Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
itania - tutaj znalazłam adres polecanego salonu http://gdzie-kupic.fotelik.info/pl/sklepy/centrum_handlowe_dzieciecy_ekspert__katowice,47,1/
Oni chyba współpracują z tym portalem fotelik.info wiec mam nadzieję, że są chętni do pomocy i znają się na rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 20:04
Najbliższa wizyta 15.03
-
Różowy_Kordonek wrote:Taśka - dzięki ale napisałam, że już wygooglowałam po marce samochodu i nasz powinien mieć isofix
Mąż jak zobaczył jak to wygląda to potwierdził, że takie mamy ;P z resztą kurde.. auto trzyletnie z salonu, więc trochę bym się zdziwiła gdyby nie miało..
eforts - ooo.. super, że chałki wyszły! Przetestowałaś i teraz możesz szaleć na święta z ciastem drożdżowym heheja już dostałam polecenie od teściowej zrobić 4 takie chały
czasami na zamówienie dokładają...
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Dziewczyny, a rozszyfrujecie mi co oznaczają dwa serduszka przy rozpoczęciu 25 tygodnia? Nie mam pakietu premium, a bardzo jestem ciekawa!
A co do przekąsek- u nas nieśmiertelne i zawsze cieszą się powodzeniem paluchy z ciasta francuskiego. Płat ciasta smaruje się jajkiem, posypuje startym serem żółtym i na to słodka papryka. Kroi się w paski, zwija w spiralki i do piekarnika. Wszyscy wycinają nawet, jak lepsze smakołyki na stole -
Karolczyk wrote:Dziewczyny, a rozszyfrujecie mi co oznaczają dwa serduszka przy rozpoczęciu 25 tygodnia? Nie mam pakietu premium, a bardzo jestem ciekawa!
A co do przekąsek- u nas nieśmiertelne i zawsze cieszą się powodzeniem paluchy z ciasta francuskiego. Płat ciasta smaruje się jajkiem, posypuje startym serem żółtym i na to słodka papryka. Kroi się w paski, zwija w spiralki i do piekarnika. Wszyscy wycinają nawet, jak lepsze smakołyki na stolena 25 tc to test obciążen ia glukozą i granica przeżywalności
-
a ja jeszcze nie wiem co zrobię na sylwestra, na pewno sałatkę jakąś - uwielbiam z brokułami wszystkie
i coś jeszcze. idziemy do znajomych więc musimy się z nimi dogadać b=co kto robi
co do filmów ja wolę bardziej filmy akcji i thrilleryilae lubi tę wiadomość
-
IGA.G wrote:a ja jeszcze nie wiem co zrobię na sylwestra, na pewno sałatkę jakąś - uwielbiam z brokułami wszystkie
i coś jeszcze. idziemy do znajomych więc musimy się z nimi dogadać b=co kto robi
co do filmów ja wolę bardziej filmy akcji i thrillery
polecam sałatkę z zupek chińskich
akcja i thriller też spoko! coś polecasz? -
Karolczyk - jedno serduszko to było oznaczenie, ze możesz już wykonać krzywa cukrową a drugie, że dzidziuś osiągnął granicę przeżywalności czy jakoś tak. Sama już nie pamiętam bo nie przedłużyłam abonamentu
ostatnie serduszko to jest informacja żeby odwiedzić szpital, w którym chcesz rodzić.
jak zwinąć te paluchy, żeby posypany ser się nie zsunął z ciasta?Najbliższa wizyta 15.03
-
Iga, Różowy Kordonku- dziękuję
Kurcze, piszę z telefonu i nie mam skopiować linku do przepisu, możesz wpisać sobie w google "paluchy z serem ciasto francuskie", powinno się pojawić. W każdy razie- łapie się za górę i dół paska z ciasta francuskiego, góra kręcisz w jedną stronę, dołem w drugą. Matko, nie umiem wytłumaczyćNie musi to być zrobione idealnie, bo one i tak wyrastają
-
Karolczyk - wygooglowałam
na ten ser trzeba nałożyć drugi arkusz ciasta prawda? Wtedy da się skręcić bo ja sobie wyobrażałam, że posypuję ciasto serem i skręcam, no to ten ser by mi zaraz pospadał
Pewnie i tak nie będę robić bo będę już miała serowe ślimaki też z ciasta francuskiego więc podobne..
Mam zamiar jutro podejść na krzywą cukrową bo jak nie to zostaje mi tylko wtorek.. w środę wizyta. Mam nadzieje, że będzie mi się chciało siusiu ranoNajbliższa wizyta 15.03
-
My na sylwestra to tradycyjnie krokiety na ciepło, oprucz tego mini zapiekanki i jakaś sałatka, jak macie sprawdzony przepis na fajną sałatkę to podeslijcie
-
nick nieaktualnyneharika wrote:Krucha na bolo.pl jest 20procent taniej. Kocyk z pomponami kosztuje 21,80mniej. Juz z przesyłką kurierem 101,20.
Ojejku mówisz ze ten kremowy jest fajniejszy?nie potrafię wybrać który fajniejszy
lis87, eforts lubią tę wiadomość
-
Kordonku - do Ciebie przede wszystkim pytanie.
Czy mge na posiew pobrać mocz nie pierwszy tylko w laboratorium?
Nie mam pojemnika jałowego zapomniałam kupic a jak idę jutro na krzywa to chciałam od razu posiew powtórzyć. Przyjmą?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Atat ja robiłam badanie moczu dwa razy i za każdym razem zapominałam o pojemniczku
Udało się wytrzymać i kupowałam pojemniczek a w przychodni szłam do toalety. Może dałabyś radę. Dość trudne jest zwłaszcza jak rano się podmywałam
-
Atat, ja też tak robiłam ale mogą wyjść Ci wtedy cuda w tym badaniu... możesz nawet mieć coś na bieliźnie itd. Daleko masz do labu? Ja bym chyba kolejnego dnia wolała zrobić żeby nie marnować kasy i nie nadwyrężać nerwów jakby coś wyszło nie tak
Tym bardziej, że jak coś wyjdzie przez złe pobranie moczu będziesz musiała wykonać pewnie znowu kolejny raz...
neharika lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
No właśnie nie wytrzymam do wyjścia po pojemnik.
Robiłam w zeszłym tygodniu i wyszły cuda na kiju mimo braku objawów i ogólnego badania moczu idealnego.
No nic, najwyżej na posiew przywiozę następnego dnia. Ja nawet podmuch się nie daje rady rano bo już sikamponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Ja polecam roladki z boczkiem, suszonymi pomidorami i bazylia. Płat ciasta francuskiego kroje w paseczki na to ser philadelphia boczek, pomidory suszone w zalewie i bazylia świeża zawijam w roladki , smaruje jajkiem i posypuje sezamem 180stopni ok 20min i gotowe super na jeden gryz:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 23:17
17.03.2017Sofia
-
Mniami jedzonko, robię sie głodna!
Nie śpię od 4.. troche ciążowa bezsenność, troche stres przed wizyta.. nie widziałam Marianki ponad miesiąc. Wreszcie wizyta u polskiego gina to zapytam o szyjkę... w Norwegii szyjki nie mierzyli, a ja nie wiedziałam zeby o to zapytać. Na dodatek we Wrocławiu nie mam mojej poduszki-parówki wiec spanie utrudnione.
Trzymam kciuki za wizytujące, dzisiaj chyba Iga tez ma wizytę.
A wczoraj wieczorem dorwałam sie do paczek:))) tyle przyszło bajerow dla ChrupciSzczęśliwa Mamusia, Antonelka, Kjopa3, lis87, ilae lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017