Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa87 wrote:Witam , mój maluch ma 13mm i 8t0d z usg:) Pytanie mam z innej beczki, ponieważ postanowiłam ze ta ciaZe będzie prowadził lekarz który przyjmuje prywatnie chodzę tez do lekarza na nfz tzn na dwa fronty:)czesiej mogę podejrzeć malca i ten prywtny dał mi liste badan ale pewnie płatne wiec więziłam skierowanie od tego z nfz.Czy któras z Was tez tak robi? głupio mi jakos idąc do jedengo i drugiego...
Ja mam tak zamiar robic - tzn. ciaze bede prowadzila w Novum a po skierowania bede chodzila do Medicover.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
A to moj Dzidzius
(Pierwszy raz wklejam zdejcie na forum wiec mam nadzieje, ze cos bedzie widac)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 14:18
agnieszkaa, nutella_, Fufka30, vitae13, She Wolf, Donia12, Gosia1989, pati87, Omon, slodka100, Milka1991, Malunia, Agga, Teklaa, Magni lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
A to mój groszek, 11,3mm z bijącym serduszkiem, które dziś już widziałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d2d31315fc3.jpgagnieszkaa, Szczęśliwa Mamusia, Antonelka, nutella_, Fufka30, vitae13, niania.ogg, She Wolf, Niebieskaa, Donia12, Gosia1989, pati87, Omon, slodka100, Milka1991, Malunia, Agga, Teklaa, Magni, sy__la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykahaśka , Antonelka Cudności małe :* :* , mam nadzieję że ja też jutro zobaczę co kokwiek
.
nutella_ Ale beta.
Co do objawów ciążowych to ja mam mdłości , zawroty głowy , i wrażliwe piersi doszły ostatnio plecy.
Justa87 Każda z nas robi jak uważa , ja wolę chodzić do jednego i zaufanego , a nie tak latać w te i spowrotem , po za tym u mnie w mieście to jedyny gin , który przyjmuje na NFZ reszta to prywatnie.
sandrita Ja tam nie biorę tego nawet pod uwagę , np moja pierwsza gin przyjmowała w szpitalu i tam rodziłam , moja druga gin przyjmowała tylko , trzecia tak samo , mój gin ma dużo gabinetów ginekologicznych , pracuje w różnych przychodniach w różnych miastach , w dwóch szpitalach też jest , tylko że to jest 60 km ode mnie , mi to obojętnie ważne aby dobrze nas prowadził , jakby co ma dużo gabinetów to zawsze mogę podjechać z mężem , myślałam aby urodzić tam gdzie On jest , ale nie wiem jeszcze jak to dalej będzie , przyjdzie czas to pomyślę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 14:36
-
Ja chodzę prywatnie do gina, który pracuje w szpitalu. Jak tylko coś mu się nie podoba albo ma jakieś wątpliwości (tak jak wczoraj) to karze mi przyjść do siebie na dyżur. Tak jak patrzę, to większość ginów w moim city pracuje w naszym szpitalu. Oczywiście, że lepiej mieć znajomą twarz. Każda konsultacja na ewentualnej patologii ciąży zaczyna się od przeglądania karty ciąży i widzą kto prowadzi. Może w dużym mieście na to nie patrzą, ale w takim co jest jeden szpital zwracają uwagę.
Dziś w poradni najpierw baba była niesympatyczna jak szukałam lekarza, a potem jak się znalazł to zmiana twarzy o 180 stopni. Nawet do mnie żartowała -
Mamy serduszko!!!! Maluch rośnie, trzyma sie mamusi!!!!
kahaśka, sandrita86, Gosia1989, Peg, nutella_, Antonelka, vitae13, pati87, sunshine, atat, Niebieskaa, Karolczyk, Fufka30, Taśka22, Omon, niania.ogg, Szczęśliwa Mamusia, slodka100, kasieniaczek, She Wolf, Malunia, Agga, IGA.G, Teklaa, Monika34, Milka1991, Ejda665, Magni, sy__la, zoya84 lubią tę wiadomość
-
W szpitalu zostaniemy do jutra conajmniej. Pozniej juz zwolnienie i raczej leżeć, nie przemęczać sie i tak do kwietnia
słuchajcie normalnie kamień z serca, tydzień temu byłam pewna, ze to koniec widząc tyle krwi. Jechałam do szpitala juz widząc koniec mojego szczęścia. Ale udało sie, teraz to na pewno będę uważała na siebie i leżała jak najwiecej sie da. Cud normalnie cud, oby trwał do końca.
kahaśka, Donia12, nutella_, Antonelka, pati87, Niebieskaa, Karolczyk, Fufka30, niania.ogg, Szczęśliwa Mamusia, slodka100, Agga, Teklaa, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
lis87 wrote:Mamy serduszko!!!! Maluch rośnie, trzyma sie mamusi!!!!
starania od 2013 (z przerwami) od 11-2015 starania pełną parą
4 cykle z CLO
problem męski - mała ilość plemników
Hashimoto
15-03 -2016 HSG = jajowody drożne
23-07-2016 IUI -
nick nieaktualny