Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gakin wrote:Dziewczyny nie jestm na bieżąco bo sie tragicznie czuje. Czy myślicie ze lekarz rodzinny może dac mi zwolnienie? Wymiotuje srednio co dwie trzy godziny caly dzień mdli mnie tak ze ledwo daje radę. W pon powinnam wrócić do pracy ale nie wyobrazam siebie tego a wizyta u gina za ponad tydzień. Czy ktoras z was jest na zwolnieniu? Ja jestem w 7tyg. Schudłam juz dwa kilo, lekarka moze mnie przyjąć w środę i nie wiem co robic ale do pracy na pewno sie nie nadaje
-
Niebieskaa wrote:Wspaniałe wieści, lis87!!!!!!!!!!
Dziewczyny... Proszę o poradę bo jestem zielona w temacie. Lekarz zalecił jakiś preparat z DHA... Możecie cos polecić?
Mnie tez dzisiaj zalecila - kupilan Pregna250DHA.
Pani polecala mi w aptece z witaminami jeszcze typu kwas foliwoy, wit d,jod ale ja biore wit w innych dawkach wiec wzielam to pregne.
Cena 39 zl w aptece przy klinice - pewnie w necie taniejNiebieskaa lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
pati87 wrote:Rozumiem. Ja tez bede robila pappe i usg prenatalne wraz z echo serca u dr Dangel w Warszawie. Mam 29lat ale u mnie sa wskazania bo corka jest po operacji serca a synek aniołek mial wady cewy nerwowej.
Pati ja slyszalam b.dobre opinie o lekarzu ktorego wskazujesz.
Ja ide na Warynskiego do dr Wegrzyna - lekarka wskazala mi dwoch rekomendowanych lekarzy - dostalam skierowanie na nfz wiec 800 zl do przodu a to sobie doloze do nimfy.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Niebieskaa wrote:Wspaniałe wieści, lis87!!!!!!!!!!
Dziewczyny... Proszę o poradę bo jestem zielona w temacie. Lekarz zalecił jakiś preparat z DHA... Możecie cos polecić?
Ja biorę mamadha premium - ma chyba wszystko co potrzebneNiebieskaa lubi tę wiadomość
starania od 2013 (z przerwami) od 11-2015 starania pełną parą
4 cykle z CLO
problem męski - mała ilość plemników
Hashimoto
15-03 -2016 HSG = jajowody drożne
23-07-2016 IUI -
Ewelina 3 wrote:dziewczyny w którym tygodniu widziałyście serduszko ?? myślicie że jak w niedzielę bedę na wizycie bedzie to 6t1d to coś zobaczę ?
Jest szansa- ja mialam 6+2 ale nastawialam sie na pecherzyk.
Chyba na tym etapie kazdy dzien robi roznice.7.03.2017 - Nina jest z nami