Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. My się już obudzilismy - znaczy Lidka śpi
Mały za to ma już 39 st gorączki. Musze mu znowu dać leki ale tak na pusty żołądek to słabo a jeść nie chce. Zresztą kto by chciał z taką temp...
Muszę go jakoś ogarnąć i jechać do lekarza.
Edit. Ooo juz 23 tydzień zaczynamyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 08:40
-
Dzień dobry
coś mnie dzisiaj naszła ochota na kupienie sobie książki/ książek nt. opieki nad noworodkiem, początków macierzyństwa itp. Co polecacie? Wiem że część z Was już dawno robiła takie zakupy i może już jesteście w stanie się wypowiedzieć? Z tego co narazie mnie zainteresowało to Harvey Karp "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy" i polecano mi bardzo "Pierwszy rok życia dziecka" ale nie wiem którego autora bo jest dwóch. Pierwsza to Heidi Murkoff, Sharon Mazel a druga Gina Ford. Co powiecie?
-
kahaśka wrote:Jak któraś ma za dużo na koncie to może dodać do listy zakupowej
http://gadzetomania.pl/9892,przenosne-smartfonowe-usg-trafia-do-sprzedazy
Po mojemu to na szczęście cena jest nie osiagalna dla wielu. Jakby nie było to usg robi się dla diagnostyki a nie dla oglądania dziecia więc lepiej żeby szybko nie weszło na rynek jako ogólnodostępne bo matki szajby dostaną
Nie zrozumcie mnie źle, wiem że to w formie żartu się tu znalazło ale takie miałam przemyśleniakahaśka lubi tę wiadomość
-
agadana wrote:Dzień dobry
coś mnie dzisiaj naszła ochota na kupienie sobie książki/ książek nt. opieki nad noworodkiem, początków macierzyństwa itp. Co polecacie? Wiem że część z Was już dawno robiła takie zakupy i może już jesteście w stanie się wypowiedzieć? Z tego co narazie mnie zainteresowało to Harvey Karp "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy" i polecano mi bardzo "Pierwszy rok życia dziecka" ale nie wiem którego autora bo jest dwóch. Pierwsza to Heidi Murkoff, Sharon Mazel a druga Gina Ford. Co powiecie?
Czytam "najszczesliwsze niemowle w okolicy" i mysle, ze ta wiedza przyda mi sie po porodzie:) zeby jakos uspokajac maluszka. ja polecam te ksiazke.
Tutaj troszke slow krytyki,ale autorka recenzji i tak poleca:
http://dziecisawazne.pl/najszczesliwsze-niemowle/agadana lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Koniczynka w tej cenie to możesz kupić duży zestaw lego Duplo, koparki, traktor z wadera w sklepach z maszynami rolniczymi albo na necie, kuchnię, warsztat.
Zamówiłam mu od babci taki tor:
http://m.ceneo.pl/45843990
Niby od 3+ ale koleżanki synek go ma i jest super. Ma dwie wyrzutnie i autko jeździ automatycznie.
Młody kocha koparki i autka -
Vero - ja bardzo poproszę o link do aukcji allegro. Brakuje mi kilku pajacyków z rozmiaru 62
sallvie - nie chcę odbierać optymizmu, ale mój tyłem raczej nie urósł AŻ TAK a też mam 3 krechy
misKolorowy - musiał być błąd przy rejestracji. osoba rejestrująca nie zauważyła pewnie tych badań i nie wprowadziła do systemu.. mocz na pewno będziesz musiała przynieść na nowo ale tokso powinni wykonać ze starej surowicy, bo krew jakiś czas jest archiwizowanaAkurat przy tokso krew ma duża stabilność i nadaje się taka przechowywana w lodówce
Pytanie jak długo archiwizują materiał..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 09:03
Najbliższa wizyta 15.03
-
Witam dziewczyny podaje linka allegrowicz ma tylko te pajacyki i bluzy misie
http://allegro.pl/smyk-pajacyk-pajac-disney-minnie-3szt-r-56-okazja-i6454859283.html
jesli nie sa dostepne zapytajcie sprzedawce czesto wystawia pozniej
my dzisiaj malo spalysmy Zosia kopala chyba do 3 w nocyczas na sniadanie... zaczynamy 22 tydzien z tej okazji otworze paczke z wczoraj ( czesto zostawiam je zeby nie otwierac wszystkiego naraz ) takie moje male swieta codziennie
co do materialowych stanikow, jesli nie macie ochoty na takie zwykle, polecam strone intimidea.com wloska firma maja kilka ladnych kolecjiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 09:28
IGA.G lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
koniczynkaa wrote:Iga właśnie popatrzyłąm na twój suwaczek, TY jesteś 3 tygodnie przede mną, kto wie czy za kilka tygodni nie będę się skarżyła na podobne dolegliwości. Maluchy rosną i wszystko się zminia.
w poniedziałek usg to o wszystko wypytam. przez tel dr powiedział, że nie sprawdzać brzucha jak się stoi bo będze zawsze twardy -
flowerygirl wrote:Cloud q ma dodatkowo funkcje plaskiej pozycji. Jesli chodź o Aton na pewno może być tańszy. Wejdź sobie na sklep BobowozkiMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Iga ja miałam taki sam dylemat jak ty apropo brzucha jak sie stoi
w końcu wymacalam kuzynkę jaki ma jak stoi (a w ciazy nie jest) i miała tez twardy
Tak samo jak sie leży na plecach tez bd bardziej napiety niz na boku. Jak to miesięn w każdej pozycji inny mam wrazenie
-
Kamiliia24 wrote:Iga ja miałam taki sam dylemat jak ty apropo brzucha jak sie stoi
w końcu wymacalam kuzynkę jaki ma jak stoi (a w ciazy nie jest) i miała tez twardy
Tak samo jak sie leży na plecach tez bd bardziej napiety niz na boku. Jak to miesięn w każdej pozycji inny mam wrazenie -
sallvie wrote:W życiu nie nadrobie tego co zdazylyscie napisać przez cały dzień ale się postaram chociaż mniej więcej podczytac
A ja tym czasem chciałam się tylko pochwalić ( chociaż nie do końca wiem czym tu się chwalić haha ) że na moich piersiach zaczynają pojawiać się rozstepy. To akurat nie jest powód do dumy ale powodem do radości jest to że musiały one aż tak bardzo urosnac skoro pojawiają się rozstepy
AA ale się uśmiałam, super że z takich rzeczy wyciągasz pozytywne wnioski
To i ja się pochwalę, że rozstępy miałam na piersiach ale są prawie niewidoczne....
a i waga już + 6,5 kg..jedyne co mi nie przytyło to twarz, ręce i plecy
Zjadłam właśnie 4 kromki chleba w jajku opiekane- i...się nie najdałam..ale jaja
Jakby któraś z Was wpadła na pomysł zakupu na święta książki dla dzieci-NIE POLECAM!!
Bajki są tragiczne, zdania wielokrotne złożone, a z bajek nic nie wynika, no i można się dowiedzieć, że z żołędzi rośnie jemioła!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 09:27
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Iga, ja mam czasen twardy jak leżę nawet, z tym że na brzuszku przed ciążą u mnie było 0 tłuszczyku. Wtedy zmieniam pozycję albo idę się przejść. Jak stoję to zawsze mam twardy
IGA.G lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Wypilam ulepek
Wcisnelam polowke cytryny plus zjadlam plasterek cytryny.
Da sie przezyc - woda lekko ciepla wtedy dobrze sie rozpuszcza.
Nie mdli mnie ani nic.
Robilam prywatnie, glukozy nie mialam swojej dostalam w labie razem z cytryna. Koszt 85 zl.
7.03.2017 - Nina jest z nami