Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniołkowa Cieszę się, że z Tobą i córeczką wszystko dobrze !!
Ale masz zgrabny brzuszek, gdzie Ty tą córkę mieścisz
A to my 6 vs 22 tydzień
Taśka22, Milka1991, Jagah, IGA.G, kasieniaczek, mamaaniołków3, Reni1982, Omon, Donia12, lis87, Lokokoko, vitae13, kahaśka, Korcia, agadana, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ciekawostka informacyjna
Kiedys pytalam o material, ktory lepszy na recznik: welur vs frota, doczytalam temat i zdecydowanie FROTTA lepiej absorbuje i pochlania wode. Biore od razu wiekszy rozmiar, i polecam tez firme BabyOno (chociaz zakupy ich produktow wychodza taniej na allegro niz u producenta)
http://allegro.pl/babyono-okrycie-kapielowe-recznik-frotte-100x100-i6038975901.html
sallvie- zdecydowanie lepiej wygladasz z brzuszkiem
PS. obstawiam dziewczynke -
Hej Dziewczyny!!!
Dziś byłam na badaniu serduszka, ale moje dziecko znowu nie chciało współpracować, nie zmieniło pozycji, jednak lekarz jakoś sobie radził i jest ok. Widziałam pierwszy raz moje maleństwo w 3D i muszę się przyznać, że to bardzo wzruszająca chwila.Milka1991, sallvie, Krucha, Venice, Jagah, misKolorowy, karolyn, Misiu2017, Niebieskaa, She Wolf, Omon, neharika, Donia12, lis87, Lokokoko, Antonelka, pati87, Korcia, Kjopa3 lubią tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
Venice, kasieniaczek, sallvie, Jagah, Biszkopciki, Milka1991, misKolorowy, ilae, Reni1982, Misiu2017, Niebieskaa, Omon, neharika, ojejku, karolyn, IGA.G, Donia12, lis87, Justyna Sz, Lokokoko, sunshine, Antonelka, Korcia, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Jagah Dziękuję
Mam nadzieję, że trochę ciałka zostanie po porodzie i nie wszystko zrzucę bo sama się lepiej czuję z tymi dodatkowymi kilogramami
A co do płci, no wiadomo najważniejsze żeby zdrowe było ale mimo wszystko wolałabym synka. Większość ludzi mi mówi, że będzie córka. Tylko tata jedyny mówi "jak to idzie jakoś w parze z genetyką to masz taki brzuch jak mama z Michałem, więc jak patrzeć na brzuch to chłopak jak nic"
Biszkopciki Cudowny maluszek !!
Krucha Jaka laska z Ciebie !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 14:44
Biszkopciki, Krucha lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Jagah, mysle ze kwiecien to jesczcze chlodny miesiac duzo wiatru wiec apaszka sie przyda.
Co do recznikow mysle tak samo, sama nie lubie tych welurowych np szalfrokow wole frotte i kupilam rowniez z baby ono na allegro zestaw recznik z kapturkiem, plus trzy myjki i kaczuszki do wodyale pewnie dokupie ze dwa dodatkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 15:50
Jagah lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Różowy_Kordonek wrote:a mnie sallvie wygląda na chłopca
Brzuszek podobny do mojego, więc co innego mogę obstawiać?
Lubię To !!Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
nick nieaktualny
-
Venice wrote:Milka i Karolyn wszystkiego najlepszego! Szczęśliwych rozwiązań i samych radosnych chwil!
Dziewczyny, która z Was ma założony pessar? Przepraszam, ale już nie pamiętam.
Lis a Tobie przy jakiej długości założyli szew? Czy dalej masz skurcze mimo szwu?
Ja jak poszłam na badanie połówkowe to było 18mm i rozwarcie. Przy zakładaniu szwu miałam 15mm i rozwarcie. Teraz szyjka ma 32mm i zamkniętaza tydzień w czwartek mam kontrole i mam nadzieje, ze sie to zmieni
Reni1982 lubi tę wiadomość
-
Wanda1986 wrote:Aha, Lis, nie wiem jak się zaparujesz na grzeszki przy cukrzycy, ale ja sądzę, że raz na kilka tygodni pomaga utrzymać równowagę psychiczną. Jeśli już nie będziesz mogła wytrzymać, to dziewczyny z poradni dały mi cynk że Knoppers albo Princessa zebra nie podnosi cukru. I jeszcze rogaliki 7days, ale w składzie nadzienia jest etanol więc nie tykam (na pewno w śladowych ilościach, ale w ciąży nie tykam alkoholu w żadnych ilościach). Sprawdziłam, najpierw połowę a potem całe i u mnie cukry ok 95 po takim grzeszku. To tak na czarną godzinę
Ja to ostatnio tyle grzeszę z rozpaczy, ze chyba nic mi juz nie pomoże -
Sallvie daje stowke na synusia!!!
))
Krucha, aniolkowa modelki!!!! Bieliznę ciążowa reklamować zgrabniary!!!
Sallvie ofc włączając Ciebie :***
Super wieści z wizyt!!
Ja kupiłam materiał minky na kocyk i jutro będę coś biedzicsallvie, neharika, aniołkowa mama, Omon lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Ja juz ze dwa dni temu też miałam brzuszek i miałam się wam pochwalić. Ale zniknal
No to znowu musze poczekać aż Lidka się ujawni i wtedy od razu zdjęcie!
U mnie waga -2.5. Wolałabym -13ale nie będę narzekać chociaż już 1.5 kg więcej od minimum ciążowego.
U internisty nie byłam. Wizyta na jutro ale dzisiaj w luxmedzie udało się wyhaczyc dermatologa wiec jak synek skończy zajęcia z integracji sensorycznej to kierunek luxmed.
Antonelka - też myślę że to związane jest z nadejściem mrozu ale jak mi to lekarz powie to będę bardziej pewna -
Jagah po mojemu to nasze dzieci w kwietniu nie będą miały jeszcze szyi
Milka sto lat!!! :*
Karolina dla Ciebie również :*
Kurcze ja w sobotę 31 urodziny miałam, także wolniej u mnie rozrod idzie
Biszkopciki śliczna dzidzia.
Krucha śliczna Tyjakie zgrabne nóżki!!
Salville ja też mam podobny brzuch z chłopakiem
W ogóle ostatnio na te Wasze chude brzuchy to w kompleks wpadłam zaczęłam się zastanawiać czy ja mam swój taki odluszczony? Czy o co chodzi!? To możliwe zw jednej macica jest wielkości grejpfruta a drugiej arbuza?
Dokładnie tak jak twarnieje macica przy orgazmietak samo twarnieje przy skurczach.
Biszkopciki, karolyn, Milka1991 lubią tę wiadomość