Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziwczyny, któraś z Was pisała że kupiła laktator elektryczny podobno cieszący się dobrymi opiniami i popularnością. Czy to był Canpol czy Babyono?
Czekamy na Mateusza
Clexane 0,8 Encorton 20mg, Utrogestan 3x1, globulki progesteron mikronizowany, (Prolutex 2x0,25 do 10tc)
10.1998 syn
7.2014 (*) 10 tydz.
4.2015 (*) 9 tydz.
2.2016 (*) 8 tydz. Amelia
homozygota CC A1298C MTHFR
-
Angelika ani Ty ani tatuś niscy nie jesteście moze przez to dzidziuś wychodzi tez wiekszy wagowo. Ostatnio jak byłam na usg i wyszło 800g ale lekarz powiedział, ze długość dziecka (był nóżka wiekszy o 2,5tyg) robi sobie wagę. Także moze dlugasek bedzie
-
Niebieskaa wrote:Dziewczyny, słyszałyście moze o takiej hybrydzie nosidełka z chusta? Możecie polecić jakaś alternatywę?
http://mamygadzety.pl/nosidlo-close-caboo-dla-niechustowych/
Rozważam zakup, ale moze być rownież cos innego, mam jakiś opór do standardowych chust mimo iż sa tak polecane. Po 1. obawiam sie, ze nie ogarnę tego wiązania, a w No w mojej okolicy nie ma żadnych kursów wiązania, po 2. nie podobają mi sie długie ogony wiszące z chust ani ich kolory i w ogole estetyka - nie moja bajka.
Zobacz Niebieska czy nie podpasuje Tobie nosidlo Tula. Ono jest jakby delikatniejsze niz np stokke czy bb.Niebieskaa lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
stowtotka jeśli myślisz o aniołkowej mamie, to ma Canpola. Ja też ten będę kupować.
Ja w wózki jeszcze będę się zaczytywać
I wizytuję też w tym tygodniu w środę. Na nfz, kto pierwszy ten lepszy a przyjmuje teoretycznie od 8, ale zależy od tego, ile potrwa obchód na oddziale. Zawsze około 9 przychodzi, a ja z reguły jestem pierwsza, więc do 10 powinnam być gotowaaniołkowa mama, stowtotka lubią tę wiadomość
-
Kupilam dzisiaj laktator medela swing w sklepie Mlekolandia - ciekawe rzeczy maja.
Kupilam stanik medela i top - dam znac jak to wyglada jak przyjdzie.
Dodatkowo zostawilam majatek w aptece i dokupilam troche gadzetow - szczotke do wlosow w koncu wzielam syntetyczna.
Termometr kupilam na podczerwien - taki do czola.
Co do koszul - ja kupilam jedna sukienke porodowa granatovo i dwie sukienki granatovo basic - sa wezsze niz ta porodowa wiec bede ja tez wykorzystywala w domu po porodzie.
-
kolejne zakupy wyprawkowe, kolejny majątek poszedl!
A gdzie jeszcze wozki itp?
Nawet nie zdecydowalam jeszcze co do lozka, korci mnie ta kolyska na pierwsze kilka miesiecy potem przemebluje pokoj i kupie lozeczko.
Czy lepiej od razu lozeczko?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
angelika1984 wrote:Eforts tak robiłam krzywa cukrowa wyszlo po godzinie 125 a po 2 godzinach 69. Pierwszy syn urodzil sie z waga 4200 i 61 cm. Urodzony 15 dni przed terminem. Druga corka z waga 3890 dluga 61 cm w 36 tc.
Czyli taka uroda
Mam nadzieję że u mnie nie będzie zwyżki wagowej -
Dziewczyny help!
Byliśmy już niemal zdecydowani na wózek anex sport, ale poczytałam trochę w necie i ma opinie super i całkiem fatalne. Wręcz pół na pół. Ma może któraś z was jakieś info o tym wózku? Może wasi znajomi mają?
Denerwuje mnie to... Bo zakochałam się w jednym i już nie wyobrażam sobie innego.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Kordonku gratulacje wytrwałości!!! Będziesz moim goru i będę próbowała iść w Twoje ślady
ja jestem miękka fajka ale ograniczam się!
Właśnie zajadam chalke z Twojego.przepisu więc to trochę Twoja winaale domowe wypieki to nie czekolada, prawda?
Angelika jak dociagniesZ do terminu to 5 kg urodziszWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 19:54
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Kupilam dzisiaj laktator medela swing w sklepie Mlekolandia - ciekawe rzeczy maja.
Kupilam stanik medela i top - dam znac jak to wyglada jak przyjdzie.
Dodatkowo zostawilam majatek w aptece i dokupilam troche gadzetow - szczotke do wlosow w koncu wzielam syntetyczna.
Termometr kupilam na podczerwien - taki do czola.
Co do koszul - ja kupilam jedna sukienke porodowa granatovo i dwie sukienki granatovo basic - sa wezsze niz ta porodowa wiec bede ja tez wykorzystywala w domu po porodzie.
-
Lokokoko niestety tych opinii właśnie jest całe mnóstwo... ja też przez nie nie jestem na 100% pewna czy dobrze zrobiłam że kupiłam ale stoi już na przedpokoju
. Niektóre opinie to np. że pasy w spacerówce są za wysoko (biodrowe) ale można po prostu wymienić wkładkę. Sama nie wiem co Ci powiedzieć
na FB jest grupa Anex Classic- Sport- Cross. Może to Ci pomoże choć tam też są zwolennicy i Ci którym się coś popsuło
Wydaje mi się, że ten wózek jest ostatnio "na topie" i temu tyle o nim można znaleźć. Niestety też spora część to pewnie kampania reklamowa.
Stowtotka, dokładnie tak jak napisała Ilae mam Canpol Babies Easy Start.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 19:56
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Lokokoko wrote:Dziewczyny help!
Byliśmy już niemal zdecydowani na wózek anex sport, ale poczytałam trochę w necie i ma opinie super i całkiem fatalne. Wręcz pół na pół. Ma może któraś z was jakieś info o tym wózku? Może wasi znajomi mają?
Denerwuje mnie to... Bo zakochałam się w jednym i już nie wyobrażam sobie innego.
Koko chyba kazdy wozek tak ma jak i inne produkty.
Ja bym nie sugerowala sie opiniami w necie az tak bardzo - jak podoba Ci sie, wygodnie prowadzi sie to najwazniejsze.
Jedna z ciotek skrytykowala moj wybor co do koloru wozka i wogole...a jej corka miala wielkie klamoty, ktorych moja tesciowa jak pomagala opiekować sie dzieckiem nie mialamsily prowadzic i targac po schodach wiec jej powiedzialam zartem ze co z tego ze czarny jak lekki.
Pamietaj, ze czesciej swoje zale wylewaja ludzie niezadowoleni niz daja pochwaly zadowoleni.Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Hmmm... No ciekawe właśnie. Bo na niektórych stronach pisze ze jest to wózek 2016r.o bebetto jest sporo dobrych, ale wizualnie jakoś już mi się nie podobają.
Super są venicci, ale kolorystyka jest mega ograniczona.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Ojejku wzielam long - mam 167. Na targach jak bylam to pani od razu powiedziala ze ładniej bedzie prezentowala sie long.
Taka wzielam ale nie mierzylam jak przyszla. Wydaje sie byc ok jak przylozylam do siebieojejku lubi tę wiadomość
-
Niebieskaa wrote:Dziewczyny, słyszałyście moze o takiej hybrydzie nosidełka z chusta? Możecie polecić jakaś alternatywę?
http://mamygadzety.pl/nosidlo-close-caboo-dla-niechustowych/
Rozważam zakup, ale moze być rownież cos innego, mam jakiś opór do standardowych chust mimo iż sa tak polecane. Po 1. obawiam sie, ze nie ogarnę tego wiązania, a w No w mojej okolicy nie ma żadnych kursów wiązania, po 2. nie podobają mi sie długie ogony wiszące z chust ani ich kolory i w ogole estetyka - nie moja bajka. -
Ojejku, ja mam 160 cmi wzięłam long i jest super, bo szukałam czegoś dłuższego. Koszmarne sa dla mnie krótkie koszule, bardzo opięte na brzuchu i pupie... jeszcze nie daj Boże lekko prześwitujące i np. w kolorze jasnozielonym lub brzoskwiniowym z "urocza" żyrafa albo innym niedźwiadkiem. Nie wiem skąd ta upiorna moda...
Antonelka, ojejku, vitae13 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017