Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Omon Ja jak miałam takie 2 dni, gdzie sikałam na potęgę, średnio co 20 minut, to też już mnie piekło
Podejrzewam, że podrażnienie od podcierania. Ale luźniejsze gatki w domu, częściej delikatnie się w dzień podmywałam i przeszło.
No chyba, że to nie podrażnienie, to wtedy już nie pomogę. Odpukać żadnych problemów z infekcjami czy pęcherzem póki co nie miałam.
Przy okazji... Czy tylko ja przy wejściu do pochwy jestem tak opuchnięta, jakbym miała po bokach na dole 2 baloniki?Niekomfortowo się czuję, a przez to na dodatek przytulanie z mężem, przedwczoraj praktycznie nie sprawiło mi żadnej przyjemności tylko ból i pieczenie resztę wieczoru. Nigdy wcześniej nie miałam takich problemów. Po części jest to wina tego, że mam bardziej sucho niż przed ciążą, ale te opuchnięcie jeszcze pogarsza sprawę
-
I ostatnie zdjęcia.
Troche ubran jeszcze mam bo kupilam pakę na olx za 50zl okolo 90szt w tym 2kurtki i kombinezon rozmiary od 3 do 9miesiecy ale tamte ciuszki raczej do spania sie nadają wiec zdjęć ich nie wstawie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8b3d7dc4c66.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/859a8e344ae7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 14:38
Milka1991, kahaśka, Omon, Lokokoko, sallvie, Kjopa3, Szczęśliwa Mamusia, Justyna Sz, agadana, Korcia, vitae13 lubią tę wiadomość
-
Czesc laski!
Wowoowo Pati, ale masz duzo rzecxy pieknych...
A Co do baci, przykra sprawa. Dziwne jest tez to ze samej babci przykro nie jest. A nose jak malenstwo sie jus urodzi to babci sie poprawi)
I aniolkowa mama chyba tez skusse sie na ten laktator z canpola
Co do materacyka to ja tez chyba poke w latest.
pati87 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Witam po Swietach
Widze ze ciezkie tematy sie przewijaja. Ja niczego od nikogo nie oczekuje, ale fajnie jak ktos oferuje pomoc z wyprawka.
My w tym roku jestesmy strasznie zadowoleni z prezentow. Dostalam od mojego T maszyne do szycia Singer i nie moge sie doczekac az zaczne wyczarowywac akcesoria dla Izy
Do tego na swiatecznej kolacji u T w pracy wygralismy telewizor LED i romantyczna kolacje na szczycie najwyzszego budynku w LondynieIza dostala pajaca minky i vochery do Mothercare, wiec wczoraj bylismy je wydac na wyprzedazach.
Nie moge uwierzyc ze tyle dostalismy, bo nie liczylismy na nic, a tu taka niespodzianka.
A to wczorajsze zakupy, w wiekszosci oplacone z voucherow
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7119d84025c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bff886edbb9.jpgilae, sallvie, lis87, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3, Omon, pati87, Milka1991, kahaśka, Justyna Sz, kasieniaczek, Korcia, nutella_, vitae13, Lokokoko lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziewczyny w wigilijny wieczór urodziłam synka. Mieliśmy czas żeby się pożegnać. Przed nami pogrzeb,jutro albo pojutrze.
Zajrzałam tu żeby podziękować za wszystkie słowa wsparcia. Nie chcę się w Wami żegnać, chce Wam podziękować za wspólnie spędzony czas. Życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia przede wszystkim! Poród sn to piękne przeżycie, zwłaszcza jeżeli czeka się na zdrowe żywe dziecko! Nie bójcie się! Ściskam Was mocno i dziękuję, smutno że nie mogę Wam nadal towarzyszyć w dalszej drodze. -
She Wolf ale czad!! Ciuszki śliczne ale ta kolacja!!!
Magda nie rozumiem trochę Twojego postu? Rozumiem radości ale czy to oznacza że dziewczyny mają pomijać przykre tematy które je męczą?
Ja mam niebieski wózek po synku i gdyby była dziewucha to by w nim jeździłastać mnie na nowy ale zwyczajnie szkoda by mi było kasy. Kolejna spacerówke kupiliśmy sobie z wyższej półki a i tak młody nie korzystał.
Ja zamówiłam w smaku ciepłego pajaca jakby się okazało że w kwietniu, na początku maja będzie za ciepło nawet na lekki kombinezon.
Niebieska jeszcze żebym po polsku pisałatel ciągle mi zmienia słowa
Pati bardzo ładne ciuchy!!She Wolf, pati87 lubią tę wiadomość
-
Nehariko kochana jesteś wspaniałą kobietą
Nic Tobie szczególnego nie napiszę bo nie mam takich słów
Nie wiem czy chcesz czytać słowa pocieszenia,czy coś wniosą w Twoje życie. Wiem,że musisz przejść swoją żałobę i wierzę,że będziesz miała piękne i szczęśliwe życie
She Wolf ale super,że wygraliście takie rzeczy
-
nick nieaktualny
-
Neharika czesto o Was mysle, tak samo jak o Jastin i jej coreczce. Nie wyobrazam sobie przez co musicie przechodzic, ale jestem z Wami myslami25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
kasieniaczek wrote:Pati Śliczne są te ubranka. Ja poluje teraz na inne kolory niż róż, bo różowych dużo dostaliśmy od znajomej. Teraz trzeba ta słodycz czymś przełamać, ale ciężko idzie
No i mam te superowe legginsy granatowe imitacja jeansu 1 para 3-6miesiecy i 2 pary 6-9miesiecy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 16:06
-
Neharika
Duzo sił ci życzę. Ciężki czas przed Tobą.
Ja tez synka pochowałam mimo że urodzilam w 20tc.
Mam nadzieję ze masz duze wsparcie w rodzinie bo ono jest ważne w ciezkich chwilach.
Jestem pewna ze i dla Ciebie zaswieci słoneczko.
Sciskam mocno!!! -
neharika jesteśmy z Wami sercem w tym trudnym czasie pogrzebu synka. To straszne, że nie możesz tej drogi z nami kontynuować, ale życzę ci żebyś znalazła ukojenie tego bólu, a za jakiś czas na waszym niebie znowu wyszło słońce :* Przytulam cię wirtualnie kochana ♥
-
Neharika zawsze możesz tu do nas zaglądać. Zamelduj się czasem jak będziesz mieć ochotę. W ogóle miło że do nas zajrzałaś. Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki za Ciebie.
A ja chyba jutro zadzwonię do gina, ostatnio ciągle mam twardy brzuch, mimo lutki i magnezu. Niepokoi mnie to. Za tydzień wyjazd W góry a chciałabym jechać ze spokojną głową. Mam nadzieję że mnie nie ochrzani i przebada chociaż szyjke... -
Szczęśliwa Mamo zawsze masz takie urocze zdjęcia profilowe, Twoje ?
a w ogóle chciałam się pochwalić Wam matki, że byłam dzisiaj w galerii i kupiłam SOBIE nie dziecku kilka rzeczy
Mam jeszcze pytanie do pracujących? JAk się czujecie? Bo ja chciałabym od piątku wróccić do pracy ale trochę się boje, że fizycznie mogę nei dać rady. Pozycja siedząca nie jest super wygodnano i raz czuje się lepiej raz gorzej. plus jest taki, że mam aktualne jeszcze miesiąc zaświadczenie o karmieniu więc mogę pracować 7 godzin
-
nick nieaktualny