Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj w kwietniu Wroclawskie porodowki beda przepelnione
misKolorowy, Niebieskaa lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Vero no jak trip po Szwajcarii to Lausanne obowiązkowo, niedaleko też przecież Montreaux np. no i Genewa rzut beretem. Bardzo polecam Gruyères. Nam się bardzo podoba. Małe klimatyczne miasteczko, można zwiedzić wytwórnię sera i niedaleko fabrykę czekolady
Monika, ja robię w brzuch na wysokości mniej więcej pępka ale tak z boku brzucha. Raz prawa strona, raz lewa. Czasem wychodzą siniaki, najłatwiej robi mi się w pozycji pół-leżącej.
A propo zastrzyków, macie wypróbowane sposoby na usunięcie zaschniętej krwi z ubrań? (nikogo nie zabiłam) bo szkoda mi mojej piżamki a nie zauważyłam wystarczająco szybko żeby zimną wodą zmyć. Próbowałam już kwaskiem cytrynowym, wody utlenionej nie mam ale octenisept też nic nie dał. Co jeszcze można poradzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 21:58
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
nick nieaktualnyVenice wrote:Duży Sturbucks jest też w Galerii Dominikańskiej...Gakin też jest z Wrocławia.
Yammi i Ojejku wy też z Wrocławia?
Monika, heparyna nadal w brzuch i nie zamierzam inaczej -
Monika, wiem, że zimna woda ale za późno zauważyłam i na zaschniętą krew to nie działa
U mnie mała się wypina niżej ale przecież chwytając fałd skóry dzidzi nie chwyciszteż nie mam zamiaru zmieniać miejsca wkłuwania, tak samo jak Ojejku, no ale zobaczymy pod koniec ciąży czy nie zmienię zdania
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Jesteście super,dziekuje za otuchy...
()
Nooo Wrocław szaleje!!a my co? Hallo:-D pewnie nikogo z gór tu nie mą?
Dziewczyny nie wiem czy to efekt tej glukozy, ale boli mnie żołądek i jest mi niedobrze... czyby grypa żołądka? Co w ciąży na takie co?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Atat, Antonelka ma fajne kocyki i juz raz podrzucala blizsze dane, teraz nie pamietam, wiec Ona odpisze.
Mi sie spodobaly z tej stronki: http://www.coocoo.pl/search.php?text=koc
Ale takie znajdziesz w roznych sklepach. Zamowilam wlasnie ten lamillou velvet. Dziewczyny polecaly tez z allegro od justineX, ale po aukcjach widze, ze czesc jest raczej slabej jakosci, chociaz niektore kocyki dziewczyny chwalily.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
atat wrote:Szukam super kocyka, Antonelka, Niebieska, takie ładne rzeczy wykopujecie.
Podrzucicie linka to fajnego kocyka?
Ja mam na razie tylko minky i bambus.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
I jak dla mnie - bo to kwestia gustu - piekne rzeczy ma http://www.tinybubbles.pl/.
Zamowialam u dziewczyn rozek, pled na duze lozko i poduszki ozdobne.
Kocykow nie maja ale kolderke dla maluszka moga uszyc.
Ja rozek pozniej wykorzystam jako kolderke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 22:33
atat lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Skoro juz zarzucamy linki do ladnych rzeczy to odkrylam drewniane lampki, ktore skradly moje serducho
Wiem, ze cena dosc zawrotna, ale czasem warto zainwestowac w konkrety
Polecam, moze komus sie przyda na przyszlosc badz prezent
http://littlelights.pl/Antonelka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny help! mam dylemat jestem w 26tc i chciałam pójść do szkoły rodzenia przy szpitalu w którym planuje rodzic zajęcia zaczynaja sie od 17.01 2razy w tygodniu przez 5tygodni - 400 zł za pare, problem w tym ze moj maz nie moze uczęszczać we wtorki, a one są wtorek i piątek - zonk
a kolejny planowany prawdopodobny kurs na 9.02 wersja pon/czw termin porodu mam na 17.04 i teraz nie wiem czy poczekać, czy szukać juz teraz czegoś innego? Dziewczyny z Gdyni/3miasta polecacie jakaś szkole? Jest opcja ze we wtorki mogłabym chodzić sama, ale wolałabym jednak razem z mezem zwłaszcza ze jest chętny do poznawania tego "nowego" co nas czeka, a cena sie nie zmienia.
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Wiem,że ten temat był już wałkowany, ale nie mogę odnależć.
Gdzie kupujecie akcesoria higieniczne, smoczki,podklady, pieluszki...poza apteką gemini? (slabo mi dziala strona i mnie trafia cos jak mam znalezc konkrety..)Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Peg - a o co dokładnie chodzi z tym spojeniem? Ja myślałam, że każdej ciężarnej rozluźniają się więzadła i miednica się rozszerza.. To w czymś przeszkadza? Są jakieś objawy? Mnie mega boli krzyż i kość ogonowa.. ostatnio tak bolała rok temu kiedy poszliśmy z mężem na łyżwy i zaliczyłam glebę prosto na ogonek..
eforts - dziękuję za link :*
Szczęśliwa mamusia - chyba powinnaś zacząć pisać bloga albo jakiś pamiętnik, bo widzę, że lubisz szczegółowo relacjonować cały swój dzień
Reni a allegro nie bierzesz pod uwagę? Mnie się tam udało kilka rzeczy kupić taniej niż w aptece..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 22:52
Najbliższa wizyta 15.03