Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga właśnie wyczytalam że zawsze może to być błąd pomiaru albo niesterylny pojemnik czy ewentualnie brak zachowania dostatecznej higieny przed pobraniem
ale sprawdzić zawsze trzeba
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Jagah , sliczne kroliczki mam slabosc do kroliczkow
, no wlasnie jak ja czasami tu widze ile wy macie rzeczy to ciagle mysle ze mam za malo zdecydowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 18:54
Jagah lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Milka ja mam te staniki z hm bez fiszbinow. Na poczatku byly ok, ale teraz nawet one mi sie wydaja niewygodne. Nie podtrzymuja piersi, wiec mi zwisaja i obcieraja, a nie mam wielkich. Juz nie wiem jakie sobie kupic, bo moje wszystkie mnie cisna w obwodzie. Mysle zeby poszukac czegos bardziej usztywnionego.
Przez was i ja buszuje na Ali, mimo ze powinnam najpierw dokupic inne akcesoria, bo ubrankek mam sporoMilka1991 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Milka ja mam te staniki z hm bez fiszbinow. Na poczatku byly ok, ale teraz nawet one mi sie wydaja niewygodne. Nie podtrzymuja piersi, wiec mi zwisaja i obcieraja, a nie mam wielkich. Juz nie wiem jakie sobie kupic, bo moje wszystkie mnie cisna w obwodzie. Mysle zeby poszukac czegos bardziej usztywnionego.
Przez was i ja buszuje na Ali, mimo ze powinnam najpierw dokupic inne akcesoria, bo ubrankek mam sporo
She Wolf tak teraz kminię że może nie fiszbiny mnie gniotą po prostu bolą mnie żebra, zdjęłam stanik i i tak czuję ból pod piersiami, ech...w nocy to spać nie mogę...
no nic, przejdę się jutro i zobaczę, może wezmę z drucikami ale takimi delikatniejszymi, zobaczę co będzie na stanie -
Sallvie są chyba dwie szkoły postępowania przy tych bakteriach
Ja też teraz mam i jak odebrałam wyniki to trochę spanikowałam i zadzwoniłam do lekarza - zapytał o leukocyty, miałam ich 5-10 więc powiedział, że nie ma się czym martwić, kazał za kilka dni powtórzyć badanie, miałam tydzień później wizytę. Na wizytę zrobiłam drugi raz badanie ogólne i wynik był już gorszy, ale lekarz mnie zbadał na fotelu, nie stwierdził stanu zapalnego i powiedział, że bakterie i leukocyty mogły być w upławach itp. dał skierowanie na posiew i po odebraniu wyniku mam zrobić zdjęcie i mu wysłać mms a on powie czy przyjść po receptę na antybiotyk czy nie. Bo z jednej strony wiadomo, że lepszy antybiotyk niż infekcja, ale też nie ma co się faszerować profilaktycznie antybiotykiem, on jest z tych, co się wolą upewnić.
Zrobiłam posiew w poniedziałek, jeśli będzie jakaś bakteria rosła to wynik za 10 dni, jeśli posiew będzie jałowy to wynik powinien być jutro lub w piątek. -
Dziewczyny zerknijcie sobie na stronie np apteki gemini na bielizne medeli.
Ja kupilam stanik - miekki - i jest fajny, moglby byc ciut wiekszy - wzielam M ale zostawilam go jak piersi troche zmaleja.
Zamowialam tez top z wbudowanym stanikiem - super rzecz.
Jeszcze dokupie ze dwa staniki do karmienia ale to blizej porodu ale to juz raczej beda z fiszbinka.Milka1991 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Milka1991 wrote:She Wolf tak teraz kminię że może nie fiszbiny mnie gniotą po prostu bolą mnie żebra, zdjęłam stanik i i tak czuję ból pod piersiami, ech...w nocy to spać nie mogę...
no nic, przejdę się jutro i zobaczę, może wezmę z drucikami ale takimi delikatniejszymi, zobaczę co będzie na stanie
Mnie tez tak boli, ze w nocy mam dosc. Jak chodze bez stanika to mnie obciera i boli pod piersiami, a jak w staniku to mnie obciera material.
Moze jakis stanik sportowy z szerszym pasem pod piersiami... sama nie wiem.Milka1991 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziewczyny a czy używacie już wkładek laktacyjnych? Bo sporo z Was tu o mleku już wspominała. Bo tak mi przyszło do głowy - te wkładki są po to, żeby mokrych plam nie mieć na ubraniach, czy to też kwestia higieny i powinno się je nosić od razu po zauważeniu? Bo u mnie to dosłownie kropelki, więc nie ma mowy o żadnych mokrych plamach, ale może z innych powodów powinnam ich już używać, żeby jakieś zakażenie się nie wdało czy coś?
-
Bylam.na wizycie szyjka 3,5dzieciatko wazy 1240:)wiec chyna spoko
/slaba krzepliwosc wiec musze dzwonic do malinowksiego a tak to chyba spoko.
MACIE prenatalne 3trymesteru? Ja mam 2 lutego juz:) a wy?IGA.G, Misiu2017, Milka1991, pati87, lis87, Taśka22, Jagah, Donia12, misKolorowy, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Monika34 -
IGA.G wrote:i stanik sportowy u mnie się nie sprawdził, jak bolało to bolało... a w nocy to czasem taki przeszywający ból łapał
na szczęście od kilku nocy jest dobrze
To ja juz nie mam pomyslu. Strasznie nieprzyjemne uczucie
A jak brzuch jeszcze urosnie to wogole sie zaplacze25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
She Wolf wrote:To ja juz nie mam pomyslu. Strasznie nieprzyjemne uczucie
A jak brzuch jeszcze urosnie to wogole sie zaplacze
ja mnie tak mega bolało dwa dni to myślałam, jak ja mam wytrzymać jeszcze tyle tygodni! na szczęście odpuściło, podolewa co kilka dni trochę, ale znosnie. bo te pierwsze dni to były straszne... może u ciebie też odpuści za jakiś czas. mi pomogło masowanie, leżałam w nocy i dosłownie tarłam ręką żebra pod piersią i pomogło trochę. -
Monika34 wrote:Bylam.na wizycie szyjka 3,5dzieciatko wazy 1240:)wiec chyna spoko
/slaba krzepliwosc wiec musze dzwonic do malinowksiego a tak to chyba spoko.
MACIE prenatalne 3trymesteru? Ja mam 2 lutego juz:) a wy?
25.01.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Cześć dziewczyny
Moj maluszek dzis spokojny przez cały dzień - chyba czuje moje zdenerwowaniecos mnie dopadło - straszne humory mam w tej ciązy ...
Maz z synkiem właśnie złożył łóżeczkojutro w końcu posegreguje ciuszki , zobaczę czego brakuje i zamawiam ! Pieluszki flanelowe , tetrowe i inne rzeczy
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Omon dlatego jutro odbiore swoje wyniki i w piątek pojade do swojego lekarza zobaczymy co dalej
Nie ma co panikowac na zapastym bardziej, że nie czuje żadnego dyskomfortu przy oddawaniu moczu ani nie piecze nic i nie swędzi więc raczej infekcji żadnej nie ma.
Ps właśnie robię pierwsze pranie dla mojego maluszka kupiłam dzisiaj ten proszek i mleczko do prania co były w biedronce w promocjia no i kupiłam paczkę pampersów tych z lidla bo miałam na nie rabat 15% więc żal było nie skorzystać
kupiłam 44 sztuki na rozmiar 2
ogólnie były po 18 zł a z moim rabatem wyszło 15,30
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
IGA.G wrote:ja mnie tak mega bolało dwa dni to myślałam, jak ja mam wytrzymać jeszcze tyle tygodni! na szczęście odpuściło, podolewa co kilka dni trochę, ale znosnie. bo te pierwsze dni to były straszne... może u ciebie też odpuści za jakiś czas. mi pomogło masowanie, leżałam w nocy i dosłownie tarłam ręką żebra pod piersią i pomogło trochę.
Mam nadzieje, choc watpie, bo to juz troche czasu trwa. Jednak ciagle rosniemy
Nawet u fizjo bylam i pokazala mi pare cwiczen, ale pomaga na chwile.
Coz, trzeba zagryzc zeby i wytrzymac25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty