Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jagah... matko
Trzymaj się i dawaj znać co to!
Niebieska, w moim kantonie mówi się po Francusku. Raczej ciężko znaleźć kogoś kto mówi po niemieckuW Szwajcarii zależnie od tego gdzie mieszkasz mówią po Francusku, Niemiecku, Włosku lub Retro-Romańsku. Także u mnie Francuski, u Vero Niemiecki
A te pojemniczki z lewatywą to masz takie małe coś jak ten płyn Enema 150 ml? Czy takie worki 2l?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:37
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Niebieskaa wrote:Nutella...ale jak to? jak ty uszylas tego pajacyka? przypomnij mi raz jeszcze...Ty sie gdzies uczylas? Ktos Cie uczyl?
szyje ponad miesiąc.
Usiadłam wczoraj i ... wyszedłdziś pracuje nad rozpinanym zamkiem wzdłuż i takim schodzacym w bok. Nie sadziłam, że będzie takie zainteresowanie tym pajacykiem
Niebieskaa, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Aniolkowa, mam dokladnie cos takiego:
Ale szczerze mowiac troche boje sie eksperymentowac z takimi preparatami:P znalazlam na forach norweskich, ze w szpitalu pytaja sie o lewatywe, wiec rozumiem, ze bedzie mi to zaoferowane, chociaz wolalabym to zrobic w domowym zaciszu niz w szpitalu:)
Nutella, zdolna z Ciebie dziewucha! ale no wez mi to wytlumacz..no ale jak ty to robisz haha czytasz gdzie czy jak? czy metoda prob i bledow? szacun!
Jagaaah kochana, trzymaj sie dzielnie, a my wspieramy Cie na odlegosc, czekamy na wiesci!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Atat współczuję... u mnie chyba obejdzie się bez antybiotyku, z dnia na dzień lepiej.
Słodka na SR położna mówiła, że 2 litrowe lewatywy to już przeszłość, że teraz są malutkie ilości płynu, więc chyba wystarczy. ja tematu nie zagłębiałam jeszcze
Jagah koniecznie daj znać co z Wami! oby skończyło się na strachu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:51
-
Dziewczyny, mam pytanie o szczepionki. Zbieram informacje z roznych zrodel, ale chetnie poczytalabym jeszcze o tym w necie...
znacie moze jakies stronki, ktore traktuja ten temat w sposob rzetelny? W Norwegii szczepienia nie sa obowiazkowe i zastanawiam sie, ktore sa konieczne.
Macie jakies informacje na ten temat?
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska. Szczepienia.pl też właśnie się zastanawiam jak to u mnie będzie. Tam podobno są wymienione te obowiązkowe w pl i te zalecane. Jeszcze nie czytałam.
Niebieskaa, Omon lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Jagah trzymam kciuki !
Niebieska trochę się wspomagam czasami wykrojami, ale przerabiam je pod siebie. A poza tym są po niemiecku, a ja noga. I nie mam czasu tłumaczyćNiebieskaa, goooga1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny