Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Z takimi nie ma rozmowy.
Taki się nie zmieni, no moze za 20 lat dojrzeje ale czy masz zdrowie czekać?
Lepiej i łatwiej ci będzie samej. Załóż sprawę o alimenty, dasz sobie radę.
Z szacunku do samej siebie, daj sobie z nim spokój.
3 dni nie odbiera? To nie jest partner. Chce być sam i mieć spokój? Proszę bardzo i tak zero pożytku z niegoponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Dziewczyny, Wy macie sporo wiedzy i doświadczenia w rożnych tematach, mam dwa pytanka:
1. Kupilyscie detektor tętna? Od kiedy można dzięki niemu cos usłyszeć?
2. W którym miesiącu zaokrągla sie brzuszek? Od kiedy trzeba brzuszek smarować, zeby był potem w dobrej kondycji?
Miłej niedzieli wszystkim!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
przepraszam nutelka miało być.
Kocham go... chce i pragnę żeby wrócił ten Leszek którego poznalam. Pojedzie do domu spotka się z kumplami i wtedy od razu się zmienia. Ma kumpli którzy nie mają rodziny ani kobiety ani dzieci. Mamę swoją on oszukuje że jedzie do mnie a tak naprawdę to do kolegow. Jego siostra ile razy zadzwoniła i pytała czy jest z nami.[img][/img]
-
Niebieskaa wrote:Dziewczyny, Wy macie sporo wiedzy i doświadczenia w rożnych tematach, mam dwa pytanka:
1. Kupilyscie detektor tętna? Od kiedy można dzięki niemu cos usłyszeć?
2. W którym miesiącu zaokrągla sie brzuszek? Od kiedy trzeba brzuszek smarować, zeby był potem w dobrej kondycji?
Miłej niedzieli wszystkim!Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
angelika1984 wrote:przepraszam nutelka miało być.
Kocham go... chce i pragnę żeby wrócił ten Leszek którego poznalam. Pojedzie do domu spotka się z kumplami i wtedy od razu się zmienia. Ma kumpli którzy nie mają rodziny ani kobiety ani dzieci. Mamę swoją on oszukuje że jedzie do mnie a tak naprawdę to do kolegow. Jego siostra ile razy zadzwoniła i pytała czy jest z nami. -
Niebieskaa wrote:O kurcze! Jakbym nic nie miała w 6 miesiącu to zaczęłabym sie bać gdzie ten maluch sie chowa
.
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Rośnięcie brzuszka to chyba kwestia tego jak się zagnieździ w macicy, jak schowa się z tyłu to długo nic nie widać
Ja mam koleżankę, która już w 4 miesiącu wyglądała jakby miała zaraz urodzić a z drugiej strony u mojej bratowej to dopiero w 9 miesiącu się zaczął brzuszek delikatny pokazywać
A w jednym i w drugim przypadku dzieciaczki zdrowe i z prawidłową wagą
Kilka dziewczyn już tu pisało, że brzuszki mają widoczne, ale teraz to jeszcze nie zasługa dzidziusia a chyba wody w organizmie się zatrzymują i stąd takie wrażenie, ja też się trochę zaokrągliłam, ale wydaje mi się, że to jeszcze zejdzie zanim brzuszek ciążowy się pokaże
A co do smarowania to ja już smaruję mleczkiem z rossmanaAle na razie tylko na noc, podobno trzeba kilka razy dziennie smarować, ale wydaje mi się, że na samym początku to i raz wystarczy, za jakiś czas zacznę smarować i rano a potem w ciągu dnia
Niebieskaa, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Hej.Współczuję nudności pamiętam je w pierwszej ciąży i było strasznie.
angelika1984 strasznie Ci współczuję takiego partnera. Mój mąż wie że dzieci są też jego i jak chciał rodzinę na się nią zajmować a jak chciał być kawalerem trzeba było nie zakładać rodziny. U mnie ma jeden wybór albo razem tworzymy naszą rodzinę albo się żegnamy. Ja bym nie dzwoniła do niego i go olała. Nie opamięta się to alimenty przynajmniej będzie z niego pożytek bo z tego co piszesz nie ma żadnego a taki facet to chyba żadnej kobiecie nie jest potrzebny.
U nas dziś średnia pogoda ale i tak popołudniu jedziemy starszemu synowi pokupować rzeczy do szkoły.
Niebieska widoczny brzuszek to chyba każda kobieta ma indywidualne. A pierwszej ciąży był u mnie widoczny w 6 miesiącu w drugiej ciąży w 5 po ślubie. Wszyscy się śmiali że jak zszedł ze mnie stres to w jeden dzień mnie wybiłoTeklaa lubi tę wiadomość
-
angelika1984 wrote:Nutelka to akurat była wpadka. Ja dosłownie zwariuje. Zadzwonie do jego mamy i wszystko opowiem. Albo wóz albo przewóz.
Boje się, że to tylko takie "gadanie" a jak nagle on się poprawi, to znowu dasz mu szanse, założę się że masz wytłumaczenie na każde jego wybryki i bronisz go, a ob wcale nie jest dobrym facetem wykirzystuhe Ciebie i tak w kółko, powinnaś wybrać się do psychologa, aby pomógł Tobie. Naprawdę świat się nie kończy na jednym facecie, nawet jak masz z nim dzieci nie znam Cię, Waszej sytuacji ale sposob w jaki piszesz mówi jedno "pomocy", wiadomo nie bedzie łatwo z 3dzieci ale wolisz ranić siebie i dzieci? Tkwić w toksycznym związku aż w końcu zrobi coś mega okropnego i dopiero potem przejrzysz na oczy mówiąc jaka ja głupia byłam? Tego chcesz?
Omon, Camille87 lubią tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
O wlasnie mialam pisac o tym smarowaniu. Omon przypomnialas mi
to tez jest kwestia indywidualna i zalezy od predyspozycji. Mi w 9 miesiacu kilka małych kresek się pokazało. Niektorzy smarują calą ciazę, a i tak wyjdą rozstępy. Inne wcale i nie mają. Loteria
I brzuch też mam. Nie ciazowy - wzdęciacokolwiek zjem, a tu zaraz piłka.
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Mika3006 wrote:Hej.Współczuję nudności pamiętam je w pierwszej ciąży i było strasznie.
angelika1984 strasznie Ci współczuję takiego partnera. Mój mąż wie że dzieci są też jego i jak chciał rodzinę na się nią zajmować a jak chciał być kawalerem trzeba było nie zakładać rodziny. U mnie ma jeden wybór albo razem tworzymy naszą rodzinę albo się żegnamy. Ja bym nie dzwoniła do niego i go olała. Nie opamięta się to alimenty przynajmniej będzie z niego pożytek bo z tego co piszesz nie ma żadnego a taki facet to chyba żadnej kobiecie nie jest potrzebny.
U nas dziś średnia pogoda ale i tak popołudniu jedziemy starszemu synowi pokupować rzeczy do szkoły.
Niebieska widoczny brzuszek to chyba każda kobieta ma indywidualne. A pierwszej ciąży był u mnie widoczny w 6 miesiącu w drugiej ciąży w 5 po ślubie. Wszyscy się śmiali że jak zszedł ze mnie stres to w jeden dzień mnie wybiło
Dokładnie popisuje się po tym i to nie Ty powinnaś tańcować wokół niego, tylko on. Po co do niego dzwonisz? Po co do jego matki? Zadbaj o siebie i dzieci na co Ci taki fscet? Bo lepiej taki niż żaden? Bi ludzie bedą gadać? Bzdura! Olej to i chociaż raz pomysł o sobieOmon, Monika1357, Mika3006 lubią tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Teklaa ma racje. To sie tez bedzie odbijało na dzieciach. Co im powiesz jak tatuś znowu zniknie na trzy dni?
My mozemy sobie pisać, zrób tak, albo tak... Ale to jest twoja sprawa co zrobisz. Pamietaj, że mozesz w kazdej chwili napisac co ci na sercu leży i sprobujemy ci pomoc. Ale przemysl sobie czy chcesz tkwic w takim toksycznym zwiazku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 10:46