Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Miskolorowy Ta moja też ma rękaw 3/4
na zdjęciu wyszedł krótki bo się podwinął
i potwierdzam cudowny materiał. Taka wygodna i mieciutka że szok
No ja też żałuje Gakin że drugiej nie wzielam ale nie było w sumie innych kolorów już a mowie też wydawało mi się że będę się w niej czuła i wyglądała jak w worku. Dzisiaj tak dla próby sobie ubralam i jest idealna.
Mam nadzieję że gdzieś jeszcze znajdę podobną i w podobnej cenie
W ogóle. Wizyta już za 9 godzin i 15 minutmisKolorowy, Omon lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dla mnie koszula nocna, czy piżama to tak jak bielizna, więc nie odważyła bym się kupić w lumpeksie, wiem że można wyprać w wysokiej temperaturze, ale i tak to do mnie nie przemawia, inne rzeczy owszem, ale bieliznę nie, ale to tylko moje osobiste zdanie
-
misKolorowy wrote:Dla mnie koszula nocna, czy piżama to tak jak bielizna, więc nie odważyła bym się kupić w lumpeksie, wiem że można wyprać w wysokiej temperaturze, ale i tak to do mnie nie przemawia, inne rzeczy owszem, ale bieliznę nie, ale to tylko moje osobiste zdanie
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Mnie sesje z malowaniem serduszek i w tiulowych spódnicach zupełnie nie zachęcają, ani w żadnych innych strojnych kieckach, nie moj styl, ale zapewne chętnych na takie sesje nie brakuje. Mi sie marzy sesja u Anity Suchockiej, ale teraz nie moge poleciec do Jeleniej Góry, natomiast po porodzie... czemu nie. Oprócz koleżanki zajmującej sie fotografia "zatrudnię" męża, zeby cyknal mi najzwyklejsza fotę gołego brzucha i piersi zasłoniętych rękami. Zeby mieć na pamiątkę
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ja do porodu kupilam taka kolor stalowy. Jak z jakoscia powiem Wam jak przyjdzie http://allegro.pl/showitem/description/6661130399.html . Z synem mialam italian fashion super jakosc za niska cene. Nie miala napek tylko dekolt na gumce:) chyba jrszcze sobie ja sprawie:)
W domu mam jeszcze taka inna nie jest typowo do karmienia ale te gumki sa naprawde wygodne niebtrzeba nic rozpinac http://www.wyprzedazebielizny.pl/----,61058,178,1,pl-PL.html
Troche nas wizytuje w tym tygodniu.))) Samych dobrych wiesci sobie i Wam zycze:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 07:37
-
Zbieramy się na wizytę dziewczynki.
Trzymajcie mocno kciuki bo jakoś mam złe przeczucia
Mała znowu się prawie nie rusza, nic na nią nie działa nic ją nie pobudza...
Ja już nie wiem, a wczoraj do wieczora było już w miarę okej..Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a637ca950b16.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12767b62fc9c.png
Ja zakupiłam takie, raczej będę mieć. Cesarke więc nie kupowalam takiej co bym mogła wyrzucić tylko takie które też będą służyć mi potem w domu i w szpitalu żeby się dobrze czuć,mam jeszcze jednak na ramiączkach taka popielata z delikatną koronka po szwagierce która miała raz na sobie -
Monika34 wrote:Kiedy ci odstawia?
Zapamiętałam tylko że clecane to jeszcze po porodzie będzie potrzebne. Progesteronu też mi raczej nie będzie odstawiał z powodu łożyska przodującego. Nie wiem jak acard i encorton.
Czekamy na Mateusza
Clexane 0,8 Encorton 20mg, Utrogestan 3x1, globulki progesteron mikronizowany, (Prolutex 2x0,25 do 10tc)
10.1998 syn
7.2014 (*) 10 tydz.
4.2015 (*) 9 tydz.
2.2016 (*) 8 tydz. Amelia
homozygota CC A1298C MTHFR
-
MammaMia2016 wrote:Dziękuje
Zapraszamy wiec na Gorny Śląsk
Napisałam wiadomość przez Facebooka. Z chęcią bym wzięła udział w sesji
Czekamy na Mateusza
Clexane 0,8 Encorton 20mg, Utrogestan 3x1, globulki progesteron mikronizowany, (Prolutex 2x0,25 do 10tc)
10.1998 syn
7.2014 (*) 10 tydz.
4.2015 (*) 9 tydz.
2.2016 (*) 8 tydz. Amelia
homozygota CC A1298C MTHFR
-
stowtotka wrote:Nie wiem. Mówił, ale zapomniałam
Zapamiętałam tylko że clecane to jeszcze po porodzie będzie potrzebne. Progesteronu też mi raczej nie będzie odstawiał z powodu łożyska przodującego. Nie wiem jak acard i encorton.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 08:24
Monika34 -
Ja uwielbiam zdjęcia w ogóle!!
W sensie ze uwielbiam uwieczniac wszystko
Z pierwszej ciąży mam kilka ładnych zdjęć z sesji. Ogólnie przejechałam się trochę bo wzięłam fotografa który robił nam zdjęcia ślubne (byłam zachwycona i zakochana) więc nie pozalowalam kasy na ciążową i zawiodłam się na maksano ale pamiątkę mam.
Teraz chyba poproszę kuzynke fotografke żeby zrobiła mi kilka właśnie nie przeswdzonych tylko aby była pamiątka.
Niebieska daj znać o której będziesz to wrzucę Ci jakąś fotkę -
Dzień dobry!
Antonelka na piore wszysko, skarpetki też.
Zamawiam jeszcze taka kostkę interaktywna i zastanawiam się czy w pralce nie zmieni kształtu.
Monika ja mam brać acard do następnej wiaty - czyli 35 tyg i wtedy prawdopodobnie odstawie.
Kurcze,muszę zapanować nas swoim apetytem,bo codziennie pocchlaniam konia z kopytami. -
sallvie daj znac po wizycie moja tez leniwa , troche przed snem sie poruszala a teraz znowu spi, moze inaczej sie nam ulozyly ..
u mnie w szpitalu koszule od razu daja te szpitalne, nawet jesli chcialoby sie zalozyc swoja, wiec ja biore tylko na po cesarce koszulke na ramiaczkach do karmienia i dol od pizamy ( kiedy wam pokazywalam cala pizamke ) a na czas karmienia w domu bede mam dwie pizamy z pieknamam.pl w kolorach szarosci.
my dzisiaj mamy pracowity dzien, jeszcze tylko 4 dni do slubu cywilnego
z praniem ja zaczynam 14go bo wtedy dotra meble i w koncu moge to wszystko ladnie szykowac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 09:14
aniołkowa mama lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Ja po wizycie.
Szyjka ma nadal około 4 cm ale zaczyna mi się robić jakiś stan zapalny.
Tak poza tym to niby wszystko okej .pati87, Korcia, Justyna Sz, Kjopa3, Donia12, stowtotka lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
eforts wrote:Ja uwielbiam zdjęcia w ogóle!!
W sensie ze uwielbiam uwieczniac wszystko
Z pierwszej ciąży mam kilka ładnych zdjęć z sesji. Ogólnie przejechałam się trochę bo wzięłam fotografa który robił nam zdjęcia ślubne (byłam zachwycona i zakochana) więc nie pozalowalam kasy na ciążową i zawiodłam się na maksano ale pamiątkę mam.
Teraz chyba poproszę kuzynke fotografke żeby zrobiła mi kilka właśnie nie przeswdzonych tylko aby była pamiątka.
Niebieska daj znać o której będziesz to wrzucę Ci jakąś fotkę
ja na forum jestem co chwile:D dzis w pracy, ale zerkam, zerkam!aha bo wrzucisz na chwilke, a potem usuwasz?
-
Antonelka wrote:Ja wczoraj upralam czesc kocykow, pieluchy - dzisiaj prasowanie.
W pralce kolejne kocyki, a potem reczniki i przescieradla.
Potem jak wystarczy miejsca to zaczne prac ciuszki
Skarpetki tez pierze sie?
Antonelko, ja pralam wszystko jak leci, Az potem na 2 tygodnie mialam naprawde dosc prania. Dobrze, ze to rozlozylam w czasie, bo nieszczegolnie jest to przyjemne zadanie.
Dziewczyny, ktore beda uzywac kolyski...co dajecie na dno kolyski? Cholerka...mam dla Malej lozeczko, materac i wszystkie gadzety, ale nawet tego nie rozkladam, bo kilka miesiecy bedzie z nami w pokoju w kolysce, ale dalej nie wiem co mam jej wlozyc do kolyski... moze po prostu wysciele pieluszka?
Edit: ale ze mnie gapa...jeszcze nie zagladalam do pudelka, ale czytam, ze do kolyski dolaczony jest materac i pokrowiec..ok problem sie rozwiazal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 09:35
Antonelka lubi tę wiadomość