleszczaca.
http://sklep.lullalove.com/superzabawka-mr-b
Ja poki co zabawek nie kupilam zbytnio: mam dwa gryzaki sophie, misia szumisia i dwie maskotki donosoby no i tego potworka.
Niebieska kupilam tez bujak BB - Niebieski.
Apteke chyba zalicze za jakis czas. Mnie jeszcze sporo zakupow zostalo ale dozuje sobie
ooo na Antonelke zawsze mozna liczyc, dzieki! zaraz obczajam. ooo oby bujaczek sprawdzil sie u naszych ksiezniczek. Jeszcze mam troszke zakupow:) ale jak jade do Polski to zrobilam dwa wielkie zamowienia w aptece...ostatnio zrobilam research w norweskich aptekach i albo te mamy nie uzywaja polowy tych gadzetow i innych pierdol co polskie mamy,albo maja jakies inne magiczne sposoby. Kupilam takie glowne rzeczy plus wszystko co potrzebne z apteki, ale nie mamy jeszcze np. fotelika, tym zajmuje sie maz, ja nie mam pojecia jaki ma byc.Antonelka lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
ilae wrote:Nutella, na aliexpress wszystkie zamówienia są widoczne po zalogowaniu? Zamówiłam komplecik, kasę z konta mam zablokowaną,a w zamówieniach nigdzie nie ma tego kompletu, który zamówiłam
a
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 09:20
-
Dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale noworodki nie widzą na początku zbyt... dobrze. I z odległości 30-40 cm. Polecają zabawki czarno- białe. No i nic do rączki nie weźmie. Dopiero coś po 3 miesiącu
-
nutella_ wrote:Dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale noworodki nie widzą na początku zbyt... dobrze. I z odległości 30-40 cm. Polecają zabawki czarno- białe. No i nic do rączki nie weźmie. Dopiero coś po 3 miesiącu
Tez tak slyszalam stad ten potowrek jest bialo-czarny-czerwony
A jak to jest z tymi matami edukacyjnymi? Kiedy dziecko na niej bawi sie?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka- moja córka dopiero od 5 miesiąca miała wyraźne zainteresowanie matą, a dotychczas wystarczało jej kilka gadżetów w lezaczku, no i świat na rączkach rodziców
Z zabawek bardzo polecam LAMAZEMamy rybkę, teraz dokupie również motylka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 09:50
Antonelka lubi tę wiadomość
-
Antonelka wrote:
A jak to jest z tymi matami edukacyjnymi? Kiedy dziecko na niej bawi sie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 09:50
-
Wlasnie, tez sie zastanawialam nad mata edukacyjna, bo zdaje sobie sprawe, ze nie uzyje jej od razu, ale czas tak szybko leci, ze chetnie w cos takiego sie wyposaze skoro i tak moze sie juz przydac dla dziecka w wieku kilku miesiecy.
A ksiazki ?
Mozecie mi polecic jakies ksiazki? nie interesuje mnie temat ciazy ani porodu, tzn interesuje, ale mam jedna ksiazke nt ten temat i sporo juz przeczytalam..ale mam na mysli ksiazki nt rozwoju dziecka itd. W domu mam wielka ksiege nt psychologii rozwojowej, ale szukam jednak tego tematu ugryzionego w inny sposob:)
na razie mam i czytam: najszczesliwsze niemowle w okolicy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 10:00
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Aga trzymaj sie tam.
Niebieska, moze sklepy po prostu zamawiaja od tych samych producentow co Ali. Albo po prost z. Ali. Zobacz jaka maja przebitke. To sie musi oplacic.
Neharika, wlasnie czytam o tym duzo ale wydaje mi sie troche skomolikowane. Moze jak dostane maszyne i zaczne ja obslugiwac to mi sie rozjasni
Loko, recznie tez mozna szyc, ale to pewnie zajmuje duzo czasuneharika lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty