Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Koko jestem przekonana, ze po ciazy wrocisz do sylwetki a moze bedziesz wygladala jeszcze lepiej - bo bieganie przy dziecku, spacery, karmienie jesli zdecydujesz sie na nie.
Nie jestes rozlazla wiec wierze, ze troche cwiczen i bedzie super.
Poza tym jestes mloda wiec na pewno latwiej o forme.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Misiu2017 wrote:Dziewczyny ja juz sama nie wiem czy brzuch mam wzdety czy twardy . Boli nie czuje . Jak wy to rozróżniacie ?
jak twardy to patrze tylko na macice, przede wszystkim na dno nad pępkiem. a jak wzdęty to jelita powyżej mam twarde też -
Dziękuję dziewczyny
)
Lisku może to i dobry pomysł z domowym spa fryzjer odpada bo nigdy włosów nie farbiwalam,a obcinać nie chce bo zapuszczm.
Jeżeli chodzi o piersi?? To czy zawsze po cazy. Karmieniu robią się zwisy???Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Venice wrote:Reni może kiedyś będzie okazja. Ja w pierwszej ciąży też pisałam na podobnym forum i jak się dzieci urodziły to z niektórymi dziewczynami się spotkałyśmy. Jak byłam w Sopocie to odwiedziłam jedną dziewczynę, potem ta dziewczyna była w Poznaniu to znowu się spotkałyśmy i dołączyły jeszcze dwie inne dziewczyny z Poznania. Nawet u niej spałyśmy i wieczorem grilla zrobiliśmy ze wszystkimi. A tematów było tyle, że nie mogłyśmy się nagadać. Mimo, że spotkałyśmy się po raz pierwszy to tak jakbyśmy się znały od dawna..W sumie tak było, bo forum też w jakimś stopniu nas zbliżyło.
Fajny pomysł ze spotkaniami.Popieram, mimo,że nie będę uczestniczyć.
Ale sama idea superReni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Ja mialam dwa razy wyciek w 20tc a teraz nic, ale piersi mnie bola i sutki tez
Moja mala dzis tak fika, ze az mnie przeraza! Ciagle podskakuje a ostatnie dwa dni martwilam sie ze jest spokojnaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 20:02
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Lokokoko
Uwazam ze skoro jestes mloda pewnie szybko uda ci sie wrocic do wagi sprzed ciąży a gdyby byl problem zawsze mozna zaczac ćwiczyć wlaczyc na YouTube jakas Chodakowska czy Mel B itp i wtedy dochodzic łatwo do wymarzonej sylwetki.
Ja przed 1 ciaza wazylam 47-48kg przy 164cm a po 41kg i przez 2 lata nie moglam przytyc. Ja nawet nie cwiczylam tylko dużo spacerowalam z corka.
Ja dopiero mam kilo na plusie ale wiem ze na pewno bede musiala cwiczyc przynajmniej brzuch poniewaz juz po ostatniej zimie mi sie brzuszek pojawil ale ćwiczenia dały efekt. Wogole widze ze od ostatniej zimy mi siadla przemiana materii ale z wiekiem to sie zmienia.
Uwazam ze kazda kobieta w ciąży wygląda atrwkcyjnie mimo wagi jaką ma.misKolorowy lubi tę wiadomość
-
Monika dziewczyno Ty znowu sie nakrecasz? Myslalas moze zeby isc do psychologa? Mnie bardzo pomogla terapia po poronieniu, wiec moze i Tobie by sie przydala? Sama wiesz ze stres sie odbija na dziecku? Ono teraz coraz bardziej czuje nasze emocje.25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Lokokoko
Ja karmilam ponad rok a piersi mialam wtedy i mam nadal idealne i jedrne.
Moze pojdz do kosmetyczki np na paznokcie kup ładna sukienkę i moze wtedy samoocena ci się polepszy.
Ja nie pracuje a mi mąż wrecz karze robic paznokcie i rzesy. Bo mowi ze pieniadze nie wazne i ze soedze w domu ale mam sie czuc zadbana itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 20:10
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Monika mi również aż Ciebie szkoda. Tak na poważnie współczuję Ci fobii. Ostatnio nawet swojemu lekarzowi nie wierzyłas zw nie ciekna Ci wody
popieram, że może powinnaś skorzystać z pomocy żeby ulżyć sobie i chociaż chwilę pocieszyć się ciąża.
Tym bardziej że jak urodziny to jic się nie zmieni bo lęk o dziecko będzie już zawsze, grunt to zdrowe podejście.
Lis ja dałam dwie łyżki, nie są słodkie chyba że trafi się na zurawine, której nie wiem ile dałam bo miałam resztowke.
Loko przecież Ty jesteś szczuplutka!!
Ja już zaczynam się czuć trochę głupio z moim dużym brzuchem. Generalnie nie spędza mi to snu z powiek ale zazwyczaj zaczynam rozmowę ze wbrew pozorom jeszcze nie rodze
Po pierwszej schudłam bardzo mam nadzieję że teraz też tak będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 20:16
lis87 lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Dziękuję dziewczyny
)
Lisku może to i dobry pomysł z domowym spa fryzjer odpada bo nigdy włosów nie farbiwalam,a obcinać nie chce bo zapuszczm.
Jeżeli chodzi o piersi?? To czy zawsze po cazy. Karmieniu robią się zwisy???
Nie nie nie
7.03.2017 - Nina jest z nami