Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama nie wiem jak to jest mozliwe. U tego lekarza co byłam ostatnio dodatkowo to sie tyle nasłuchałam. Dobrze, ze nie jest moim prowadzącym. Ja myslalam, ze moja lekarz jest nadopiekuńcza a ta babka to juz w ogóle jak tylko usłyszała, ze mam szew i czuje syna na dole to mało nie zemdlała. Co i tu robie, powinnam byc w szpitalu, nogi do gory, jaka wizyta, jakie badania, jakie chodzenie. Tak jak mowisz, jesteśmy pod stała opieka i sama czujesz co sie dzieje. Wizyty sa częstsze, widzisz co robisz na codzień, na ile sobie pozwalasz-jeżeli szyjka nadal trzyma i sie nie skraca to wiadomo, ze na to można sobie pozwolić albo spróbować czegoś więcej
-
Venice chyba tak jak mowi She, trzeba samemu postawić sobie jakaś granice-co mozemy co nie. Jesli za dużo, boli nas brzuszek, bądź sie stawia trzeba sie położyć. Jak wychodziłam ze szpitala, to nie miałam na wypisie napisane lezec plackiem-tylko oszczędny tryb życia. Ja i tak staram sie większość dnia lezec dla własnego lepszego samopoczucia, jak więcej chodzę to sama mam stres.
-
lis87 wrote:Niebieska ja od 8roku życia we Wrocławiu mieszkam
chodziłam do szkoły podstawowej nr 3, pozniej gimnazjum 1, liceum 15, no i studia
Ja dzisiaj najadłam na internet, kupiłam meble do pokoiku dla małego, oświetlenie, wannę ze stelażem, kołdrę, poduszkę, materac, ręczniki kąpielowe, kocyk, czapkę, pozytywkę, te chmurki ledowe co tu pokazywaliście, tapetę na ścianę, wszystko, wszystkośmiałam sie do męża, ze niedługo kurierzy to bedą moi koledzy, bo najcześciej mnie odwiedzają
codziennie jakis przyjeżdża
Ja we Wro od urodzenia:) a niedaleko Twojego liceum chodziłam do podstawówki: 27 na Zernikach.lis87 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
lis87 wrote:Eforts a do tych ciasteczek to dajesz całe orzechy czy je trochę siekasz? Ciekawa jestem plczy z mąka pełnoziarnista tez bedą smaczne.
Ja co prawda nie bylam pytana ale dodam od siebie, ze utlukam tluczkiem do miesa7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Co do baby shower to współorganizowałam takie spotkanie dla dwóch wrocławskich przyjaciółek. Jedna z nich będąc w ciąży sama rzuciła hasło i zorganizowała baby shower u siebie, my wsparlysmy ja prezentami i jedzeniem. Ja nie odebrałam tego zle, ze to ona zaproponowała, było śmiesznie i miło, bo to była pierwsza ciąża w naszym gronie. Drugiej przyjaciółce zrobiłyśmy niespodziankę z baby shower, a trzecia powiedziała, ze chętnie poświetuje, ale po porodzie:) nie chciała zapeszać i to uszanowalysmy.
-
Venice na szczescie juz jestesmy na takim etapie, ze nawet jakby cos sie dzialo to jest duza szansa ze dzieciatko bedzie cale i zdrowe. Oczywiscie mam nadzieje ze jeszcze sie nie szykuja do wyjscia
Lis, mi nawet o oszczedzaniu nic nie mowili. Naczytalam sie na polskich stronkach o lezeniu i dlatego na poczatku lezalam, ale teraz po prostu sie nie przemeczam. Mysle ze we wszystkim trzeba zachowac zdrowy rozsadek. Oczywiscie trzeba trzymac reke na pulsie
Niebieska nie watpie ze w Pl mozna ten zwyczaj modyfikowac bo to nie jest polski zwyczaj. Ja mowie jak jest w uk i czulabym sie glupio sama sobie to organizujaca Vero mieszka za granica dlatego byc moze zwyczaj jest taki sam jak w uk...
lis87 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She wolf, absolutnie sie z Tobą zgadzam, ja tylko własnie napisałam o polskiej interpretacji tego święta. Jak sie je nazwie po pl czyli Bociankowe to moze w ogole można to dowolnie zinterpretować
) mi sie bardzo podoba jakies zaznaczenie tego stanu, chętnie wzięłabym udział w jakiś kobiecych rytuałach. W No mam troche pecha, bo koleżanki głównie bez dzieci.
-
nick nieaktualny
-
Oh dzieki wezmę ta cytyne w sobotę .
Dziewczyny ciągle przejmuje się tym jak wyglądam. Wiem,wiem jestem w ciąży powinna się liczyć że zmianami,ale od kad pamiętam mam kompleksy... a teraz z dodatkowymi kilogramami czuje się okroniem. już drugą noc z rzędu płakałam. Mój mąż mówi,ze jestem ładna,ze super wyglądam jak na kobietę w ciąży... ale ja czuję się jak orka. Boję się,ze po ciąży nie będę już miała ładnego brzuszka i w ogóle,se nie będę atrakcyjna.. tylko proszę nie zlinczujcie mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 18:56
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualnyLokokoko wrote:Oh dzieki wezmę ta cytyne w sobotę .
Dziewczyny ciągle przejmuje się tym jak wyglądam. Wiem,wiem jestem w ciąży powinna się liczyć że zmianami,ale od kad pamiętam mam kompleksy... a teraz z dodatkowymi kilogramami czuje się okroniem. już drugą noc z rzędu płakałam. Mój mąż mówi,ze jestem ładna,ze super wyglądam jak na kobietę w ciąży... ale ja czuję się jak orka. Boję się,ze po ciąży nie będę już miała ładnego brzuszka i w ogóle,se nie będę atrakcyjna.. tylko proszę nie zlinczujcie mniew ciąży ciężko wycyrklować ile jeść, aby dziecka nie zagłodzić. jedz zdrowo, to najlepsze co możesz teraz zrobić, ogranicz nizdrowe i słodycze, w tym owoce (je jedz do 12 w południe). Poza tym na puchnięcia nie masz wpływu, jeszcze moment i będziemy walczyć z kilogramami na spacerkach z dziećmi
-
Niebieska mnie sie tez takie zwyczaje podobaja
niestety moje kolezanki tego zwyczaju nie praktykuja. Zazwyczaj kazdy przychodzi po narodzinach obejrzec dzidzie i przy okazji przynosza jakies drobne upominki
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
eforts wrote:Annak nie mogę się powstrzymać, już jakiś czas temu chciałam Ci to napisać.
Mam wrażenie że jesteś bardzo fajnym człowiekiemeforts lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Loko, nie jestes sama. Ja tez czuje sid jak wieloryb mimo ze mam tylko + 3kg, ale ogromny brzuch i duze zwisajace piersi. Mimo ze moj T nie moze sie na mnie napatrzec i ciagle mowi ze wygladam bardzo sexi, to inni mowia ze mam duzy brzuch na ten tydz. a i slysze ze jestem gruba! Jaka gruba! Chyba w ciazy! Dzis na wizycie spytalam czy faktycznie jestem za duza na ten etap i na szczescie uslyszalam ze wygladam normalnie i mam nie sluchac ludzi.
Postarajmy sie byc dumne ze swoich brzuszkow!
Moze popraw sobie humor jakims domowym spa, albo wypadem do kosmetyczki czy fryzjera?karolyn lubi tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Jeszcze moje ostatnie pytania apropo ciasteczek. Nie chce dodawać cukru bazowego, moze zamienić to na miód ale nie wie ile go dodać aby nie było słodkie bardzo bo nie lubię i nie mogę. Dodam ze w składzie bedzie żurawina to moze ona tylko wystarczy
-
Loko będzie dobrze! Ty przecież jesteś szczuplutka, więc bez problemu wrócisz do takiego wyglądu. Zobaczysz!
U nas dzisiaj też dzień kuriera. Przyszła piżama z H&M (zamówiłam S, ale jest trochę za duża, w sumie spodnie są wiązane więc można regulować) Przyszedł kocyk i poduszka z LaMillou i lampka chmurka.Antonelka lubi tę wiadomość