Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje za życzenia:)
My choinkę mamy sztuczną, mała;) co roku obiecuje męzowi żywą ale jestem pedantyczna, nie wyobrażam sobie ciąglych igiełek na podłodze.
Ubraliśmy już ją wczoraj z synkiem;)
Czytam co większość z Was ma dla swoich maleństw i mimo, że to moje drugie dziecko jestem daleko w polu;) po starszym synku zostały mi dwa ręczniczki, kilka pajacyjków, kołderka, dwie pościele, podusia... no i kosmetyki tez mam na bieżaco z racji tego, że D. ciągle uzywa takich płynów itp.
Także...malutko tego zostało:) z rzeczy które kupilam sa tylko na zdjęciu, więc jest marnie;) mm nadzieje rozkręcić się w styczniu
(zdjęcie kiepska jakość bo z telefonu)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3d105c21a1c.jpgJagah, sallvie, ilae, IGA.G, Justyna Sz, neharika, Omon lubią tę wiadomość
-
aniolkowa mama ja robie z tego przepisu z gotowej masy makowej raz zrobilam, raz ze swojej i obie wyszly pysznie nie sa suche
mozesz zrobic w piatek wieczorem
http://www.mirabelkowy.pl/2015/12/makowa-choinka-z-ciasta-francuskiego.html
Tak z tymi rybami tu ciezko polish shop nie przyjmuje zamowien do stycznia niestety ale jakos dam rade szrobuje znalezc jakas rybe nacalosc zeby przygotowacaniołkowa mama, neharika lubią tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Misiu2017 wrote:Iga moze mała sie inaczej ułożyła i dlatego tak czujesz ?
wcześniej miałam bardzo miękki. teraz ugina się pod naciskiem, nie jest bardzo twardy, tak jak ostatnio jak miałam raz skurcz. wtedy nie uginał się pod naciskiem. ale czuje taki dyskomfort
-
Karolyn ja niby mam ciuchy po synku ale 56-62 pozyczylam przyjaciółce do Francji a 68 kuzynka. Więc najpierw muszę to odzyskać. Chociaż najpierw to muszę się przeprowadzić, mieć nowa szafę i do niej dopiero wszystko poukładać. A to nastąpi najszybciej w marcu. Więc bądź co bądź poród przedwczesny nie może mnie sięgnąć
Aczkolwiek mam nadzieję że w tej ciąży urodzenia ok 38 tyg. Bo w poprzedniej po skończonym 41 zaczęłam wątpić czy ja w ogóle urodze
neharika lubi tę wiadomość
-
Witam przepraszam że się nie odniose do waszych wypowiedzi nadal was nadrabiam. Wczoraj mialam jeszcze 100stron a dzis po krzywej cukrowej juz 50:-)
Mam do was pytanko:
Czy wiecie co oznacza.za wysoki ciezar.wlasciwy moczu?
Norma to 1,015-1,030 a ja mam 1015 masakra reszta wyników ok dodam ze duzo pije i sikam jedynie czesto ostatnio mnie swedzi pochwa mimo clotrimazolum czy globulek dopochwowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 20:34
-
Hej dziewczyny próbuje Was nadrobić od wczoraj
Na razie jestem 10 stron do tyłu. Postaram się odpisać jak jeszcze będzie aktualny temat
Ja byłam dziś na połówkowych u bardzo fajnej dr. Wszystko super pokazywała i tłumaczyła. Nie nagrywała na płytkę ani na pendriva ale nie to najważniejsze było. Sporo zdjęć mamy.
Młody waży 523g starszy o tydzień, wszystko praktycznie odpowiada wielkością tydzień do przodu. Wszystko na miejscu,dobrze pracuje. Przepływy ok.,te moje w tętnicach macicznych też. Pierwsze zdjęcie potwierdzające płeć mamyBardzo się wiercił i trudno było uchwycić buźkę i rączki. Dr. stwierdziła,że bardzo mu nudno w brzuszku bo co chwilę kombinuje co tu zrobić
Wzięła ode mnie dane bo mieli badania naukowe na przepływy właśnie a z racji przyjmowania Cleaxane to mogę się załapać ale nie wiedziała czy jeszcze trwają. W ogóle pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić i bardzo się z tego cieszyła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac8aa25d4875.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e2ffb29a9df.jpg
A to pierwszy synek w 28tc wyglądał tak. Ja widzę różnice na buźce
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78db35a10a99.jpg
sallvie, Lokokoko, Jagah, Milka1991, IGA.G, She Wolf, lis87, karolyn, Peg, neharika, Antonelka, Donia12, Justyna Sz, vitae13, Omon, pati87, Krucha, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Dziewczyny, które szyja? W jakich sklepach kupowalyscir maszynę do szycia?? Chodzi mi o najtańsza.
haha.
Patrzyłam w eleclercu ale to drogie co matko.
polecam lidlowskie :)teraz w gazetce 400zł chyba ze jakaś używana na początek z olx:) a potem coś lepszegoMoje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
Dzis dotarła do mnie sukienka z hm - prawie 2 tyg do mnie szłajest fajna
tylko trzeba ja wyprać i wyprasować i bedzie troszkę lepiej wygladała biz na tym zdjęciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 21:11
nutella_, Jagah, sallvie, Milka1991, lis87, karolyn, Kjopa3, Donia12, Justyna Sz, Omon lubią tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Ja jakieś załamanie przechodzę. Cały czas pod górkę i co udaję mi się coś ogarnąć - pojawia się nowy problem. Całymi dniami ukrywam się po kątach i płacze. Mąż mnie nie rozumie. Nie za wiele mamy czasu na rozmowę, ale jak już rozmawiam to mam ochotę go zabić.
Kompletnie nie mam z kim pogadać. Oczywiście mam problem- nikogo nie ma. A tu trzeba byc silnym, zmierzyc się z problemami, zająć się dzieckiem, uśmiechać i starać nie stresować ze względu na maluszka.
-
nutella_ wrote:Ja jakieś załamanie przechodzę. Cały czas pod górkę i co udaję mi się coś ogarnąć - pojawia się nowy problem. Całymi dniami ukrywam się po kątach i płacze. Mąż mnie nie rozumie. Nie za wiele mamy czasu na rozmowę, ale jak już rozmawiam to mam ochotę go zabić.
Kompletnie nie mam z kim pogadać. Oczywiście mam problem- nikogo nie ma. A tu trzeba byc silnym, zmierzyc się z problemami, zająć się dzieckiem, uśmiechać i starać nie stresować ze względu na maluszka.
dopiero maz wrócił do domu . Czasami czuje sie jak we więzieniu .
Reni1982 lubi tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Misiu2017 wrote:Mam dokładnie to samo
dopiero maz wrócił do domu . Czasami czuje sie jak we więzieniu .
To jest nas więcej...w ''kupie'' raźniej...
Ja to nie mam do kogo buzi otworzyć... Mąż albo w pracy albo przed kompem albo z kolegami...znajomi? Niestety w nowym miejscu ich brak
Już nawet internet mnie nudzi
Dziś mi się zbiera na płacz od rana.
Nawet Synek nie kopięReni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Całe dnie sama siedzę z małym w domu , jak juz gdzieś wychodzę do sklepu czy koleżanki to ciagle z synkiem , nie mam czasu teraz kompletnie dla siebie . Nawet na zakupy nie moge sama nigdzie iść bo męża całe dnie nie ma . Denerwuje mnie ta cała sytuacja , a od wczoraj mały ma temp i wiadomo jak jest ... Ewidentne relaksu i spokoju potrzebuje .Synek :* urodzony 1.04.2017
-
Nutella i dziewczyny każdy ma czasem ciężki okres nie poddawajcie się i nie dajcie się temu!!! :* na osłonę wklejenia wam moja kolacje
Reni1982, sallvie, nutella_, Korcia, Donia12, Justyna Sz, Milka1991, Omon lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[