Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tika becik z EKO YOUNG SMILE
Gakin zalezy co lubicie, ja oosbiscie z moim lubimy thrillery, jesli chodzi o serie to vikings, narcos, hannibal, bates motel, etc. Teraz ogladamy „the killing” siwetny ale wszystko krwawe, mocno trzymajace w napieciu.
Sliczne brzszki dziewczyny
Donia ja rowniez mam nadzieje na kolejne zajscie we wrzesniu 2017 oby sie udalo, dzisiaj robiac zakupy moj sie smial ze nastepne 5 lat sylwester sponsorowany przez bezalkoholowe prosecco
Gratulacje antonelka
Antonelka lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Reni1982 wrote:Czyli gaz nie zmniejsza bólu ?
Ja panicznie się boję porodu, mój poziom bólu jest baaardzo niski...Reni1982 lubi tę wiadomość
-
Kochane spelnienia najskrytszych marzen w Nowym Roku. Tym ktore sie bawia, zycze udanej zabawy, a tym ktore w domu, spokojnego i milego wieczoru.
Ja niestety w nowy rok wchodze ledwie zywa. Przeziebiona jestem a zaparcia mecza mnie od swiat i nic nie pomagazaraz idde do lozka bo nie ma sensu sie meczyc. No coz oby do kwietnia
Monika34 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Kochane spelnienia najskrytszych marzen w Nowym Roku. Tym ktore sie bawia, zycze udanej zabawy, a tym ktore w domu, spokojnego i milego wieczoru.
Ja niestety w nowy rok wchodze ledwie zywa. Przeziebiona jestem a zaparcia mecza mnie od swiat i nic nie pomagazaraz idde do lozka bo nie ma sensu sie meczyc. No coz oby do kwietnia
Próbowałaś czopków glicerynowych lub lactulozy ? Ja odkryłam tez czopki evaq chyba tak sie to pisze - bardzo mi pomagają bo tez cierpię na zaparcia .
Ja odliczam do 25 marca - bo wyedy mam juz ciąże odnoszonaSynek :* urodzony 1.04.2017 -
Misiu2017 wrote:Próbowałaś czopków glicerynowych lub lactulozy ? Ja odkryłam tez czopki evaq chyba tak sie to pisze - bardzo mi pomagają bo tez cierpię na zaparcia .
Ja odliczam do 25 marca - bo wyedy mam juz ciąże odnoszona
Laktuloze pije, ale nie pomaga. Czopkow nie mam, ale poprosze mame zeby mi wyslala. Czy one sa bezpieczne w ciazy?25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Sa bezpieczne, ja tez ich używam ale nie jakoś często. U nas zaparcia nie sa wskazane, niby czopek to tez nie najlepsze rozwiazanie przy szwie. Ja sobie wytłumaczyłam to tak, ze jak mam zaparcia to i tak mam skurcze tyle ze jelita i muszę sie bardzo namęczyć, jak wezmę czopka mam dosłownie 2-3skurcze jelita i juz po problemie. Także czopek to dużo mniejsze zło, ja sama używam jak juz nic nie pomaga
także She polecam, rozwiazanie rewelacyjne, napinać sie przy szwie nie można a to ze tak powiem -samo idzie
-
Widzę, że wszystkie się na sylwestrach bawią
Tylko ja jak jakiś no-life siedzę i czytam forum
Mieliśmy robić domówkę, ale znajomi nam się powykruszali i szczerze powiem, że nie rozpaczam. Jest u nas męża wujek, posiedziałam z nimi trochę i musiałam się położyć, nie dam rady siedzieć tak dłużej przy stoleOj daje mi ta ciąża w kość, ale pozostaje tylko się cieszyć, że to dokuczliwe objawy ciążowe a nie problemy medyczne
Misiu mi się teraz zdarzaAle od ponad tygodnia mam pęcherz przeziębiony i potrafię nawet co 20 minut do łazienki latać - jak już poczuję parcie na pęcherz to muszę lecieć natychmiast, nie przeczekam ani chwili. A mąż z kolei ma idiotyczny nawyk zamykania się z telefonem w łazience.
-
Lis, no wlasnie cos mi sie obilo ze przy szwie czopek niewskazany, ale wlasnie lepiej chyba wybrac mniejse zlo.
Szkoda ze tu ich nie ma25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
Misiu tak, przy ciazy sa wskazane, tylko przy szwie raczej nie. Nie pamietam tylko dlaczego
Omon, Gakin, ja spedzam sylwestra w lozeczku i wcale mi z tego powodu nie jest smutno, bo babel szaleje w brzuchuJeszcze wiele imprez przed nami, wiec jedna w ta czy w ta nie ma znaczenia
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/935b91302000.gif
Niech Nowy Rok przyniesie Wam
miłość, radość i pomyślności wiele
oraz spełnienie najskrytszych marzeń.
A gdy wszystkie już się spełnią,
niech Was obdarzy nowymi,
bo to marzenia są solą życia.
Niech dorzuci jeszcze
wiele sukcesów, realizacji zawodowych planów
oraz zdrowia na wszystkie dni
i zatroszczy się o zawsze zdrowie :*:*:* .
Szczęśliwego Nowego 2017 Roku!!!! kochane :*:*:*:*:*.Omon, stowtotka, Kjopa3, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Misiu tak, przy ciazy sa wskazane, tylko przy szwie raczej nie. Nie pamietam tylko dlaczego
Omon, Gakin, ja spedzam sylwestra w lozeczku i wcale mi z tego powodu nie jest smutno, bo babel szaleje w brzuchuJeszcze wiele imprez przed nami, wiec jedna w ta czy w ta nie ma znaczenia
Ponieważ powodują skurcze, jelitowe oczywiście. Napina sie wtedy brzuch ale na chwile. Jak sie nie możesz załatwić to tez masz skurcze i bardziej sie męczysz wiec nie rozumiem. Jak dla mnie lepiej 3skurcze od czopka niż męczyć sie kilka dni ze skurczami, twardym brzuchem i wzdęciem. -
Jak tam dziewczynki wasze maluszki po sylwestrze? Moje maleństwo trochę speszone bo nowe głosy i petardy ale wrocilismy do domku i już wariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 12:01
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs