Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Różowy_Kordonek wrote:agadana - ale z hemoroidów to raczej miałabyś kropelki żywej czerwonej krwi bez skrzepów. Jeśli krew jest ciemna czy ze skrzepami to może to być krwawienie z górnego odcinka pokarmowego, więc warto to sprawdzić u lekarza, może to jakiś wrzód?
Kordonku krew była bardzo jasna a skrzep zobaczyłam za pierwszym razem na papierze ale potem już tylko krople. Dzisiaj cały dzień na szczęście czysto. Tym jednym razem nie będę się teraz przejmować już skoro uspokoiłyście mnie, że raczej związku ze stanem dziecka to nie ma. Ale od kilku dni boli mnie brzuch- to taki ból jakby mnie ktoś skopał po brzuchu tylko nie czuję żeby mój Syn aż taki silny był!
-
Dziewczyny, która z Was ma te spodnie? Wiem, że któraś bardzo sobie je chwali
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0345435004.html
To jest taki cienki jeans czy raczej grubszy? Rozciągliwe są? Bo mam teraz spodnie z h&m mama z grubszego jeansu i nie są zbytnio rozciągliwe. Ogólnie są fajne, ale powoli tyłek mi się nie mieścii zastanawiam się, czy jakby te były z bardziej rozciągliwego materiału, to rozmiar ten sam by pasował. Większy rozmiar pewnie będzie jak worek, a wszystkie h&m w mojej okolicy nie mają działu mama i nie mam jak przymierzyć
-
Dzisiaj przyszly do mnie zamowione babelki - rozek, narzuta i poszewki na poduszki.
Mam nadzieje, ze moja corcia bedzie tez nimi zachwyconaneharika, sallvie, ojejku, lis87, misKolorowy, Justyna Sz, vitae13, kahaśka, Korcia, nutella_, Milka1991, karolyn, Peg, kasieniaczek, Omon lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
neharika wrote:Dziewczyny zazdroszczę Wam tych zakupów, tak pozytywnie zazdroszczę
Neharika,
Jeszcze będziesz błagała, żeby ktoś Ci zablokował konto. Zobaczysz!
A jak Ty się czujesz tak w ogóle?neharika lubi tę wiadomość
-
annak wrote:Neharika,
Jeszcze będziesz błagała, żeby ktoś Ci zablokował konto. Zobaczysz!
A jak Ty się czujesz tak w ogóle? -
neharika wrote:Ucina mi moje posty. Rano muszę wstać o 4, jedziemy do Warszawy na pobranie krwi, szkoda że nie mogę zrobić tego badania tu tylko muszę jechać 500km.
Ojej, to się faktycznie najeździcie...
Wasz synek zjeździ w brzuchu więcej kilometrów niż niejedno dziecko do czasu pełnoletności.
Wierzę, że wszystko będzie dobrze. Odliczamy razem z Tobą te dni bez transfuzji.neharika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny. Zaraz będzie już 24 tydzień, dobrze że dotrwalismy do tego czasu, bez obrzęków i bez anemii dziecka, teraz poprostu trzeba żyć od usg do usg, za tydzień pojedziemy na usg do Warszawy i okaze się czy święta spędzę w domu z rodziną. Tak Dębscy robią transfuzje, z tego co wiem to właśnie oni robią i szpital przy Starynkiewicza w Warszawie. Zapewne tam będę musiała urodzić,chociaz nie ma nic pewnego. Nie mogę a razie jeszcze skłonić się do jakichkolwiek zakupów, oglądam Wasze i podziwiam, ja będę kupować na wiosnę jak wszystko będzie dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Mam taką gwiazdkę nocną grającą z FP. Moja córka śpi przy niej, zawsze przy niej zasypila. teraz przez jakiś czas była nieużywana, no ale nasze brzuszkowe dzieci już słyszą więc kolejny wieczór z rzędu puszczam synkowi świerszcze, słuchamy już 3 godziny a on szaleje w brzuszku. Niesamowite
Kjopa3, Antonelka, Jagah lubią tę wiadomość
-
Lokokoko u nas było podobnie na początku. Teściowa dzwoniła i przyjdźcie na kawę albo jutro u mnie bo coś tam. Powiedziałam mojemu P ,że ma jej powiedzieć że nie jest już sam i możemy mieć jakieś plany zawsze. Na szczęście on jest taki że jej powiedział i teraz dzwoni teściowa wcześniej i się umawia.
Jastin trzymam niezmiennie kciuki za Was. Jeszcze trochęSzkoda,że jeszcze denerwują Cie tacy lekarze!! Co za buc!!!
Jula222 cieszę się bardzo,że wszystko u Ciebie ok. Też mam nadzieję,że już koniec czasu z pobytami w szpitalu.
Vitae,kasieniaczek,Vero,Jagah,Biszkopciki Gratulacje za połówkowe i wizyty
Karolyn fajnie,że napisałaś o zmianie standardów.Petycja podpisana!!! I wszystkiego najlepszego
Omon genialne rozwiązanie z krzesłami i fizykąBrawo Ty
Neharika ja też odpaliłam kubusia puchatka naciąganą pozytywkę-efekt był od razuOby podróż minęła dobrze. Trzymam kciuki
Milka wszystkiego najlepszego
neharika, Milka1991, karolyn, Omon lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam was w końcu, ale już nie pamiętam co chciałam wam napisać
karolyn to dla ciebie rowniez najlepsze życzenia urodzinowe
ilae ja mierzylam te spodnie w sklepie (tylko czarne) i są z grubego jeansu, ale raczej mało rozciagliwe, mierzylam rozmiar 34, bo przed ciążą nosiłam 34/36 i były tak obcisle, że zaraz były by za małe, więc w końcu wzięłam inne, bo z tego modelu nie było już 36, a bardzo żałuję, bo fason ekstra, bardzo ładnie się układa i podkreśla kształty, za to te co kupiłam to są dla odmiany bardzo rozciagliwe i zrobiły się workowateMyślę, że jak kupisz taki swój standardowy rozmiar to będą ok
neharika to się biedna na jeździsz, ale na pewno to wasza walka o każdy dzień zostanie wynagrodzona pięknym i zdrowym bobasem
Jastin kochana jestem z tobą ♥ niektórzy lekarze w szpitalach, to jak by za karę tam przychodzili-masakra! Ale tak jak dziewczyny pisały podpytaj na obchodzi innego lekarza co i jak? Dobrze, że maluszek prawidłowo się rozwija i że lekarze mają już jakiś plan, który będą wdrażać, te dwa tygodnie szybko zalecą i już na pewno będziesz dużo spokojniejsza jak zaczną podawać maluszkowi lekia święta to będą gorsze bo w szpitalu, ale następne już jakie piekne, bo we troje ♥
Ojejku również czekam na recenzje kocykow
Ja miałam dziś bardzo męczący dzień, zaczęło się od tego że jak miałam jechać na pobranie krwi to auto nie odpaliło i musieliśmy kombinować, ale w końcu tam dotarłam. Później byliśmy w ikei, bo zdecydowaliśmy się na ten fotel uszak do pokoju Michałka i mąż chciał go kupić w niedzielę jak był po szafę, to powiedzieli że go nie mają i dziś będzie dostawa, ale w dostawie go nie było i nie wiadomo kiedy będzieOd tego chodzenia cały dzien, byłam tak padnięta, że musiałam o 19 na chwilę się położyć i przespać, bo brzuch ciągnął straszenie...
karolyn lubi tę wiadomość
-
A no i zaczęliśmy dziś 24 tydzień, więc też się pochwalę, to my z dziś rano, na plusie na razie 2,5kg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91c489477d03.jpgsallvie, lis87, Donia12, Justyna Sz, Reni1982, neharika, nutella_, karolyn, Jagah, Peg, Kjopa3, IGA.G, Venice, Milka1991, kasieniaczek, Omon, Korcia, sunshine lubią tę wiadomość